Copilasi din Aprilie 2003 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bendis spune:

La multi ani Emi!
La multi ani Diana!
La multi ani Stefan!
Va doresc sa aveti o copilarie frumoasa !

Bendis

http://photos.yahoo.com/dianabalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Emi si Stefan: "La multi ani", sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de lucruri bune in viata!

Pentru mamicile care ne-au felicitat: va multumim mult de urari!

Noi inca nu am facut nici o petrecere din cauza ca eu am fost bolnava saptamana asta (am inceput serviciul de aproape o luna si m-am si procopsit cu o raceala de la colegi- unul din "dezavantajele" de a nu mai fi casnica).
Sper insa ca sambata viitoare sa ne vedem cu prietenii nostri de aici si cu copilasii lor (vom face cu siguranta si poze noi). Si mai sper ca pana weekend-ul viitor sa ajung sa termin si sa-mi predau proiectul pentru scoala, sa fac curatenie in casa, aprovizionarea si toate pregatirile.

Trebuie sa inchei aici, pentru ca mi-e foaarte somn (e trecut de 1 noaptea).

Sanatate multa si va doresc la toti petreceri frumoase

Laura
_

"We build too many walls and not enough bridges." Sir Isaac Newton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Multa sanatate Laura sa te faci bine si lasa virusi la servici nu-i duce acasa la Dienutza!

Andreea ce mai fac baietii tai?

Avand in vedere ca voi face tort de ziua lui Axel,m-am gandit sa-l decorez cu cateva jucarioare din ouale Kinder(care le fierb in prealabil)sau cine stie ce ideee imi mai vine!
Voi cu ce ornati tortul???

W-E placut si pupici la pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Multumim mult pentru urari. Uram si noi "La multi ani!" Dianei si lui Stefan. Sper ca v-ati petrecut bine... Stefan. Ca Diana am inteles ca se va petrece mai tarziu. Laura, multa sanatate si fa-te bine fuguta ca sa te apuci de pregatiri.
Noi am petrecut ziua lui Emi la un club pentru copii si am avut muuuulti invitati. Am invitat vreo 30 de copii dar nu au venit decat vreo 20 pana la urma, insa si astia au fost destui.
S-au simtit f. bine si s-au jucat o gramada. Eu m-am spetit sa gatesc aperitive proaspete si torturile le-am montat chiar in dimineata asta, cu 2 ore inainte de inceperea petrecerii. Vom pune si poze cat de repede se poate.
Acu e ora de somnic asa ca plec si eu la culcare.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Multa sanatate Laura ! Si speram sa te auzim mai des...
Mamamariana - ce bine ca v-ati distrat..abia asteptam pozicile !
Vlad tot marait e, dar sper sa-si mai revina pana maine cand avem petrecerea... abia astept !!!
Eu voi orna tortul cu figurinele de anul trecut " Alba ca zapada si cei 7 pitici ". Dar mi se pare super ideea cu figurinele din oua...
Pupici

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! Loredana,sa cresti mare si frumoasa,mult noroc in viata.

Mamamariana dar ce multi copilasi ai avut la party,eu nu o sa am mai multi de 3 si aia foarte mari in comparatie cu Axel.

Petrecere frumoasa Andreea ai asteptam poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

La multi ani Loredana !!!

Merci Cary...acum imi termin cafeaua si intru in priza pe ultima suta de metri...Din pacate Vlad tot marait e, sper sa se mai inveseleasca, macar la primirea cadourilor...
Pupici

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

"La multi ani!" Loredana. Multa sanatate, sa te faci o fetita mare si frumoasa si sa o faci pe mami fericita.
Eu lucrez acum la poze si voi pune cateva pe undeva... ma anunt eu cand is gata aranjate. Promit sa le fac astazi ca de maine intru iar la scoala si s-a terminat cu timpul meu liber.
Haideti sa va spun cate ceva de la petrecere... Lumea a venit putin mai tarziu... primii au aparut pe la 10:20 si ma gandeam la un moment dat ca nu vor veni prea multi copii. Dar au venit destuiiiii. Emi s-a simtit excelent, s-a jucat o gramada, a sarit in sus, s-a catarat peste tot pe acolo si vreau sa va spun ca si bunica si surioara Ioana s-au distrat copios, s-au dat pe toate toboganele pe acolo, s-au jucat cu mingii, s-au simtit bine. Multa lume nu stia de clubul asta si au fost placut impresionat de cum arata. Totul e facut special pentru copii si cu multa grija ca sa nu se loveasca pe niciunde s-ar catara sau juca. La ora 12 am taiat torturile si atunci au fost toti prezenti in jurul meu ca sa isi primeasca portia. Din mancare nu au papat nimic (copiii) si nici nu era indicat pentru ca la cat au sarit si jucat nu le-ar fi stat mancarea in stomacele.
Au venit o gramada de persoane de la gradinita (nu ma asteptam - din moment ce Emi nu mai merge acolo acum): doamna educatoare, 2 asistente si la un moment dat a aparut si directoarea. Eu am trimis vreo 25 de invitatii la gradinita si am rugat-o pe educatoare sa dea ea cui crede - m-am referit la copii, prieteni de-ai lui Emi... Ea a zis ca au fost destule sa dea si la altii. Oricum, m-am bucurat, chiar m-a impresionat faptul ca au venit ca doar nu sunt eu o mare persoana importanta in targul asta ca sa primesc atata atentie
Acu, ce sa va zic fetelor??? am facut niste torturi (tre' sa ma laud putintel) ca le-a placut la toti in mod deosebit si m-au tot intrebat daca nu imi bat joc de ei si ii mint ca eu le-am facut cu adevarat...
Am facut unul cu ciocolata si bezea, si altul "Black forest" cu blat de cacao si cu frisca si visine autentice aduse de bunica din Romania (aici nu exista asa ceva). La desfacerea cadourilor, Emi a fost durereeeee. Toti copiii in jurul ei trageau de pachete sa vada ce e inauntru si Emi s-a plictisit la un moment dat si i-a lasat pe toti calare pe cadouri si ea a plecat la joaca.
Am venit acasa si a dormit tun vreo 2 ore dupa care s-a trezit si a inceput sa se joace cu jucariile primite - insa cel mai mult a impresionat-o bicicleta de la nana (vom pune poza) pe care a calarit-o toata dupa-amiaza.
Hai ca ma apuc acum de poze... m-am calmat putin ca eram f. nervoasa ca Emi nu a vrut sa doarma azi la pranz.
Numai bine si petreceri frumoase la viitorii sarbatoriti.
Mamamariana

Mergi la inceput

Am reusit sa pun pozele - poftiti de le vedeti. Astea le-a facut cumnata mea, ale lui tati se descarca mai tarziu... ca el e mai lenes. Le mai adaug dupa.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Super pozele si tortul deasemenea,caci i-am tras o muscatura,hhmmmmm....foarte bun,a fost super faina locatia pentru copii,iar fica-ta e un inger(Gretal),din povestea Hansel si Gretal.
M-am prins Emi seamana cu bunica!

Mergi la inceput