Mamici de iulie-august 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
AC spune:
Cristina sa fie bine! Tin pumnii... si sa fii cuminte!
adelau felicitari pentru baietel. Sa creasca mare si sanatos si frumos si destept!
Andreea
MirelaV spune:
Vesti despre Anis:
a facut cerclajul, pe la 13 se simtea foarte rau, varsase, o durea burtica. apoi am vorbit pe la 17, era deja acasa, se simtea putin mai bine, era in pat cumintica.
va mai dau vesti daca mai vorbesc cu ea in seara asta, daca nu, maine dimineata. a spus ca o sa ma sune in seara asta daca nu doarme. tineti-i pumnii...are nevoie de voi.
MirelaV
pupicei pe burticei
mamini spune:
mirela, multumim!
pt anis : salutari si sanatate! va asteptam pe tine si pe bebelina ta inapoi pe DC!
Mamini 15s+
AC spune:
Mirela multam mult. Pup-o pe Annis si spune-i sa fie cuminte, cuminte si sanatoasa si o asteptam !
Andreea
Katink spune:
Mirela,
iti multumim pentru vesti!
Transmite-i lui Anis multa sanatate din partea noastra, ca ne gandim si ne rugam pentru ea si pentru bebelusa ei sa fie totul bine.
Te pup Anis si sa te ajute Dumnezeu sa streci cu bine peste acest hop,
Katink 17+
Albinutzza spune:
Laura_S sa va ajute D-zeu sa treceti cu bine, si cum mai spunea cineva, NIMENI nu are dreptul sa te judece, a fost decizia voastra si aveai tot dreptul sa o iei. SANATATE
Cristina, BAFTA la examene...sesiune???
Eu am niste arsuri ingrozitoare , voi aveti fetelor? Cred ca va iesi un pletos...in rest e OK...voi ce folositi pt arsuri. Eu beau ceai de coada soricelului , amar ce-i drept, imi trece, dar poate mai aveti si voi idei
Albinutzza 19+ & Luca din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
emaaimee spune:
Mirela,multumim pt vesti despre anis si ma rog sa se simta mai bine si sa o avem aici inapoi cu bebelina ei dulce.Multa sanatate!
Laura-sunt sigura ca o sa fie bine si nu e treaba nimanui sa te judece.
Cristina-succes la examene!Eu asa bine le inteleg pe cele care au de invatat si eu trebuie sa invat pt examene(am scapat de astea din iarna-la doua inca nu ne-au dat notele),dar le mai am pe cele din mai care sunt mai multe,materie mai multa si minte ioc...Ca numai la bebe imi sta gandul
A,vreau sa va mai zic ca pe noi ne-au sfatuit la orele de educatie antentala sa nu purtam sandale fara baretute la spate,pt ca acum suntem mai predispuse la accidente(din cauza ca toate ligamentele ni se inmoaie-se produce relaxina,hormonul care inmoaie si ne pregateste pt nastere).
A inceput sa mi se vada burtica si mie in sfarsit
Si mai vreau sa va urez sanatate tuturor si sa aveti grija de voi,de bebicii din burtici si de copilasi(cele care au deja).
si pestiuc iubit de 21s
emaaimee spune:
Si felicitari celor care au aflat ce au in burtici!
Albinutzza,nu am arsuri,am citit ca trebuie sa eviti prajelile,sa elimini grasimile din alimentatie(de pe carne si nu numai),sa bei apa/lichide la 20min dupa masa macar nu imediat,la fel sa mananci desert/fructe tot dupa ceva vreme.Lapte si iaurt ajuta si mese usoare si dese,in loc de 3 mese pe zi.Ai voie sa bei ceai de coada soricelului?-ca unele ceaiuri sunt contraindicate,intreb si eu nu stiu daca avem voie,dar ma gandesc ca e cam amar,nu se stramba saracutul
si pestiuc iubit de 21s
Monicutz spune:
Buna burtici!
Laura, multa sanatate si cu Dumnezeu ininte! O sa fie bine. Eu imi aduc aminte ca atunci cand am avut infectia aia urinara primul lucru l-am intrebat pe dr daca se poate duce infectia la copil. Si mi-a spus ca la varsta asta de sracina nu se mai duce asa de usor. Placenta e o bariera excelenta pentru el. Trebuie sa se generalizeze infectia ca sa ajunga la bb, iar de generalizat, nu prea se intampla. Eu te admir ca l-ai facut pe bebe. Nu te gandi la ce zic altii ci la ce simtit voi.
Anis si Peca, multa sanatate!
Albinutzza si Adelau sa va traiasaca baiaeteii si sa fie voinicuti.
Am si eu o intrebare la voi. Voi cum stati cu alunitzele? V-au aparut alunite noi? Vi se modifica cele vechi? Ati observat asa ceva???
, 20s
AC spune:
Moni hormonal e activitate intensa... cresc alunite noi, unele dispar dupa. Se mai modifica... dar daca ceva se dubleaza in vreo luna meri la dermatolog! Am si eu destule de pastorit, dar sunt rezonabile.
Andreea