Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 15
Raspunsuri - Pagina 3
lauricipani spune:
ariadna

era sa dau in apoplexie din cauza ta!!! Pe unde umbli? Sa dea Domnul asa sa fie. Io zic sa mai asteptam cateva zile pana se albastreste bine a doua liniutza si abea dupa sa ne bucuram. Sa nu cumva sa fie doar in imaginatia mea.
Mirelas76, dragutza de tine! Sar'na de galerie!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
tania-z spune:
Hai Laurici!!!
Azi am un examen idiot dar diseara voi intra pe forum sa aflu noutatzi despre cea de-a doua liniuta.
Sa nu ne fierbi prea tare, please!
Pupici, multzi, multzi!!

Anca Wish spune:
Laurici, ce imaginatie, domle'? Ai zis ca-mi dai sa beau dupa tine.
Nu ma dezamagi!!!!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
lauricipani spune:
tania, succes la examen!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
lauricipani spune:
Ancule, ca sa fac si io pui? Ma imbat cu apa rece, cel putzin pana vine CM sau iese dunga albastra.
Sa fi sigura ca-ti dau sa bei dupa mine!!!
Eu sunt optimista in continuare.

-Theodore Roosevelt
laurici
ariadna33 spune:
Laurici, Laurici, Laurici
! E fetita!
De ce nu intelegi ca la clear blue nu se albastreste daca nu e sarcina! Nu se albastreste sub nici o forma, iti zic eu, ca ma plimb cu el in geanta de cateva zile si pe locul liniutei a 2-a nu se vede nimik (sunt paranoica si ma mai uit cateodata la el)!
Hai ca m-ai dat gata.
Zilele trecute ma gandeam la devizele voastre si ca uite, io n-am nici o deviza scrisa acolo in josul paginii, si-mi ziceam 'de aia nu se intampla si la mine, ca nu cred cu adevarat'...
Tonnia, iti multumesc ca ai intrebat de mine
.
lauricipani spune:
Ariadna, ma recunosc in descrierea ta. Nu esti singura care face chestii d'astea.
Vreau insa sa vad CLAR dungulitza nr. 2 si dupa aia sa ma bucur din suflet. La tine nu se vede nici macar dungulitza de evaporare despre care s-a vorbit atat?
Eu mai mult d'asta astept, poate io vad dungulitza de evaporare si cred ca este cea de sarcina.
alege mai repede o deviza ca sa te simti mai bine. In ori ce caz eu zic sa speri si sa crezi ca o sa se intample repede. Asa va fi.

-Theodore Roosevelt
laurici