Mamici de ianuarie - febriarie (90)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Da shinutza, ai dreptate, multumesc tare mult. uite promit ca chiar de la masa care urmeaza ii voi dedica chiar si juma de ora de batut usor pe spate pt eructat. sper ca nu e nici o pb sa-l bat usor asa mult timp, nu-i provoc alte pb. de digestie, nu? ca mi se parea ca il deranjeaza cind il bat asa prea mult.

Mamicas de bibisor
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Mona, eu l-am primit din america.
poate sint si pe la noi, nu stiu. dar sint deosebite, acum ascultam si sintem tare linistite :-)

Patricia
mamica de Rebecca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=167e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Noi mai avem nitel si ne luam campii!!!
Doamne de s-ar termina odata ! Azinoapte am dormit doar doua ore!!! INcercam tot felul de variante sa speram ca merge!

EU pot sa il bat pe spate pana nu mai pot! Are doar momente cand da aerul afara

Sunt epuizata!! Nu stiu cum va descurati voi cu ei dar al meu bb trage cate un tipatde durere de stau cu cu sufletul la gura sa traga si aer!
Ieri am fost la pediatru batran si renumit si mi-a zis ca are o hernie ombilicala si dimineata am gasit si un pic de snge pe pampers! Iar da-i si plangi si toata ziua asa am tinut-o amandoi!Pna la urma de frica l-am legat sa nu-l expulzeze de tot! Noroc ca a venit mama si m-a mai salvat!!

V-am povestit ieri cred de baietelul cu decalotarea!! Este celalat fin al nasei mele!
Nici nu mi-am inchipuit ca este asa de complicat! A aparut azi la toate stirile ! Cand am vazut imaginile cu ceea ce a putut face .capacauna aia de asistenta! I s-a facut azi operatie!Oricum tatal copilului o va da in judecata pt mal praxis! Adrvarul e ca e jale in spitalel de copii! MIzerie si incompetenta!

Shobo tie in spital nu ti-a zis sa-i faci micului decalotare atat cat iti pemite zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

sa inteleg ca al meu bebe este cel mai cuminte si bun de pe aici?!acum, de, fiecare mamica isi lauda puiutul!!!!!!!papa din 4 in 4 ore si numai san , fara completare . doarme, papa si seara baita( ce ne mai place la baita).ce viata frumoasa...as vrea sa fiu si eu pt. o zi bebe......aaaaaaaaaaaa si uitasem al meu zambeste de la o saptamana si tare ma topesc dupa el si el dupa mine
apropo, ce parere aveti de poze si nu in ultimul timp sa va multumesc pt. raspunsuri.

toate bune

Sara si David Ran,DN 08.02.2005 www.geocities.com/sara_semida/bebe_DavidRan" target="_blank">poze cu bebe David Ran
www.geocities.com/sara_semida/lucrusoare_bebeDavidRan" target="_blank">primele hainute David Ran
www.geocities.com/sara_semida/sarasimihai_mamisitati.html" target="_blank">poze cu mami Sara si tati Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

In sfarsit am pus si eu cateva poze cu Irina. Nu-s foarte clare, abia invat sa lucrez cu camera aia dar pe masura ce va trece timpul sper sa le imbunatatesc calitatea.

Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Ieri n-an avut timp sa intru pe net ca am facut galerie toti trei la Steaua...Super meci. Sunt microbista de cand m-am mutat cu sotul meu, adica de vreo 3 ani. Nu scap nici un meci, mai ales cel de aseara.

Fata mea e in continuare super cuminte, doarme pana la 7 dimineata, dar in schimb mi se pare ca nu mananca suficient. Sunt tare curioasa la urmatorul control cat a mai crescut. A zambit prima oara acum 2 zile, tot in timp ce sugea ca si la Oana. Se uita a mine fix, eu vorbeam cu ea, si ea a lasat sanul din gura si a inceput sa rada. Ba chiar a scos si un sunet. Imi venea s-o mananc si aproape ca mi-au dat lacrimile de bucurie.

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Shobo, bine ai revenit acasa. Abia astept sa ne povestesti cum a fost nasterea, mai ales ca ai spus ca totul a decurs super bine. Si eu imi amintesc cu o mare placere de acele momente, parca n-as fi avut dureri niciodata. Asta e datorita doctorului Minune, cum ii spune Bestutza, care ne-a dat atata incredere in noi si in el.

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Crinuta, am intrerupt si eu tratamentul cu Tobrex ieri! Rezultate mici, mici,mici. Ti-am tot scris pe YM, dar nu am primit nimic! Am vazut pozele cu Rayan. Sa stii ca e un scump si un bucalat!

Fetelor, la bb-ii vostri a inceput sa le cada parul? La al meu da, si inca destul de multicel. MAi ales cel de la timple.

Am vorbit cu Ingerasa. I-a facut Biancai vaccinul! A facut cea mica si febra, dar pina a doua zi i-a trecut. Sfat de la ea: Incercati sa-i faceti vaccinul dimineata sau la prinz, ca daca face febra sa o faca in timpul zilei.

Noi avem probelme cu nasul infundat. Nu reusesc sa-i scot mucisorii. Am doua pompe: Chico si cea din Carrefour despre care ati spus ca e super buna. Cu nici una nu reusesc. Voi cum faceti. Eu ii pun Apa de mare si ii eliberez cit de cit caile, dar mucisorii nu reusesc sa-i trag. Cred ca sunt fff sus. Poate s-a mai confruntat cineva cu chestia asta.

Felicitari proaspetelor mamici!!!! Sa va traiasca bb-ii si sa fie mincaciosi, necoliciosi si cuminti!

Viktoria ce faci? Ai nascut???????/

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

http://community.webshots.com/user/tazmanu75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo, nu-l las mama sa planga, mai ales ca bebe al meu are hernie si nu trebuie lasat sa planga. Dar el de la gaze nu plange. I-am dat si eu babydrink.

Amary si noi am facut saptamana trecuta vaccinul de 2 luni. L-am facut la 9 dimineata si i-am dat preventiv Effgeralgan. Bebe a fost mai blegutz decat de obicei, a dormit si a manacat. Seara a avut o stare usor febrila 38,1 (rectal) si i-am dat iar meidcament iar dimineata nu mai avea nimic.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

bestutza , incearca sa il pui pe burtica pe bebel dupa ce mananca, daca nu iti eructeaza in brate. la noi e solutia de urgenta (de la doftora aflata) si functioneaza foarte bine. chiar in dimineata asta, dupa ce a papacit, in bratica nu voia deloc sa faca goo. si pe burtica mi-a tras doua sanatoase de am zis ca nu-i fata mea .
Shobo , e chiar indicat sa bati incetisor pe spate, sa ajuti aerul sa iasa. Chiar o finuta de-a mea isi batea asa tare fata pe spate, ca sotul ei, din cealalta camera, o atentiona sa bata mai incetisor. Si acum fi-sa are 1 an si jumatate... Asa ca iti urez curaj .
Witchie e dulcica foc Irina, imi place mult de tot. bucalata si expresiva .abia astept sa ne facem mai maricele sa iesim in parc la joaca!
nu sunt prea mici bebeii ca sa le dam eferalgan?

dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru

Mergi la inceput