Bebelusi de iulie-august 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 10
mitzura spune:
Ce fain era daca ramaneam si eu cu surplusu nu pe burta, ci pe tzatze....
Neata!
Am zis sa le mai dau o sansa la coafeze, si mi-am facut programare marti, de martzisor, la coafor, la blonzit, suvitzat si umpic de tuns. Am emotii...
mitzura cu bebe Tudor Codrin
roberta04 spune:
Hello, nu am intrat o zi si am pierdut sirul, dar recuperez eu de luni.
Nu am de raportat lucruri prea bune, Mateiutz a facut febra peste 40 de grade de la vaccin joi noaptea. La jumatate de ora dupa ce i-am dat Calpol si i-am pus sosetele cu otet si o compresa cu spirt si otet pe burta avea 39 si mie mi se parea ca nu mai arde, deci nu vreeau sa ma gandesc cat avea initial.
Am si o mare rugaminte daca citeste vreun moderator- am introdus datele lui Matei, la 6 luni are 9060 grame si nu 8000 cat apare acum, se poate corecta, please?!
Week-end linistit si va rog inca o data sa tineti pumnii pentru examenul nostru de maine..ufff...ultimul
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
rain spune:
Roberta, hai ca maine iei 9 sau 10, bafta !!!pentru Mateiut sanatate multa, pupacim!!!
Mitzule, nu te mai vaita ...auzi la ea are 52 kile ! da vaz ca nu te joci, chiar vrei sa te faci frumoasa frumoasa de martisor, hai ca tinem pumnii sa iasa misto!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
eli spune:
La multi ani si multa sanatate bebelusilor care fac azi 7 luni (Andreea Alexandra, Philip Andrew, Raluca Maria) si respectiv 6 luni (Stefan-Luca).
Azi am avut un "inecat", toata ziua s-a facut ca tuseste si cand nu era ocupat cu tusea, tipa si chiuia, de ma doare capul.
Nu am avut timp de abdomene ca am fost pe drumuri toata ziua, dar le fac acum si dau maine raportul.
Weekend placut!
Eliza & Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei vechi"proaspete"
szivarvany spune:
Am intrat si noi pentru urari pentru toti bb-ii care implinesc lunile !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
diana21 spune:
Buna, fetelor! N-am mai intrat pe forum de o gramada de timp, cred ca m-ati si uitat deja...Vad ca sunt si mamici noi, va pupic pe toate! Am pus si eu poze noi cu "Grasunica" mea, daca vreti sa le vedeti! Monicule, ce mai faceti? Mi-e dor de voi, cand ne vedem si noi? Cred ca Bogdanel s-a facut un Ursulet maaaare de tot, nu?
Maria, te mai astept sapt. asta la o cafea!!!
Asa, si acum sa va dau o veste buna! Peste trei sapt. vin astia de la RDS sa-mi puna netul acasa!!! Ura!!!!
Pozele sunt sus, pe casuta!
Diana, 26 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica
diana21 spune:
La multi ani, piticilor!!! Si noi am facut de curand sase luni! Va pupam pe toti dulce de tot!!!
Diana, 26 ani, gemeni/rac
Ianca Printesica si Super Mamica
Adema spune:
Am venit si noi de la dermatolog, dar nu am rezolvat mare lucru.Adica: nu se poate afla exact factorul alergen-teste nu se fac inainte de 3 ani; tratament - picaturile Zyrtec(pe care deja i le dadeam) si crema Elidel- care e controversata, in SUA si Canada fiind interzisa folosirea pana la varsta de 2 ani; hidratare cu o crema de la Skincode; cure lungi la mare.Boala regreseaza singura in....cativa ani!
Cu mancarea tot nu m-am lamurit.Zice sa ii dau carne (dar el face bubite de la ea), sa evit fructe cu seminte si par, plus banane si citrice (ce mai ramane??), sa evit oul si pestele.Codrut se inroseste si de la branza de vaci.Simt ca innebunesc! Voi ce ziceti?!
Mai vreau sa va intreb ceva.Am vazut ca ati fost cu bebeii la Moeciu sau prin alte parti la plimbare.Cum va descurcati in deplasare cu mancarea?As merge si eu o zi-doua cu Codrut la munte dar nu stiu cum as putea sa ii prepar acolo cate ceva de mancat.
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021
ina32 spune:
Hello, hello,
Astazi Raducu e ceva mai bine, fara febra doar tuse si fornaiala. In plus e ragusit si mi-e mila de el sa-l las sa planga. Ca urmare, speculeaza la maximum si nu se mai coboara din bratele noastre. Dupa ce se face bine trebuie sa dau jos din pod militaria!
Adema-inteleg ca esti cam dezamagita de doctor. Nu incerci si un tratament homeopat?
Nicole...imi place...picior peste picior...
Ramses-da, eu i-am dat telina si ii place.
Intreba cineva odata de jucarii pentru bebici. Una din preferatele lui Raducu este un cilindru care are inauntru niste bile si zornaie (de la Chicco). Iar azi i-am cumparat si olita (sper ca nu pe post de jucarie, desi sunt constienta ca e inca devreme pentru despartirea de pampersi).
Cam atat ca in weekend-ul asta avem bunici la cupil si vrem sa profitam...mai iesim putin in lume.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
poze noi
ANDREEABANICA spune:
Adema,noi am fost la Moeciu(la pensiunea Mogan)cand pitica avea 5luni,ei au acolo bucatarie unde poti sa-i faci tu ceva de mancare,sa tii la frigider,etc...
Daca vrei da-mi un PM,si iti dau numarul de tel.Noi mergem acolo de 5ani si este super.
Pupici si sanatate.
Eu intrasem in graba,pt ca plecam la un botez,maine mergem in vizite,acum deabia am aterizat acasa si plecam iar...
Raportul la abdomene il dau luni;Mitzule succes la coafor,sa-ti faci o poza sa te vedem,fata frumoasa!
bb-eilor care fac lunile!
Andreea mami de ingeras Alexia Elena
http://community.webshots.com/user/andreeabanica