Mamici de martie-aprilie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Roxana, ce model de carucior Hauck ati luat?E cu tot cu landou?Cum ti se pare? Noi am optat pentru Denver 6 culoare bleu-marine in combinatie cu bleu, chiar daca bebe e fetita... mi se pare mai practic.
Cat despre partea cu ar trebui sa ne cam oprim,nu?(sa nu va imaginati ca facem maraton )
Lorelai, ne rugam pentru bebelusele tale sa fie sanatoase si sa prinda putere.
Nati,cred ca iti e tare greu singura in momentele astea...cred ca si taticului ii e greu fara voi!Dar timpul trece repede...si pana atunci noi suntem alaturi de voi.

Noapte buna, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Lorelei,imi pare nespus de rau sa aud de scumpetele tale ca au captat virusul sincitial respirator;vestea care ne lumineaza este ca unt pe drumul cel bun si ca atat medicii cat si sotul tau s-au comportat la inaltimea asteptarilor,nelasandu-va singure in aceasta furtuna.Deja se zareste cer senin...va dorim din tot sufletul sanatate,ca-i mai buna decat toate.
rrox3 si adrianafedorca,va multumesc si incerc din nou sa pun link-ul,plus ca am editat doua poze mai mici pe care am reusit sa le bag in albumul forumului;au pierdut mult din claritate,daca reusiti sa intrati pe link pe yahoo e mai bine.Nu ma las...
Il ador pe bebelusul meu cel alintat:daca toata ziua il mangai si-i vorbesc,cum imi simte mana pe burtica,se inghesuie la mangaiat si simti o cocoasa mica gata de alintat sub palme.De-abia astept sa-l tin in brate,desi nicaieri nu va fi atat de protejat ca in burtica.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/album?.dir=mail&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Nu va suparati ca intru si eu?? Va citesc destuld e constant pentru ca imi sunteti dragi si plus ca imi treziti multe amintiri frumoase...o sugestie sau un sfat pentru cele care inca se mai gandesc la Atentie! Sperma provoaca nasterea, asa ca cele care nu mai aveti rabdare puneti-va pe treaba repede repejor si garantat a doua zi minunea e in bratele voastre
Va doresc o nastere cat mai usoara si multa sanatate!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Oana, mersi mult pentru incurajare si cuvinte calde. Ai dreptate, nu-mi este usor acum, dar asta e alegerea care am facut-o noi pentru viitorul lui bebe. Sa stii ca ma simt foarte bine printre voi. Si la munca ma gindesc cind o sa iasa sefu macar pentru 10-15 min, sa va citesc.
Mamacita, nici de data asta n-am putut vedea pozele tale. Si noi le asteptam demult. De ce nu incerci sa postezi poze in albumul tau de pe forum. Nu e mai usor?
si noapte buna.

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora racz spune:

Lorelai imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin astfel de momente!Dar cum a spus si Mamacita deja ati trecut de greu;important sa le ai pe amandoua acasa!Multa sanatate la bb.tale!
Mamacita am reusit sa-ti vad pozele si esti o adevarata doamna doctor!Cu siguranta ca inspiri multa incredere pacientilor!Si ce inalta esti!Asta da!
Fetelor ieri m-au apucat din nou niste contractii nedureroase pe care le-am tratat cu No-Spa;acum dimineata s-au cumintit;ce sa-i faci?sunt zile si zile!Sper sa ajung la capat cu bine si bb.mea sa nu se nasca inainte de saptamana 37;
Imi pare rau ca nu stie nimeni nimic de Elinia;deja precis este o mamica cu experienta de cateva zile;

Teodora si bb.32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Am intrat si eu pe post de raspandac sef (desi sunt cu ochii pe voi de ceva vreme, sunt o fosta mamica de martie-aprilie si o viitoare mamica de mai - iunie ).

Revenind la scopul vizitei...: azi dimineata (7.20) s-a nascut samburica lui Saphir!
Felicitari si refacere cat mai usoara proaspetei mamici!!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Fetelor,ca matinale sunteti!
Felicitari pentru Saphir si printesa ei,sa fie sanatoase si bucuroase!
Mamicilor de fetite,ati vazut ca fetitele se nasc mai repede? Nu va pune pe ganduri treaba asta? Mie deja imi e frica si tare cred ca si bebelina mea e mai grabita.Chiar aseara sotul meu mi-a zis ca el crede ca o sa nasc natural ca nu va mai apuca doctorul sa imi faca cezariana .Pana la urma cred ca are dreptate,la mine toate semnele din sarcina au fost mai devreme: bb a miscat mai repede, s-a intors mai repede,durerile inghinale au inceput mai repede....Ce pot sa mai cred?
Va pup si spor la leneveala
Oana si Letitia Medeea
DPN 9 aprilie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Felicitari Saphir, numai bine si tie si micutei!!

Nati Mariuca o sa aiba o surioara. Si ea cand era mai mica imi spunea ca vrea o fratioara

Claudelu' Nu sperma grabeste nasterea, ci contractiile declansate de oxitocina care se elibereaza in timpul actului sexual. Dar nu-i pericol de nastere decat daca oricum bebe era gata si astepta doar un imbold sa apara.

Oanamc noi am luat carucior Tango6. Pe aici nu gasesti toata colectia oricum. L-am gasit in oferta speciala mai ieftin cu 1 milion decat de obicei si ne-a placut. E gri cu rosu.

Mamacita acum e bine pus linkul, dar nefiind public nu se pot vedea pozele. Sau il faci public sau trimiti invitatii pe e-mail celor care vor sa-l vada.

tuturor!

Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna dimineata (de fapt ziua) la mamici si burtici.
Noi abia acum ne-am trezit si fuga sa vedem ce e mai nou pe forum.
Felicitari Saphir, multa sanatate tie si bebelusei.Sa aveti parte numai de bucurii de la ea..
Fetelor, stie cineva ce nume ia pus Saphir fetitei?
Mamacita, abia acum dimineata am vazut ca pozele tale sunt in album. Si tu arati foarte bine!!! Arati mai bine decit mi-am inchipuit. Sa nu te superi dar imi imaginam ca esti o piticuta grasuta. Intr-o privinta nu m-am inselat: ca esti blonda si draguta.
Oanamc, constatarea ta ca mamicile de fetite sunt mai grabite m-au pus pe ginduri, cred ca e timpul sa-mi pregatesc si eu lucrusoare in valiza... Si eu am simtit miscarile bebitei pe la 14 sapt. ce e devreme pentru I sarcina. Vreau sa te mai intreb ceva. In Romania se fac cezariene la cerere? Aici medicii incearca sa te convinga sa nasti natural (normal, cind nu e necesitate de cezariana).
Saptamina viitoare mai facem un eco! Abia astept sa-mi vad puiutul. Daca imi confirma si de data asta ca e fetita ma apuc serios de shopping.
Pupici la toate si o zi frumoasa.
Nati si bebelina 31+ (de miine 32)

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

Salutare la mamicute !

Saphir sa iti traiasca bebele si numai bine sa ajungi acasa sa ne povestesti!

Lorelai iti tin pumnii ,d-zeu e mare si ne ajuta sa trecem peste ce e greu!

Sunt suparata putin ca ma descurc din ce in ce mai greu si nu mai dorm bine noaptea am inceput sa am contractii cand dureroase cand nu dar fara sa fie regulate........saptamana asta fac eco si analize si mergem la control..........

Ma nelamareste insa o problema ..dr la care merg sa nasc a operat o prietena venita la urgenta cu dilatatie si bebe pelvin si a operat vertical?Imi e atat de frica ca nu prea stiu cum sa o conving sa ma programeze si pe mine la cezariana dinainte sa nu ma apuce de acasa ca pana ajung la spital sigur nasc normal sau ma taie vertical.......

Mamacita poate imi spui tu cum e cu taietura de ce se mai face si vertical?Si in ce cazuri?Nu am reusit sa te vad in poze........nu e public albumul tau....dar vad ca alte fete te-au vazut.....

va urez o duminica placuta,raluca si bebe 36 saptamani

Mergi la inceput