Mamici de martie-aprilie 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
rrox3 spune:
Adriana eu am scos-o pe Mariuca afara la 2 saptamani, dar era iulie. Nu stiu ce sa-ti zic de vreme mai rece. Oricum pentru aprilie se anunta vreme de vara. Produse multe de la chicco gasesti la Happy Baby (au un magazin mare langa P-ta Gemeni) si la ToyZone (eu stiu unul pe Mihai Bravu). Problema e ca sunt teribil de scumpe in ambele magazine. Nu au magazin propriu.
Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 32+
Ana71 spune:
Buna mamicilor,
Fetita mea se cam lasa asteptata. De unde in saptamana 35 mi-a spus sa cam evit efortul vreo 2 saptamani (pana sa ajung la termen), acum ginecologul meu abia asteapta sa nasc (mai are cateva gravide la termen si vrea sa plece cateva zile din Bucresti). Dar nu depinde de noi ci numai de fetita. Aseara ma apucasera niste intepaturi ingrozitoare jos, de nu puteam sa merg deloc. Simteam pur si simplu ca am niste ace infipte la fiecare pas. Voua vi s-a intamplat? Plus ca toata noaptea am cam avut contractii (dureroase dar neregulate). De azi dimineata ma simt mai bine, dar sunt inca agitata cu mutatul, cu eliberatul apartamentului, cu renovarile in celalalt apartament. Cand mai aud ca unele viitoare mamici deja au pregatit camera copilului ma apuca disperarea. Ce-i drept noi cam avem experienta cu mutatul asta in cele mai nepotrivite momente (cand eram gravida cu Victor prin luna a 5-a ne-am mutat cu chirie si apoi cand copilul avea o luna am inceput cautarile pentru apartament si dupa 2 luni ne-am mutat in asta). Si atunci eram convinsa ca nu o sa mai trec prin experiente de-astea, dar iata-ma acum la 39 saptamani cu toate bagajele in cutii, cu muncitorii care nu au terminat renovarea.....
Oricum intr-o saptamana sper sa rezolvam. O sa va tin la curent cand o sa nasc (cred ca o sa-l rog pe sotul meu sa va scrie de la servici pentru ca eu n-o sa mai am acces la Internet pentru cateva saptamani in noul apartament). De Ellinia stiti ceva?
Va pup,
Ana (saptamana 39, DPN 8 martie 2005)
oanamc spune:
Nati, nici vorba sa ma supar, eu doar am expus informatiile primite de la medicul meu.Am fost la control in saptamana 30 cand bebelina mea era deja in prezentatie craniana si mi s-a spus ca va ramane asa,probabil in cazul meu.
Gabrielaveres, eu de doua luni mananc slanina si carnati afumati de casa,de la socrii mei si in inconstienta mea, nu mi-am dat seama ca as putea sa ma imbolnavesc.Cert e ca nu am patit nimic si astea sunt singurele produse pe care pot sa le mananc. Nu ma ating de mezelurile din comert!Asta e singura pofta pe care am avut-o in sarcina( si din cand in cand un pahar de bere), in rest nu am baut sucuri acidulate si cu cofeina,nu am baut cafea sau alte lucruri interzise. Zic eu ca am fost destul de cuminte....
Oana si bb Letitia Medeea (34 saptamani)
oanamc spune:
Danna,noi am rezervat astazi carutul si patutul pentru printesa noastra.Dupa lungi cautari in magazine si pe internet(3 luni de zile)ne-am hotarat asupra produselor de la Hauck.Dupa parerea noastra(a mea si a sotului meu)sunt cele mai grozave produse pentru copii, de calitate si foarte practice, iar pretul e accesibil, nici mic dar nici exagerat.
In legatura cu plimbarile bebelusilor,eu sunt de parere ca totul depinde de vreme.Daca e frig sau vant, mai bine stam cu bebelusii in casa; daca e frumos, cred ca putem iesi la plimbare dupa vreo doua saptamani.Dar chiar azi am cunoscut o pereche de tineri care au o fetita de o luna si jumatate si nu au iesit inca cu ea la plimbare....Pana la urma depinde de alegerea fiecaruia....
Am si eu o intrebare:va mai bucurati de
?
adrianafedorca spune:
mey oana eu una as vrea sa ma bucur
dar nu prea am cu cine ca sotul e mare fricos si a zis sa facem o pauza , care va fi luuuuunga, avand in vedere ca dupa nastere vreo 6 saptamani stam pe tusa, asta e recuperez eu dupa, dar trebuie sa vorbesc cu dr despre metode de contraceptie, noi sa fim sanatoase ca se rezolva si asta
Adriana si bebelinul 31+
Lorelai spune:
buna mamici si burticute,
eu nu am mai avut timp de forum in ultimul timp. in ultima luna am trecut printr-un calvar care inca nu s-a sfirsit. Livia a facut o viroza respiratorie foarte severa (virusul se numeste RSV) care la copiii prematuri poate fi fatala. s-a zbatut micuta sa traiasca iar noi ne-am rugat non-stop sa stie doctorii ce fac si sa o salveze. se pare ca Doamne-Doamne ne-a ajutat. acum e mai bine dar e inca la spitalul de copii, in recuperare. nu mai e la terapie intensiva, a inceput sa pape si e pe calea cea buna. sapt care vine o luam acasa daca totul merge bine.
Maya a luat si ea acelasi virus dar la ea nu s-a manifestat decit cu nas infundat si oboseala. o avem acum acasa de 3 zile, nu ne-am facut inca program de somn si mincat si eu nu cred ca am inchis un ochi in 3 zile. in plus, nu pot merge sa o vad pe Livia pt ca nu o pot lasa pe Maya singura. merge tati la spital si ii duce laptic de la mine si o hraneste cu biberonul.
va mai tin la curent cind mai am un minut. rugati-va pt sanatatea tuturor bebelusilor, nu e nimic mai important decit asta.
felicitari noilor mamici si bafta multa la gravidute.
va pup,
Lorelai
rrox3 spune:
Ana succes cu mutatul. Nu te mai stresa si cu asta, o sa va mutati si gata, ia-o ca atare. Oricum mai ai putin de tot si apare minunea de fetita! ![]()
Ellinia probabil ca e la spital, d-aia nu auzim nimic de la ea. Probabil ca a nascut deja.
Oanamc si noi am cumparat carucior Hauck. Cat despre
nu prea mai am apetit. Ma misc prea greu deja si sotul meu e stresat de bebe
, asa ca ne marginim la
deocamdata si ne asteptam fetita cea mica.
tuturor!
rrox3 spune:
Lorelai ne pare tare rau ca ai avut atatea probleme. Bine ca acum sunt aproape rezolvate. Multa sanatate micutelor tale si multa putere tie sa treci peste toate cu bine! 

mamanati spune:
Buna seara mamicute,
Lorelai, saracuta Livia, dar bine ca se simte mai bine. E mare Doamne, Doamne!!! O sa se faca bine. O sa ne rugam la Dumnezeu ca fetitele tale sa fie sanatoase. Da de la cine a luat bebicele tale viroza? A fost cineva la voi in vizita care era infectat? Intreb ca sa stim si noi pe viitor cum putem proteja bebeii.
Oana, eu am si uitat ce e
. Tati al nostru are un contract in SUA si o sa vina abia cind va avea bebe vre-o 1,5-2 luni.

. Dar eu acum m-as multumi si cu
+
din partea lui. Ca nu ne ramine decit sa stam pe chat si
.
Ana multa bafta, curaj si un bebe sanatos.
Roxana, nu stiu daca ai mai mentionat in mesajele tale, dar vroiam sa te intreb, Mariuca va avea un fratior sau surioara? Sau zice cum spuneam eu cind eram mica ca voi avea o "fratzioara"![]()
Noapte buna la toate, sa va pazeasa ingerasii pe voi si pe bebei!
Nati+ bebelina(31+)
B.N.
clio spune:
Fetelor, m-ati linistit si pe mine in privinta 
Credeam ca sunt eu anormala...Ca sunt pe tusa...Eu nu am probleme cu greutatea sau cu apetitul, insa mi-e teama sa nu se intample ceva rau...si am zis ca mai bine stau cuminte.Bine ca am aflat ca mai sunt si altii ca mine ![]()
Eu nu am reusit sa cumpar nimic pentru bebelusa...am fost m-am uitat...si in stadiul asta am ramas.Sper sa-mi iau concediu si sa ma linistesc.
Clio si bebelusa