Mamici de iulie-august 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

A propos de arsuri...am avut si eu la prima sarcina...taarree urate!!! Dr. mi-a prescris Dicarbocalm. Nu dauneaza in nici un fel sarcinii... Intraba-l pe dr tau ce poti lua, pentru ca SUNT REMEDII! Insa la mine remediul cel mai bun era o cana cu lapte...Incearca!

Monicutz....eu oricum sunt plina de alunitze!!!! Doamne fereste sa-mi apara si altele!!!

Anis...multa sanatate!!!

Laura...nu-ti face griji, ca grijile nu sunt bune!! Infectiile urinare sunt "la moda" printre gravide! Trebuie tratate, atata tot! Fa tratamentul, dr. nu-ti da ceva care sa-i faca rau la bb! Infectia urinara NETRATATA ii poate face rau la bb! Daca o tratezi, nu se poate intampla nimic rau! Multa sanatate!

Mai oameni buni..eu am o burta de ma sperii!!! Parca sunt in luna a 7-a!!!!! Burta asta o aveam prin luna a 7-a la prima sarcina!!! Si am nascut-o pe Emma cu 3,400 kg!!! Pai p'asta il fac de 4,500 inseamna!!! Burta oricum e mai mare la a doua sarcina, uterul e mai elastic si se mareste mai repede, asa mi-a zis dr...Da' chiar asa??!!! E cam prea mult! Deja respir greu si ma duc ff des sa fac pipi...Ce m-oi face in luna a 9-a???? Si tre' sa am grija si de Emma! O s-o chem pe mama la mine, ufff, da' nici asta nu-mi surade.....Ca mama e o piisssaaaalooooaaagaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!11 Mai vedem!!!
Dr zice si el ca bb e foarte bine dezvoltat...Mama, o sa fac un urias!! Bine ca fac cezariana, ca altfel....vai de mine!!

Va pupam!

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ra_75 spune:

Nu pot sa cred ca trebuie s-o iau de la capat cu scrisul! Nu eram logata, si nu am observat.

Ati scris foarte mult. Abia am reusit sa intru si eu pe net. Sotul meu calareste calculatorul si la servici nu imi gasesc timp liber deloc, deloc. Oricum, sper sa reusesc sa fiu cu voi pana la sfarsitul aventurii, chiar daca postez mai rar momentan.

Anis, multa sanatate si sa ai grija de bebelina ta dulce si de tine. Ai incredere ca totul va fi bine.

Si eu ma confrunt cu arsuri la stomac, insa in plus de asta am si un nod in gat, o sezatie dureroasa, ca si cum inghit o bucata mare dintr-un aliment mai dur si aproape nemestecat. Simt cu nodul acela dureros se plimba sus-jos...Chiar nu stiu cum sa-mi explic fenomenul. Aseara am baut o cana de lapte si parca m-a mai lasat
Voi cum stati cu constipatia? Eu nu pot sa zic ca am probleme, insa am auzit niste povesti de-a dreptul de groaza...
Multa sanatate tuturor,
Ramona si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna ziua buticutelor! Dar scrieti,nu gluma...

Sanatate multa pentru Anis si bebelusei!
Laura,cu siguranta totul va fi bine!Doctorii stiu ei ce fac.Ai incredere si nu-ti mai face prea multe griji.Nu-i face bine bb-lui.

Fetelor si pe mine ma ingrijoreaza ceva in legatura cu arsurile.Am avut si eu niste arsuri insuportabile dar asta pe cand nu aflasem ca sunt insarcinata.Am crezut ca este gastrita mea care-si face de cap de obicei primavara dar am crezut ca a luat-o inainte.Si am luat,fetelor, la Maalox....de nu mai stiam de mine.A durat vre-o saptamana.Am inteles ca Maaloxul nu face rau,dar de curand am aflat ca sunt mai multe feluri.Eu am luat unle care erau mari,cum este si Dicarbocalmul,iar altele mai mici.Cumva unele din astea dauneaza?Stiti ceva?Am luat vre-o 5 mici si nici nu mai stiu cat de multe mari...

Sper sa nu fie vre-o problema,Doamne fereste!!!

Giana14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Draga Laura, Dumnezeu sa va ajute sa fie totul bine si organismul tau sa lupte; sa nu incetezi nici o clipa sa crezi ca se poate, totul este posibil, oricat pare de dificil. Mi se pare minunat ca ai dorit un bebe, viata intotdeauna merita sacrificii!
Anis, multa sanatate! Speram toate ca veri reveni repede aici cu vesti bune.
Pisi_ella si mie mi se pare ca a crescut mult mai repede burta acum, exact cum spui si tu; dar este normal, la un moment dat va stagna; intr-un fel e mai frumos asa, sa se vada ca suntem mamicute cu burticute (ca ai mei colegi de servici pana nu de multa vreme se intrebau oare cum de m-am ingrasat in asa hal ).
Cristina, bafta la examene! Si eu am trecut prin asta la prima sarcina si aveam examene mai mult de 10 pe semestru. Mai ales vara a fost nasol, ca era si groaznic de cald si eu aveam o burtaaaaaa, wow... enorma! Ideea este ca se poate. Cheia este sa dai stresul la o parte si sa te gandesti "fie ce o fi, noi mergem mai departe"; si ai sa vezi ca va fi bine!

Va pupacesc si duminica placuta!
Noi mergem la botezul nepotelului meu azi asa ca ma mai joc cu un azi; asa imi este de drag!

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Calculatorul meu a fost in carantina o vreme asa ca sunt putin in urma cu informatiile.
In primul rand am ramas impresionata de curajul pe care il are LAURA. Sper din tot sufletul sa mearga totul bine pentru ca esti o adevarata luptatoare.
ANIS: sper sa treaca totul cu bine si sa duci sarcina pana la capat.

Despre mine pot sa va spun ca ma simt foarte bine de vreo 2-3 saptamani, de cand am un program mai normal de lucru.
Am aproape 20 de saptamani si voi avea o FETITA.
As vrea sa stiu cam cat ati pus voi in greautate, ca eu am pus 4 kilograme pana acum.
Cu Adi am pus in total 27, nu ca as vrea sa pun tot atatea dar sper sa ma incadrez in limitele normale.
Ecografic totul pare in regula, mi-a facut semn cu mana, si nu prea a vrut sa isi arate sexul, decat cu greu.
Protesteaza de fiecare data cand sunt in maxi-taxi.
In rest sa auzim numai de bine, aveti grija de voi.
Va pup pe toate.

dede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am vorbit pana acum cu Anis, se simte mai bine, e cumintica in pat, a mancat si cam atat. bebelusa e si ea bine. cand mai am vesti, revin..cu toate ca sper sa va dea vestile chiar ea.
va pupik si aveti grija de burtici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Giana, eu zic sa stai linistita! Nu cred ca dauneaza sarcinii. Gandeste-te ca sunt o groaza de femei gravide care sufera de gastrita sau de ulcer, care e super-nasol!!!!! Asta inseamna sa nu ia nimic pentru stomac??? Eu zic ca nu e nici o problema...La prima sarcina dr. imi zisese ca pot lua 4 pastile de Dicarbocalm pe zi....Am luat, da' nu prea avea efect!...

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Anisma bucur mult sa aud ca esti mai bine.Sper sa treca totul cu bine si sa te intorci la normal si tu si bebelusa
delia felicitari pentru.
Vad ca pana acum baietii conduc lista cu desavarsire.Ma intreb daca va fi asa pana la sfarsit.

In alta ordine de idei sunt foarte fericita ca azi mi-am luat in sfarsit niste haine de gravidutze, 5 luni de zile am purtat numai pantaloni sport de avea lumea impresia ca ma duc la sala tot timpul .Acum am tot ce imi trebuie.
Pana acum eu nu am prea avut arsuri la stomac si cand am avut am luat TUMS.Sunt foarte bune, isi fac efectul imediat.

Adriana si Aidan 21sapt+6zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis felicitari, ai trecut cu bine peste hopul asta, peste putin timp vei si uita prin ce ai trecut. Parerea mea este ca ai luat o decizie inteleapta. Apropos, ce-ti face laptopul??? Hai, conecteaza-l si hai pe DC! Avantajul laptopului este ca-l poti folosi si din pat, deci nu tre' sa faci efort. Nu de alta, dar ne este dor de tine!! Prietena ta Mirela ne-a tinut la curent cu starea ta, ii multumim mult.

Vreau si eu sa va intreb cum stati cu ?? Eu am niste mancarimi de-mi vine sa ma scarpin cu buretele de sarma... Stiam ca sfarcurile trebuie frecate cu un buretel aspru pt. a fi desfundate canalele, dar... de cand? Ma gandesc ca -i mult prea devreme pentru asta...??? Sau nu???

Hai va pup, o duminica frumoasa va doresc,

Irina si bebe 16 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Irina din cate am citit eu si din ce mi-a spus dr. mea gineco, sanii trebuie ingrijiti inca de la inceput: dus, spalarea lor cu apa rece dar nu mult pt ca poti raci acum ii stropesti asa doar pe ei cu apa rece, la vara poti da cu dusul cate putin, apoi ii stergi cu un propos de frotir energic dupa care se plica o crema, eu folosesc una care e si pt. burtica, sau orice lotiune de corp, ulei demasline, ce-ti prieste tie. Eu nu am mancarimi acolo, insa am avut si ma mai ia uneori pe picioare (gambe) imi vine sa ma scarpin de mor...si ma dau si acolo cu creme, uleiuri, geluri pt. vasele capilare...mai trece...Da ne mai documentam noi!

Duminica placuta!! si sanatate celor cu probleme!

20sapt.+3zile

Ioana

Mergi la inceput