Copilasi din Aprilie 2003 (17)
Raspunsuri - Pagina 9
mihuletu spune:
La Multi Ani!, Emi, Diana, Stefan si Loredana, s-aveti viata presarata cu zambete si noroc!
Pico spune:
La multi ani ,pt maine, Cezar,Eduard si Vlad!
La noi vine barza!!!!!!!!!!!!!!
Am facut testu astazi si a iesit pozitiv DPN 22.11.2005.O sa merg si la control...dar pana atunci astept sfaturi de la mamici cu 2 puiutzi!
Nu stiu cum faceti voi dar Ioana se uita toata ziulica la desene animate......................
Va pup pe toate si petreceri frumoase in continuare.
Raluca si Ioana (09.04.2003),sufletelul meu drag
vlada spune:
Woow, ce veste super Raluca !!! Sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara si bebe mancacios si cumintel !!!
Ce zi minunata a fost azi, nu ne mai induram sa intram in casa !
Noi cam obositi dupa petrecere...in mare a fost super, desi Vlad putin marait...dar a fost in centrul atentiei, iar tortul...nu va spun ce efect a avut ! Acum se joaca cu piticii, doarme cu ei si afara a iesit tot cu un pitic...
Maine este ziua cea mare, cand vom merge la un loc de joaca pt. copii si apoi in jur de 18, se pare ca va ajunge cadoul de la Madrid....asa ca abia astept sa vad reactia...deja numai despre asta vorbeste...
Promit ca maine seara voi pune toate pozele, ca sa fie si cele chiar din ziua sarbatoritului si ,sper sa nu fie vreo problema, cu moto si casca "mica osie"...
Pupici
Andreea si Vlad
Iubirea mea
mamamariana spune:
La multi ani! Cezar, Eduard si Vlad (Sper ca nu v-ati suparat ca v-am luat in ordinea de pe listuta care se intampla sa fie si alfabetica). Sa va faceti toti niste flacai mari si voinici, sanatosi si sa aveti parte de o viata perfecta.
Eu am racit puternic, e ora 4 noaptea si nu pot dormi din cauza nasului infundat si a febrei, asa ca bantui pe net. Si cand te gandesti ca afara sunt 35 de grade...
Pico, sa fie intr-un ceas bun! Sa-ti dea Dumnezeu un bb sanatos si voinic, sa ai o sarcina linistita. Dupa ce nasti, Ioana ta nu se va mai uita la tv cu siguranta - iti promit eu.
Hai ca o tai la patut ca ma ia cu ameteala.
Numai bine,
Mamamariana
vlada spune:
La multi ani Cezar si Eduard !!!
Sanatate multa Mamamariana si multumim pt urari....
Nici mie nu-mi arde de somn...nu pot sa nu ma gandesc ca pe vremea asta incepusera contractiile si la 2 si 20 minute se nastea mica mea minune...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
acvi spune:
LA MULTI ANI VLAD,CEZAR SI EDUARD!!!VA DORIM SA AVETI PARTE DE TOT CE ESTE MAI FRUMOS SI BUN PE LUMEA ASTA!!
GABI SI ALEX.
Cary spune:
LA MULTI ANI! celor 3 crai de la rasarit,Cezar,Eduard si Vlad,multa sanatate,mult noroc in viata si toate dorintele sa se implineasca.
Asteptam poze.
Revin la discutii pe dupa amiaza,pupici tuturor.
Dy spune:
Multumim mult pentru urari.
La multi ani Vlad si Eduard!Sa aveti parte de multa sanatate, noroc si numai bucurii, o viata linistita si fara probleme.
Noi ne pregatim de petrecere. Diseara la ora 6, la Mc.
Felicitari Pico! Sa fie intr-un ceas bun.
Revenim zilele acestea cu poze.
Dy
Cary spune:
FELICITARI! draga Raluca; sa ai parte de o sarcina usoara si sa ne spui cat mai curand:-Ce Va Aduce Barza Acum?
Nu stiu daca vrei sfaturi de la mine,avand in vedere ca la mine totusi diferenta este de 4 ani,nu de 2.5 ani.
In tot cazul te vei descurca si cu ajutorul Ioanei,ai sa vezi cata grija va avea de BB,s-o incurajezi in tot ce face,caci astfel nu se va simi pe locul 2!!!
Andreea a sosit cadoul?
Dy va doresc PETRECERE FRUMOASA si sa iasa asa cum v-ati dorit.
Acum ca tot fac puii 2 ani,mamicile se intorc la job(cele care nu au facut-o deja)sau ati gasit alta solutie?
Daca mergeti la job,cu cine ramane copilul???
mihuletu spune:
La multi ani! Cezar, Eduard si Vlad ! O viata fara greutati si pareri de rau, cu noroc din plin va uram si noi (ma trezesc si eu, din cand in cand).
Felicitari Pico, o sarcina usoara iti doresc... vad ca din ce in ce mai multe mamici din grupa noastra calca pe bec. Care o fi urmatoarea?
Superbe poze, mamamariana, Emi e o zana blonda (incredibil de blonduta!!)
O seara buna