Bebelusi de iulie-august 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

A,Mitzule,eu i-am dat cu Baneocin crema,cand a avut cur de maimuta si i-a trecut repede,adica dat seara si a doua zi la pranz nu se mai vedea nimic.

Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

La mine nu a mers nici cu galbenele nici cu nimic, numai cu Triderm
Lia, mama, ia medicamente ca eu am stat in pat trei zile din cauza virozei respiratorii. Pune mana si ia medicamente ca nu are rost sa imbolnavesti si copilul

Andreea si Matei zambaretzu'

http://community.webshots.com/user/andreea_ciontu
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43944

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

as lua medicamente dar dr de familie zice ca nu se justifica intrucat n-am febra, muci, dureri de cap...numa tusea asta cretina, uscata pt care iau pastila de tuse si sirop. Cred ca azi merg la raze sa vad daca n-am ceva nasol.
Cat despre psihiatru cred ca am nevoie ca am luat-o pe campii rau de tot, sunt intr-o stare de depresie cumplita, irascibilitate si disperare. Cred ca ar trebui sa iau ceva medicamente si pt asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

si ce ma enerveaza e ca toata noaptea nu tusesc deloc si nici daca ies pe afara, numai dupa ce ma trezesc si-ncep sa robotesc prin casa. Eurespal se numesc pastilele mele de tuse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea!
Sunt total ingrozita de vremea de afara si mai ales de faptul ca ninge in continuu...si eu care asteptam primavara cu sufletul la gura! Cred ca mai am ceva de asteptat...
Ieri am fost toata familia la Muzeul Taranului Roman la expozitia de Martisoare ca sa ia tati martisoare pentru colegele de birou; Stefgan nu a inteles el prea multe din aglomeratia de acolo, dar am hotarit sa-l invat sa fie un barbat galant cu fetele (si cu mama lui, evident) asa ca de cite ori am ocazia pun in aplicare gindul asta ca poate se prinde de el de mic...
Acum se simte si mai bine, a trecut raceala la tati (ca deh, am facut-o cu rindul), dar tot mai tuseste si mai e mucios.
Ne-am programat si pentru controlul de 8 luni (nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul!) saptamina viitoare, chiar pe 8 martie.
Cam atit de la noi - stam la caldura ca nu cred ca indraznim sa scoatem nasul afara astazi...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
32 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Lia, abia acum am citit de tusea ta seaca - mie mi s-a "rupt" si ulterior mi-a trecut, cu un flacon de Tussin Forte - incearca-l si pe asta (nu e asa scump) si poate isi face efectul si la tine.
Am uitat sa ma laud, dar daca voi va laudati cu abdomenele, eu de ce nu?? De cind am inceput dieta Atkins, adica de fix 35 de zile, am slabit 7.5 kg si ce este si mai important, 14 cm in talie (adica burtoiul care imi ramasese dupa sarcina...)! E drept ca obiectivul meu este de 20 kg pina la vara, dar eu zic ca sunt pe drumul cel bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

neata neata!

in primul rand multumim de urari, sintem fetite mari ...la 7 luni are 7100 g, cm nu stim ca e mai greu s-o masuram noi, zice "ma-ma, "ta-ta", "ne-ne", "bu-bu" "da-da", "ie-ie" si multe altele, sta foarte bine in fundulet, sta si in pozitia de mers de-a busilea dar nu stie sa inainteze, in schimb stie sa se tarasca, sta in picioare si se tine de canapea, stie sa ne pupaceasca si ii place foarte mult mai ales ca noi ii zicem "bravo" si batem din palme, stie sa danseze si cand aude muzica n-o mai putem oprii, cand mergem la cumparaturi trebuie sa impinga (sa tina) si ea de carut sau sa ia din raft ceva ...si nu-i mai da drumul decat daca mergem la alt raft si vede ceva mai interesant...cam atat asa pe scurt!

asa cum au zis si fetele ...in bucuresti e iarna adevarata, ninge de ieri dimineata continuu, nu cred ca s-a oprit deloc, e foarte frumos afara, e multa lumina, cred ca dupa amiaza ies cu moata afara, sa-i fac poze in zapada !

aseara nu stiu ce-a avut iubitica mea ca s-a trezit de vreo 3 ori, prima trezire pe la ora 1 a fost chiar cu plansete zdravene, tipete, i-am dat cu Calgel si in 15 min s-a linistit, are gingiile (de sus si de jos) foarte umflate si albicioase, dar nu se vede nimic, sper sa nu ne chinuie prea mult si nu spun asta ca m-ar deranja pe mine, dar ma gandesc la ea ca o doare, vad ca si cu jucariile au inceput sa fie probleme, se loveste cu ele cand le baga in gurita si incepe sa planga, sta numai cu degetelele in gurita ...ufff! abia asteapta mami sa aiba o iepurica
de maine seara ramanem singure vreo saptamana, tati pleaca la un semninar departe departe, asa ca ne vom topii si de dorul lui ...

va pupacim pe toti ...pitici dulci si mamici frumoase!

P.S. eu sint cu moralul foarte sus pentru ca am slabit aproape 10 kile (fara vreo 200 g)...
ce zici Lia? hai capul sus si zambetul pe buze ...nu vezi ce pui frumos si scump ai, ce sint alea depresii ...

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Mitzura,hai ca si eu am patit-o rau de tot cu Bogdan,are un findulet asa de iritat si de rosu,a facut rani saracutu si l-am dat cu de toate,nu mai stiu ce sa-i fac.Ieri l-am dat cu Floucinolon si parca s-a mai dus roseata.Oricum cred ca e de la stomacel,de la ceva ce a mancat (cu toate ca nu i-am dat nimic nou),ca face si caca moale si urat mirositor,galben-mustar.Ieri cred ca a facut de vreo 6 ori (nu e diaree apoasa,e mai moale si faca mancare nedigerata).Ieri l-am lasat si toata ziua fara papmers,l-am infasaat in scutece de finet,ca pe vremea noastra (si ce greu e,la 2-3 pipi trebe schimbat).Dar ce nu fac pentru puiul meu.

Felicitari fetelor care au slabit atat,Nicole si Gabi suntei campioane, mi-e rusinica,rusinica ca sunt o lene mica (maaaare )

Haaaa, ce de primavara a venit..., asta in loc de ghiocei.

Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Mersi, Moni, de felicitari - sa stii ca nu a fost asa greu cum imi inchipuiam eu - Atkins asta are niste retete usoare de te lingi pe degete! E drept ca nu am mai gatit asa de mult din primul an de maritis, da' scopul e nobil, asa ca ma "sacrific" si bucataresc...Imi pare rau de Bogdanel ca s-a iritat asa rau la fundulet - la Stefan trece cu Bepanten, dar el nu s-a iritat niciodata asa de rau. Pupici si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Vine vineee priiimavara!

Nu mai apuc sa citesc, nu mai apuc sa scriu, am un cupil marait tare si cum ma departez cum face ca sirena lui Roaita!
E belea, vomita tot timpul. A prins-o p'asta cu vomitatu'....ma santajeaza fara pic de jena. Cum nu-i convine ceva, cum vomita!
Cica sa lasi copilul sa planga. Pai daca in 5 secunde de cand a inceput sa chiraie nu o iau in brate vomita de ma umple si pe mine si covorul!

Nu mai apuc sa ma duc nici la buda. Azi dimineata ma spalai pe dinti in usa dormitorului...hahaha

I-am luat premergator si se plimba prin sufragerie (mai pe loc asa, dar vad ca prinde repede...in prima zi nu prea s-a deplasat, iar ieri, a doua zi, deja a trebuit sa stau numai cu okii pe ea ca ajunge peste tot!...:)))
Gata, maraie iar. S-a invatzat in brate!! (singura, noi nu am avut nici o contributie!!!)

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput