Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Gandacicooooooooo ptr. Ioachim; mey da` frumosi copii ai!!!; sa-ti traiasca si sa fie sanatosi; sa inteleg ca ne vrei ca nora?
Mistcgirl ptr. Nicholas, sanatate si numai ganduri bune
Miche ptr. Darius si spor la treaba ptr. al doilea bebe
Bits ti-am vazut grasunul de Kenzo; este un frumos si un dulce foc; imi venea sa-l mananc; in timp ce ma uitam la pozele voastre, o tineam pe Emily in brate, la care la un moment dat a inceput sa gangure si sa rade de mama focului si nu se mai putea oprii din gamgurit, si tot vorbea si radea la pozele cu Kenzo, de-am ramas fara replica; sper sa nu ma Ele?; nu vrem sa furam pe nimeni!!!; felicitari ptr, primii dintisori si la cat mai multi;
mie mi se pare c-am ffff. devreme la varsta asta sa apara dintii; se pare ca nu prea este bine sa apara asa devreme dintii; lui Arisa i-au aparut primii dintisori la 7 luni, si tot la 7 luni a spus prima oara "mama" ;
Fulgulet, imi pare rau sa aud despre David chestii de-astea; multa sanatate lui David si asteptam rezultatul analizelor, iar voua parintilor multa odihna sufleteasca; incerca-ti si descarcati-va de stresul pe care-l purtati, ganditi-va ca totul o sa fie bine

http://photos.yahoo.com/ionelarxn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

bunA fetele!eu am venit pe 16.30 de afara.in sfarsit Maria a dormit de la 12.30 pana la 16.15..deci teoretic e odihnita!
Carmen,multumesc ptr.sfat.sa stii ca asta e singurul motiv ptr care inca ezit sa iau o decizie;vine vara,Maria creste si mi-e teama sa nu pierd ce-i mai frumos!desi as avea program scurt,la 3 as fi acasa.mai vedem,se pot intampla multe in 2 luni!
for2nity,nu m-am suparat!era doar o parere a mea,ce as face eu.fiecare face oricum cum crede mai bine.
adriana si eu aceasta problema!offf,ce bine pe vremea bunicii cand femeile stateau acasa!mai noi trebuie sa ne vorbim,avem aceeasi problema......
pupici,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Roserb,nu te intrista!il sarbatorim de 2 ori luna viitoare pe Mihnea!..sau daca vrei noi acceptam o prajitura chiar si luna asta!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http;//community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Cand m-am simtit rau, pentru ca am avut o perioada destul de lunga problema asta, am luat Multiminerale, Ca, vit.C, MagneB6 si mi-am mai revenit. Acuma nu va ganditi ca am luat toate pilulele astea in aceeasi perioada, dar a fost bine. In afara de asta, indiferent de programul si agitatia copilului trebuie sa aveti grija de voi. Mai bine spus sa nu pierdeti timpul, nici chiar intr-un mod placut. Panditi-l cand face o pauza sau cand doarme si intindeti-va si voi. Este un omulet tare tenace si energofag.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

La multi ani! Tuturor piticilor si mamicilor de ziua lor sau fara vreun motiv!

Mergi la inceput

CASSANDRA - poti incepe linistita exercitiile pentru burtica. Eu cred ca le-am inceput mult mai devreme decat tine, dar este adevarat ca in mod gradat. Bafta la dat jos kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

quote:
Originally posted by cassandra

Fetele care ati nascut prin cezariana: dupa cit timp sunt permise exercitiile fizice. Eu am inceput ieri sa fac niste exercitii la bicicleta (5 minute nu mai mult). Ma tenteaza sa fac in fiecare zi ca am o burtica dar imi e frica sa nu se intimple ceva. in spital mi-au spus ca abia dupa 6 luni pot incepe cu citeva abdomene.

Alexandra si bebe Dragos (14 noiembrie)

Eu am nascut prin cezariana dar mie mi s-a recomandat deja sa fac exercitiu fizic(de catre medic).Am 3 luni de cind am nascut si m-am apucat sa fac jumatate de ora de bicicleta+ 50 abdomene.Am sa cresc nr lor in momentul in care simt eu ca pot.Eu deocamdata n-am nici o problema si ma simt chiar foarte bine.Nici nu exegerez ca nu e cazul.Silueta mi-o recapat eu,nu-i problema.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetele!
Scriu si eu putin pe fuga ca moatza are cheg de gangurit si nu are cu cine
Azi noapte am dormit mai bine si am papat doar la 3 ore.
Deci am fost si eu mai lucida pe ziua de azi si am reusit sa fac si ceva treaba.
Bits betiala poza cu dintzishorii dar cam ai chinuit baiatul si o sa te bata norata. Pupici pt Ken multi multi.
Dama bine ca sunteti sanatosi, m-am linistit. Drum bun si speram ca la revenire sa te avem din nou alaturi de noi.

Fetele eu am o problema: m-a tras fata cu gingiile de un san si mi-a facut langa sfarc doua taieturi care ma dor si vad ca au un fel de lichid in ele (scuza-ti descrierea). A patit careva asa ceva?? e posibil sa fac infectie sau eu mai stiu ce??

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Roserb am si eu o mica rugaminte la tine daca se poate; te rog frumos sa treci pe listuta si numele fetitei mele EMILY; sper sa nu te superi pe mine si sa nu ma bati; de cand vreau sa te rog sa ne treci si pe noi pe lista, dar cum sunt uituca si mereu pe fuga, am tot uitat
Bun venit fetelor noi in grupul nostru, sedere placuta si numai pupici dulci
Apropo Auras sa stii ca eu nu pot viziona filmuletul tau si taaaare as dorii sa-ti vad minunea
Fetelor si eu am sanii moi, de-ai crede ca nu mai am nimic in ei, dar daca apas tasneste cat colo( lui Arisa ii place sa tasneasca laptic din tati, ca apoi ma mulge ca pe vacuta); daca beau bere(bautura pe care o urasc cu desavarsire; este un adevarat chin pana beau un pahar de bere), dimineata cand ma scol am sanii ca doua bidoane
Bits ai fost cu chestia cu "mama mi-a spus sa-i lapte de vaca"; si mie tot asa mi-a spus maica^mea, la Arisa

http://photos.yahoo.com/ionelarxn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hena spune:

Fetelor, da' ce spor aveti la scris! Toata ziua m-am chinuit sa va citesc.

Si noi am venit la laudat, dar nu cu premiere, noi ne laudam cu perseverenta. Mihu' se trezeste o singura data noaptea pe la 4-5, mananca, adoarme din nou si se trezeste definitiv la 8. Cred ca am ajuns la un program care ne multumeste pe amandoi, chiar pe toti trei, caca-l punem si pe tati la socoteala.
Cred ca Mihnea a dat intr-un fel de "repet" cam la tot ce face. Acum doua zile , mierecuri, m-a zapacit cu o noua "exprimare". Isi rotunjea guritza, isi tuguia buzitzele ude si... oooouuuuuuu, ooooouuuuuu, oooouuuuu, oooouuuuuuu,... dar numai o-uri si u-uri. Parea fascinat, se burica si o lua de la capat.....oooouuuuuuu, ooooouuuuuu, oooouuuuu, oooouuuuuuu,... . Si asa a fost toata ziua.
De ceva timp (cam 1 sapt) isi musca buza de jos si o tine secunde bune , asa, in gurita. Ieri a descoperit altceva, plecand de la faza cu muscatul buzitzei, cand ii dadea drumul afara facea.... bbbuuuuuu, bbbuuuuu, bbbuuuu....si asa toata ziua. Azi a uitat si de ooouuu si bbbuuuu si face ce-a invatat pana acum, adica a,e,i,o,u si m,n,g si ce-o mai fi..., toate amestecate.

quote:
Originally posted by ad_rianna
----------------------
Insa sa-ti spun ceva: mie azi mi s-a parut ca fontanela parca ar fi tot ca la inceput si o sa-mi sun medicul sa vad ce zice. Nu e rau sa-i dai Calciu pana se inchide de tot fontanela si cu cat creste in greutate doza se mareste asa ca nu e mult 5ml

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Ad_rianna,chiar azi verificam fontanela lui Mihnea si mi s-a parut ca e la fel ca la inceput. In primele luni cand i-am pipait fontanela mi-am zis ca s-o fi micsorat, dar nu-mi dau eu seama. Cand il verifica dna doctor, se declara multumita si-mi zice ca totul e ok. Am sa revin asupre problemei cu fontanela la urmatoarea vizita la dr.
quote:
Originally posted by ad_rianna

Mai fetele care ati inceput la serviciu!!! Cum va descurcati mey?!! Eu am vrut sa ma duc de la 6 luni dar cred ca zic pas. Ce ziceti o fi bine sau o fi rau. Cum sa le impart pe amandoua. Sau cum sa le fac bine pe amandoua?

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Ce ma mai framanta si pe mine intrebarea asta. Zilele trecute am fost la servici sa "negociez" reintoarcerea. Ei voiau la 1 martie, eu am "licitat" 1 iunie, pana la urma a ramas 1 sau 15 mai. Exploatez la maxim timpul care mi-a mai ramas.

Fulguletz, tare ne mai bucuram ca Davidutzu reactioneaza bine. Nu-i asa ca copiii astia ne dau niste lectii... Trec cu asa o seninatate peste incercari de genul asta. Vei vedea ca joi totul va fi bine.

quote:
Originally posted by cassandra

Fetele care ati nascut prin cezariana: dupa cit timp sunt permise exercitiile fizice. Eu am inceput ieri sa fac niste exercitii la bicicleta (5 minute nu mai mult). Ma tenteaza sa fac in fiecare zi ca am o burtica dar imi e frica sa nu se intimple ceva. in spital mi-au spus ca abia dupa 6 luni pot incepe cu citeva abdomene.

Alexandra si bebe Dragos (14 noiembrie)

Cassandra, eu am inceput cu bicicleta de pe la doua luni si jumatate, si faceam si 30 min pe zi, ma simteam foarte bine, epuizata dar bine. Atat timp cat nu exagerezi (sprinturi exagerate, timp indelungat), nu cred ca are ce sa-ti faca rau. Si "bocceluta" aia
pe care-o porti in brate in fiecare zi, nu se cheama efort !!?!!..., ridicatul si asezatul din pat, cu bb in brate, nu-s un fel de abdomene!?...Parerea mea, daca nu faci exces si tu te simti bine, putina miscare n-are ce sa-ti strice.

Try, parca tu spuneai, ni s-a confirmat si noua: cantam. Deocamdata nu dorim sa ne auda nici un critic muzical, ca adio cariera muzicala. Mai exersam!!!

si numai bine!

Hena si BB Mihnea - 08.nov.2004

pozele noastre

Mergi la inceput