Mamici de iulie-august 2005 (15)
Raspunsuri - Pagina 3
Katink spune:
Peca,
imi pare rau, nu am stiut ca esti asa de trista... Voi nu aveti medic de familie? Ai putea sa mergi la el si sa ceri sa iti faca niste nalize de urina... ca pana mergi in martie la control poate afli ceva pana atunci.
Imi pare rau fetelor ca sunteti suparate, sunt alturi de voi si va doresc din suflet sa va iasa bine analizele si bebelusii sa nu fie afectati cu nimica.
Albinutzza si Adelau sa va traisca flacaii, sa fie sanatosi!
Sarcini usoare in continuare si multa sanatate,
Katink 17+
Ioana Co. spune:
Laura nu gandi negativ...si gandeste-te ca nu e nimic grav si in plus antibioticul recomandat este mai mult decat ok in sarcina...deci nu se da chiar orice antibiotic. In plus bebelinul tau are deja 20s deci nu pot aparea probleme el fiind deja format in totalitate. Cand ai rezultatele la triplul test nu imi timiti si mie seria de valori normale...ca sa le comparam pt ca si eu cam tot la 19 s si ceva l-am facut?
Peca si eu am mai auzit de zahar in urina la fete, dar se pare ca pana la urma acesta apare doar in perioada gravididatii la unele femei si in anumite limite e chiar "normal".
pupici
Ioana & Co.
Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 20s
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by laura-s
Ioana si Kulta va multumesc de incurajari, dar nu stiu cum sa fac sa nu ma mai gandesc la rezultat pana marti cand il voi avea in mana; dr. zice ca sa speram ca am depistat-o din timp cas altfel trece in lichidul amniotic si ii face rau lui bebe; eu nu stiu de cand a aparut, deci nu stiu daca a fost depistata din timp; eu urinez de 4 sau 5 ori pe noapte si am intrebat daca e normal la aproape 20 sapt si atunci mi-a propus un test pt ca nu e "chiar normal", dar de vreo luna parca simt in permanenta ca tre sa merg la baie.....
Si ar mai fi ceva:antibioticele nu fac bine la sarcina, asta e sigur( am caz in familie care are copil fara o ureche din cauza unei racele tratata in spital cu anbtibiotice...), ma ingrozeste gandul...........
Pupici pe burtici,
Laura
Laura,draga,la prima sarcina am avut infectie urinara cu E.Coli si am facut tratament cu amoxicilina(un antibiotic destul de slabutz)si in final cu NEGRAM(foarte puternic).Eram deja in trim.II si medicul a considerat ca e mai bine sa iau antibiotic decit infectia sa provoace alte necazuri.
Baietelul meu este perfect sanatos si nu am avut nici o problema cu el,asa incit nu-ti mai fa griji!
MULTA SANATATE!
Cristina19 s si Mihnea
caterina71 spune:
Laura: eu stiu ca infectiile sunt destul de frecvente. Si daca medicul tau ti-a dat antibiotic, sigur a ales acel medicament care in acest moment al sarcinii tale sa nu afecteze bebele. Asa ca trebuie sa gandesti pozitiv, sau pentru mai multa liniste intreaba si medicul tau de familie de antibiotic spunandu-i exact in cate saptamani esti, si vei vedea ca organismul tau va iesi invingator cu infectia urinara. Si sigur gandurile bune il vor apara pe bebel acolo, in burtica.
Peca: daca tie nu ti-a dat tratament medicul dupa analizele urinei, poate ca valoarea zaharului din urina nu depaseste cu mult limita normala, si atunci nu-i nevoie de interventie medicamentoasa.
Anis: gandurile noastre bune sper ca te-au ajutat sa treci mai usor. Sa stai cumintica azi si maine, si sa revii vesela printre noi.
Va pup pe toate,
Cati si bb 16sapt+6zile
isabelele2 spune:
Neatza burticutze,
Imi pare tare rau ca azi va gasesc atit de ingrijorate....LAURA SI PECA ,sunt sigura ca totul o sa se termine cu bine,toate suntem expuse riscului unei raceli,dar avem avantajul ca nu mai suntem in primul trimestru, eu am citit ca antibioticele si infectiile nu mai au cum sa afecteze BBII acum,pentru ca sunt in intregime formati!
Eu va tin pumnii si in plus am sa ma rog pentru voi toate,inclusiv pentru ANIS care si ea saracutza are de trecut un hop astazi,si pot sa va spun ca am ceva "pile" acolo sus,deoarece intotdeauna cind ma rog mi se indeplineste,cred ca Doamne Doamne ma iubeste,asa cum mai cred ca va iubeste si pe voi!! si nu va mai ginditi la prostii,totul o sa fie bine,credeti-ma!
Bella & Sndibelii(19,29sapt.)
BB23 spune:
Bina burticute!
Anis, mult noroc!
Irina, la ce medic mergi tu?Mergi cu caseta video de acasa?
Eu merg la D-na Lutescu, platesc 500.000 pentru fiecare cografie, imi da pozici, iar maine cand voi merge din nou,sunt tare curioasa daca imi da inregistrare..din cate am inteles se poate ..pe cd...
Isabele, atunci fii buna si roaga-te si pentru bebicul meu, sa fie sanatos.Rasplata o vei primi in ceruri.
Pupici de la burtica de 20 sapt.
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
laura-s spune:
Scumpele mele ,
eu va multumesc la toate pentru incurajari, dar la mine situatia nu e asa de simpla.
Nu v-am spus pana acum ca nu cred ca era cazul, dar acum...
Ei bine eu am anemie aplastica, e o boala a sangelui, o lipsa a globulelor albe, a anticorpilor. Acum trei si doi ani am urmat un tratament f.f.f. scump, dar care m-a ajutat sa-mi revin fara transplant medular. Singura problema e ca trebuie sa ma feresc in continuare de raceli, de orice fel; la mine si o simpla roseata in gat e periculoasa, dar asta e; eu sper sa rezist si atunci sigur va rezista si el.
Unele din voi poate vor spune ca sunt egoista ca am conceput un bebe in situatia mea, dar.... acum ma simteam cel mai bine din ultimii 3 ani si nu am vrut sa mai amanam ....
Anis am si uitat sa-ti spun sanatate si asteptam vesti bune despre tine, la fel ca cele despre Monica -Elena.
Sper ca nu am suparat pe nimeni si imi cer scuze ca nu am zis nimic pana acum, dar era o problema personala...... nu-si avea locul aici, cel putin pana acum cand toate m-ati ajutat si era datoria mea sa va spun.
Pupici pe burtici,
Laura
geaninaelena spune:
Laura iti dorim multa sanatate tie si bebelusului...fei ca Domnul sa va aiba in paza!!!
21 saptamani
Gia
corbioana spune:
[b]Laura [/b]cred ca nimeni nu are nici un drept sa te judece pe tine de ce, cum si cand faci tu un bebe. E alegerea ta, a voastra si daca si medicul ti-a dat ok nu vad care e problema. Sigur ca e o problema personala! Stai linistita, nu vad de ce iti faci probleme!!! Ne dorim cred cu toate de aici sa fie fiecare dintre noi bine!
Iti tin pumnii sa iasa totul bine la analize sa va dea Dumnezeu sa fiti amandoi sanatosi, ca eu asa zic ca va fi, ca sunteti amandoi puternici si veti invinge orice, mai ales ca te simti si bine!!! MULTA SANATATE si un nazdrvan voinic si sanatos!!!
Ai incredere in Dumnezeu si la vara vei tine in brate un bebel cu tractoras!
Ioana
palmyrah2002 spune:
Draga Laura,
Eu cred ca Dumnezeu te-a ajutat sa treci cu bine peste hopul cu problema de sanatate tocmai pentru a aduce pe lume acest bebelus pe care ti l-ai dorit.
Am sa-ti spun o povestioara scurta despre o cunostinta care dupa un cancer la san,tratat cu chemioterapie,acum are un bebelus de toata frumusetea si sanatos tun!
Iti doresc din inima,multa,multa sanatate,putere si sarcina cit mai usoara!
Cristina19 s si Mihnea