Ce-ati simtit cand a miscat?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu am simtit ca un ciocanit. Am simtit prin saptamana 18-19. Dar ce e interesant e ca simt doar intr-o parte, in acelasi loc. Seara cand satu in pat, pe spate si dimineata, la fel. Inca se vede cum se ridica pielea.... e asa nostim.
L-am pus pe sotul meu sa tina mana, iar cand a simtit miscarea si-a tras mana ca ars... s-a gandit ca poate m-a durut..
Voi tot in acelasi loc simtiti???
Codruta 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

andre_ea se pare ca este doar inceputul activitatii de sportiv, la mine "lovitura la vezica" este printre favoritele lui bb si acum mai nou face tumbe si noaptea, dar e o bucurie sa-l simti miscand in burtica , nu-i asa?
codruta_grg cateva saptamani l-am simtit pe bb numai in partea stanga (si ma gandeam ca poate nu-i place sa fie de "dreapta" ), dar acum la 24 saptamani il simt cum "frecventeaza" mai multe locuri demonstrandu-mi ca a mai crescut si el
Tuturor burticilor... sarcina usoara in continuare si bb sanatosi si mancaciosi !

Ella 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Si eu imi amintesc cu placere de primele miscari. Eu am simtit numa la 20 de saptamani, si era ca un serpisor. Eu ii ziceam serpisor si broascutza si sotul de oftica, ca cica alte mame zic fluturasi si eu repede serpisor, soparlica etc.
Acu am 37+ si e mare si rau. Acu da serios , nici nu stiu cu cel sa-l compar pe puernicul lu mami!

Bafta la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Am asteptat cu infrigurare acel moment cand eram . Cred ca prima data am simtit pe la 18 saptamani, dar nu eram sigura daca e bb sau sunt intestinele mele care tot se miscau.
Cu siguranta am simtit acel falfait de fluturas pe data de 11 sept. 2003 si eram in a 20-a saptamana.
Este o mare bucurie si o imensa emotie.
Ce urmeaza dupa, sunt adevarate meciuri de box.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Salutari la toate gravidutzele si mamicile.

Al meu BB mic si dulcic a miscat -sau mai bine zis l-am simtit prima data cand am implinit 16 saptamani.Toti m-au intrebat ce am simtit.E cate ceva din ce ati simtit toate,dar parca cel mai bine ma potrivesc cu ce a simtit pana acum Andre ea.Intr-adevar ca niste batai de inima puternice.Dar mai incolo si ca un mic pestisor.
Ma cam invatasem sa-l simt aproate tot timpul dar de vreo 2 saptamani da f usor putin dimineata si putin seara .Incepusem sa ma ingrijorez dar dupa ce am citit ce ati scris si voi m-am mai calmat.
Acum avem aproape 21 de saptamani si de-abia astept sa ma scoale noaptea din somn sau sa se vada burtica miscandu-se.

Pupici de la Anda si ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

A fost asa ca si cum as fi avut un fluturas in burtica si n-am sa uit asta niciodata, asa cum nu voi uita niciodata cind a intors capsorul spre mine si mi-a zimbit prima data!

Rufus !

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Bebe mic a miscat la 15s si cateva zile,ca si cand o codita de pestisor bate in apa.Nu il simteam zilnic,mai rar,dar de la 19s avem program din 3in 3ore zi/noapte.Acum se vede si prin burtica si acum se misca aporpe non-stop ca uneori ma ingrijorez nu oboseste,safaca un pic nani,iubirica mica.Si cand se misca ma misc si eu toata ca un tremurat continuu usor.Lui tati ii place sa stea cu urechea pe burta sa-l auda si ii vorbeste.Raspunde cand pun mana pe burtica,ciocane de zor-abia astepta si acum face ture.Se sperie cand aude zgomote puternice zgomotul de la dusul instant,uscator de par(trage suturi),la fel eram la o cafenea si chelnerita rasnea cafea-bebe poc,picamer pe strada,muzica-basi in special.Dar nu ma deranjeaza-merita orice bebe mic si dragalas.

si pestiuc iubit de 28s si 5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

La inceput nici eu nu stiam daca e bb sau sunt gaze prin burtica dar apoi am inceput sa simt ca o minge de ping pong in partea stanga ciocanind de 3 ori la rand , apoi periodic tot numai in partea stanga.
Aseara a avut program mai intens si a batut cu piciorusele tot in partea stanga de l-a simtit si tati care tinea mana pe burtica mea si se minuna de puterea pe care o are.
Cand insa vorbesc destul de tare cu cineva sau aude sunete, zgomote puternice imediat incepe sa miste.
Acum il simt si in partea dreapta dar locul preferat pt suturi e partea stanga.

20w+4d

Mergi la inceput