Bebelusi de iulie-august 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 14
rain spune:
hehehehehe Monica ...Botosica e unicat daca s-a invatat ea singurica in brate!
Gabi, felicitari pentru kilele in minus, ai vazut ce satisfactie ai cand te urci pe cantar, cand te imbraci si iti vin hainele bine pe tine, io v-am zis ...sint ! si acum imi permit sa-mi pun bluzite scurte si stramte ca nu mai ies suncile pe afara ! sa stii ca nu te-am uitat cu clinica si dr oftalmolog, sint in cautari!
Monique (mai stii ca asa iti ziceam cand eram burticoase) si moata a fost asa saptamana trecuta, facea moale si des, eu i-am dat smecta de vreo 2-3 ori si s-a reparat, nu s-a iritat chiar asa tare la fundulet dar o dadeam cu bephanten, la voi nu are rezultate? aaa si o stergeam numai cu apa, fara servetele umede pentru ca am impresia ca si astea irita ...
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
Doamna Bibi spune:
Am incercat toate cremele posibile si imposibile,am terminat un tub de bepanthene si degeaba.Sa stii ca si eu am vazut ca servetele irita,nu le mai folosesc asa des,tot apa e sfanta... cred ca e de la ceva mancare,sa vad ce ii face rau. Am trecut pe Smecta,calciu carbonic si ceai de menta,asteptam rezultatele.
Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
maaria spune:
si eu va citesc...si uite ca si scriu:)
multumim de urari! am serbat cele 6 lunisoare cu temperatura si tare m-am speriat ca a luat vreo viroza, dar se pare ca a fost d ela dintisor. ca vine si al 2-lea:))
in rest suntem bine, vioi ca de obicei. si noi ne-am inrosit la fundulet..si chiar nu stiu d ece. n-am avut probleme pana acum si l-am sters mereu cu servetele umede si apoi dat cu bepanten. azi chiar l-am dat cu apa...si parca-i mai rau. am sa incerc sa schimb si eu crema sa vad ce iese.
iar a venit iarna...grrr. aici nu-i chiar rau...dar la bucuresti am inteles ca iar n-au iesit cu utilajele. mai cum s eface ca-i prinde nepregatiti de fiecare data? ca avertizari de la INMH au fost...
Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E
pako spune:
Salutare
Hadeti sa va spunem si noi patania din week.Duminica dimineata la 8 cand s-a trezit am luat-o in pat cu noi...si tati jucandu-se cu ea a tras-o de manutza dreapta ca sa o ia spre el...si pitica a inceput de-odata sa planga...da rau de tot de m-a si speriat...Am luat-o in brate sa o linistesc...nimica.Cand, am observat ca tipa cand o atingeam la manutza(la cot mai bine zis)....si statea cu ea bleaga in jos.Ii dadeam jucarii si le apuca numai cu mana stanga, cealalta parca era paralzata.In 2 timpi si 3 miscari eram imbracat si am fugit la spital...mititica a inceput sa rada dar manutza tot nu si-o misca.Am ajuns si fiindca era duminica nu era nici un dr.in spital...a trebuit sa asteptam 2 ore ca sa vina dr, care noi credem ca nici nu era acasa ci pe undeva la munte...In fine a venit si asistenta pt. radiografie....a plans saracutza ca tr. sa-i tin manutza intinsa si nemiscata...o durea, dar am scapat si de asta.A venit si dr. ...ca sa ne spuna ca nu are nimic grav copila...ca asta se intampla la majoritatea copiilor pana la 3 anisori...adica oasele sunt in crestere si nu sunt bine sudate...asa si in cazul Andreei,cand a tras-o tati de manutza cartilajul din cot s-a deplasat putin, el fiind elastic se trage la loc in cateva zile.Dupa ce i-a fortat putin mana, adica a facut cateva miscari sus-jos cu ea(ceea ce noi nici nu indrazneam sa-i atingem manutza de frica sa nu-i provocam altceva)si-a dat drumul l-a manutza si a inceput s-o miste.
Cam asta a fost sperietura mare la noi.De, daca noi pana acum nu am avut-o deloc bolnavioara....nu suntem invatati cu doctori si cu medicamente.
Concluzia:nu trageti pticutii de o singura manutza sau nu lasati greutatea lor pe o singura manutza sau piciorus.Atentie mare la cum ii ridicati...fara miscari bruste.Tati a tarat 3 cm toata greutatea ei doar de o manutza si uitati ce am patit.Nu e asa grav dar ne-am speriat cumplit.
Lia sanatate maxima si sus moralul...nu noi ziceam ca dupa ce am citi poveastea lui Felis nu ar trebui sa ne mai vaitam de micile noastre suparari....Danut sa fie sanatos si toti bebeii ca noi stim sa ne purtam singuri de grija.
Mitzura iti tin pumnii pentru maine la coafor.
Adema imi pare teribil de rau ce se intampla cu Codrut.
Intrebai cum ne descurcam cu papa in excursii....Pai eu pe drum pun apa fiarta in termos si cand stiu ca se apropie ora de papa ii prepar in masina lapticul...simplu!Iar cand ajung la destinatie imi fac conditiile cat de cat ca acasa.
Nicole...o sa te sun si eu peste cateva minute ca am vazut ca esti acasa...
Felicia si Andreea
ina32 spune:
Dupa un weekend fara febra aseara Raducu avea din nou 38.5. Am vorbit cu dr si daca nici azi nu e mai bine, dupa-masa ne spune ce antibiotic sa-i dam. Of, of, ce rau e cand e copilul bonavior!! Noroc ca sunt ai mei la mine si au grija de el.
Mitzura si dna Bibi-incercati pt iritatii si Pasta Petrinii. Se prepara in farmacii si noua ne-a fost f buna.
Lia- ai incercat cu codeina? La mine rezultatul e garantat. Si fruntea sus, vin si vremuri mai bune!!
Mai intru mai tarziu ca am de lucru (dar n-am rezistat ispitei de a trage cu ochiul la ce ati mai scris).
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
poze noi
ina32 spune:
Pako, da' stiu ca ati avut ceva aventuri in weekend-ul asta. Trebuie sa-i dau sa citeasca ce-ai scris si sotului ca el mai are obiceiul sa ridice kupilu' de maini si sa-l cam traga (si mereu avem dicutii in contradictoriu!)
poze Raducu
poze noi
amironeanu spune:
Buna!
Pako, dar chiar ca ati avut peripetii in week-end!
Rain, se pare ca veti avea un iepuras. Si la noi cred ca se anunta, tot asa se trezeste noaptea, este maraita rau, incepe sa planga din senin, iar daca o dau cu gel ii trece. Dar nici la noi nu se vede nimic!
Ina, dar la voi asa este? Dr. ii da antibiotic fara sa-l vada?
Maaria, dar tu de unde ne scrii pt. ca in dreptul numelui tau apare Bucuresti.
Mitzura si d-na Bibi, imi pare rau de funduletul rosu. La noi a avut efect pudra de la Nivea (la inceput cand era iritata destul de rau) si bepanthen. Adema parca avea o crema foarte eficienta, cu catina (dar nu tin minte).
Adema, pupici multi lui Codrut. Poate ar trebui sa o iei de la inceput cu diversificarea. Sa scoti tot, sa lasi doar lapte si apoi sa incepi sa introduci alimentele noi unul cite unul, cu 3-4 zile pauza intre ele.
Roberta, felicitari ca ai trecut cu broi peste sesiune.
Stefi este cuminte in general, dar a inceput sa ne doara gingia. Si a inceput si ea sa stea destul de frumos in fundulet. Dar de rasucit nu se mai rasuceste, nici macar de pe spate pe burta. Si a inceput si ea sa-si imbogateasca repertoriul, dar mama tot nu spune.
Cu abdomenele nu stau grozav, nu am mai facut nici sambata, nici duminica, dar sambata am facut curat, deci tot am facut un pic de sport si ieri am iesit la plimbare.
Eu sunt prin zona.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefania - printesa mea
ina32 spune:
L-a vazut pediatrul si i-a dat antibiotic din prima dar apoi am vorbit cu un medic in care am incredere dar care nu e din brasov asa ca ne consulta prin telefon.
Fetele, pe unde gasesc dieta Atkins (sau Atkinson?). Am povestit despre succesele voastre unei prietene si o vrea si ea. Cand s-a vorbit despre diete nu prea mi-am batut capul pentru ca eu am nevoie de gimnastica doar, asa ca ...help me please.
poze Raducu
poze noi
vrabiuta spune:
ina:
http://atkins.com/
marcela si alexandra lia
pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia
ina32 spune:
Am intrat pe site dar sunt cam in ceata. Mai mura-n gura se poate? Adica ceva menu-uri pe zile...Intreb si eu, nu ...
poze Raducu
poze noi