Bebelusi de sept-oct 2004 (27)
Raspunsuri - Pagina 7
ellen spune:
Roandre, eu sper sa nu fie prea multe zile din astea "speciale" si sa manance chiar daca ii ies dintisorii. Cred ca sunt putin obsedata ca ma uit in gura ei de fiecare data cand rade. Cateodata chiar o fac eu sa rada ca sa ma uit in gurita ei.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
ionella3003 spune:
pt. bebeii care mai implinesc azi o luna!!! Si tie, danyce, cu intarziere!
si eu iubesc iarna la nebunie. MA bucur ca un copil, de fiecare data cand ninge!... Sper sa se opreasca viscolul sa putem iesi si noi azi afara. Ieri am admirat peisajul doar de la fereastra...
Fetelor, ati trecut la nr.4 la pampersi? ca tare ma bate gandul, vad ca 3 deja il strange la picioruse. cred c-o sa iau un pachetel sa vad daca n-or fi, totusi, prea mari.
Cat despre programul de masa: ii dau san de cate ori il pun sa doarma (de 4 ori pe zi) si 3 mese astfel:
-la 9-10 piure de fructe cu biscuiti (mai nou, am rarit-o cu bananele si nu se mai constipa chiar atat de tare)
-la 14 -15 piure de legume (am introdus si noi cartoful, in sfarsit si da la partulete de la el... insa n-a parut sa-l deranjeze la burtica altfel)
la 18-19, dupa baita, cereale cu lapte.
Din toate astea doar cerealele le mananca cu pofta, ar fi in stare sa pape si lingurita, nu alta. In rest lupte adevarate pt. ca sa pape, cat de putin. Si cantitatile variaza, intr-o zi papa mai mult, in alta mai putin. Oricum, a invatat sa scuipe mancarea cand nu-i mai trebuie, e un adevarat show la masa.
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
blue77 spune:
Salut fetelor
multumesc pentru urari
La multi ani si celorlalti pui care implinesc azi inca o luna !!
noi maine mergem la examenul de 6 luni si facem vaccinul de hepatita b, nu-mi vine sa cred ca intram in luna a 7 a :).
De maine incepem si noi cu carnita.
Eu ceai de tei i-am dat de acum 2 luni si nu a avut nici o reactie secundara ....chiar i-a placut mult, sunt pliculete de tei si menta , e tare bun la gust.
Noi suntem bine , nu prea avem 2 nopti care sa se asemene dar asta e avem sperante ca poate curand isi va face iar noptile.
Am inceput sa-i dau la ora 19 legume 100 de gr si ceva biscuitel cu mere si apoi la 8,30 biberonul cu cereale...in prima noapte mi-a dormit de la 8,30 la 5 dimineata.
A doua noapte mi s-a sculat plangand la 1 , 4 si 5 .....deci gata nu m-ai imi fac sperante de somn continuu
De fructe tot nu ne atingem....suc de portocale azi vrem maine nu....o sa incerc sa ii amestec fructele in lapte sa vedem.
pupici
noi si bebe Marc
(28.08.2004)
pufymic spune:
Buna fetelor!
La multi ani bebicilor sarbatoriti azi!!!(si mamicilor, eventual)
Noi am fost la control si a zis dr. ca nu-l mai chinuim cu injectii pe bazuc dar continuam cu antibiotice pe gurita...inca mai are raluri la plamani, si rosu in gat(dupa o sapt de injectii!!!), si colac peste pupaza are si un inceput de candida(deci bicarbonatul e de noi)!
In rest i-am facut baita aseara dupa ce i-am scos branula si are 7800gr(a slabit 500gr intr-o sapt!).
Am intrebat de diversificare si a zis sa incep sa-i dau sucuri(de mar dupa care de portocala, apoi de morcov, apoi sa trecem la supica de morcov)...mai astept un pic totusi macar pana face 5 luni.
Noi inca nu am facut vaccinul de 4 luni(atunci s-a imbolnavit bazucu)....am emotii, trebuie sa vorbesc cu dr. de fam sa vedem cand il facem.
Si noua ne-a spus sa-i dam ceai de tei sa-l mai linisteasca( e tare speriat bazucu meu drag, de la cate intepaturi a incasat saracutul de el...).
Noa cam atat....ma duc la bebelacu meu sa vad daca nu s-a trezit.
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
ana_a spune:
Salut!
Blue77 exact asa am patzit eu cu Stefan, in prima noapte dupa ce i-am introdus mancarea solida a dormit foarte bine pana dimineatza, chiar m-am bucurat, iar mai apoi au urmat noptzi multe nedormite, tot asa cu treziri din 2 in 2 ore si chiar mai repede, si inca tot asa se trezeste.Azi noapte i-am dat ceai pe la ora 1 si pe la ora 3jumate si dupa ce a baut a adormit la loc...nu stiu inca care e cauza acestor treziri. Initzial am crezut ca ii dau prea mult sa manance seara...am redus portia aproape la jumate...si nici un rezultat pozitiv....Dar daca e de sete...cred ca si in seara asta am sa-i pregatesc ceai, oricum a baut cam 240 ml de ceai in doua reprize de cate 120 ml.
Mihaela, al meu cred ca nu se roteste inca pentru ca sta mai mereu la mine in bratze...ca numa asa vrea si nu are cum sa se roteasca... de la mine din bratze.Dar am hotarat sa-l mai las si singurel sau chiar sa-l ajut cum ai zis tu ca faceai cu Alexia.
Oare ce ceai mai este bun de plante? sa fie un fel de calmant, cum ar fi ceaiul de tei? si sa fie recomandat si la bb? ca daca al meu a inceput sa bea ceai eu as vrea sa-i dau mai multe combinatii.
Chiar am sa postez la parintii intreaba sa vad alte mamici ce imi recomanda.
Cam atat deocamdata, astept sa se trezeasca piciul.
pupici
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
lorena_andreianu spune:
Pupici puiulor mici care mai aduna azi o luna
Raportam si noi vizita la pediatru cu vaccin contra hepatitei B.
Puiul are 7,600 KG si 66 cm.
Dupa vaccin a avut 2 zile febra...
Dupa 15 martie incepem si noi cu fructe. Legume mai tarziu.
Cand va aud pe voi ca sunteti deja la carnita... si noi nici nu am inceput cu diversificatul... Asa ca programul nostru de masa e bazat doar pe laptic de la mami
Cunoastem sucitul si rasucitul la schimbat chilotii... ca nu reusesc deloc sa-i fixez cum trebuie si ne pomenim cu nadragii uzi...
Cam astea sunt vestile noastre.
Va pupacim.
si Miron Radu (06 oct. 2004)
daany28 spune:
Buna fetelor.
Noi am trecut la Pampers nr.4 de ceva vreme ca se irita si-l strangeau la piciorus nr.3.De papat desi, alaptam exclusiv, medicul m-a pus sa incepem div. la 4 luni cu supa de legume si la 4luni jum. mar+bisc.Nu pot spune ca se omoara cu ele dar, nici eu nu-l fortez ca mai are tzitzi. Vad ca a prins tare dtag de ceaiul de musetel de la Milupa, si acesta isi face si "treaba" ca nu se mai constipa.La 5 luni incepem si noi piureul de legume+unt si branzica+orez (asa ne-a zis medicul). Fetelor am si eu o curiozitate caci am tot citit la voi retete de branzica insa, pe mine m-a pus sa i-o fac din lapte praf (Malita-ca cica iese mai buna, doar scurs zerul, nu strecurata prin tifon).Voi ce parere aveti?
Pupici pentru mamici si pitici, Dana si bb Vladut (9 oct.)
ana_a spune:
Ioana, ma bucur sa aud ca Alesio a scapat de injectzii, sa de-a Dumnezeu sa scape cat mai repede de antibiotice, si sa uite cu totul de injectii si de aceasta boala cumplita! Multa sanatate!
Da cum recunosti aceasta candida? Ca si eu ma tot uit la Stefan in guritza sa nu cumva sa faca asa ceva si sa-mi scape, si te rog sa imi spui cum prepari bicarbonatul si cat pastrezi solutzia astfel obtzinuta, si in ce o pastrezi? Am inteles ca bicarbonatul e foarte bun pentru asa ceva.
Eu pana acum l-am dat in guritza preventiv cu glicerina de la farmacie, dar mai uit...nu l-am dat in fiecare zi, voi da-ti copii in fiecare zi in guritza?
flori din gradina mea
ana_a spune:
si noi am trecut la nr 4 de o saptamana, desi trebuia mai repede da am avut stoc mare de nr 3 si a trebuit terminat....la ultimele bucatzi deja iesea pipi afara peste noapte.
flori din gradina mea
ellen spune:
Ana, eu i-am dat cu glicerina in primele 2 luni, dar de la un timp sa-ti spun sincer am si uitat sa-i dau.
Noi inca nu am trecut la nr. 4 la pampersi, inca sunt buni nr. 3 si nu ar da semne ca ar trebui sa-i schimb.
O sa mai intreb si eu pediatra ce ceaiuri pot sa-i mai dau.
Elena & Alexandra (25.09.2004)