Cu toate ca am decis sa nu mai tin cont de presimtirile mele,o sa va povestesc ceva.Aveam 18 ani si eram topita dupa un tip care era prietenul meu.Era Pastele si am plecat inpreuna cu niste prieteni ai lui la munte undeva la Breaza.Trebuie sa recunosc ca ne mai certasem noi pe ici pe colo dar certuri de indragostiti.Cand am plecat a inceput sa mi se zbata ochiul stang, atunci era pt. a doua oara cand eu am constientizat asta(prima oara ma prins controlorul).A inceput sa-mi fie oarece teama mai ales ca tineam foarte tare la tip si imi era teama sa nu-l pierd.La miezul noptii ca tot crestinul am fost cu totii la o bisericuta tare draguta de acolo sa luam lumina, iar eu in sinea mea am inceput sa ma rog doar,doar de m-as mai linisti...Vreau sa zic ca pe masura ce ma rugam ochiul meu se zbatea tot mai puternic si nu s-a linistit nici o clipa cat am stat acolo la biserica si m-am rugat.Dupa doua zile prietenul meu mi-a dat papucii spunand ca el vrea o familie ceva serios(si evident eu nu corespundeam).Acum nu pot sa zic ca a fost ceva rau ca apoi am cunoscut baieti mult mai draguti de cat el si am trait sentimente mult mai puternice.Dar ceva atunci sigur s-a intamplat!
Revenind la oile noastre tin sa spun ca inca nu mi s-a intamplat nimic rau si nu mai am nici un fel de presimtiri nici false si nci reale!