Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Si eu, si eu, ca Adriana, La multi ani Ioachim si Nicholas, sa cresteti mari si sanatosi!
Mai , ce ma enervez, ca noi luna asta nu ne aniversam!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Buna fetelor!
Azi am facut si noi vaccinul de 4 luni si a fost o idioata de asistenta si nici nu au avut ace micute. I-au facut ditamai gauroiul in piciorush...Altadata o sa ma duc pregatita cu un ac mic.

Ce ma poate enerva doctora asta. I-am zis ca are greutatea de 5.900, deci a depasit dublul greutatii de la nastere, asa cum scrie la carte, dar doctora zice ca putea sa ia mai mult....Bineinteles ca daca ma luam dupa gura lor si ii dadeam de la 2 luni mar etc, lua mai mult, dar eu nu i-am dat si bine am facut! fata mea a baut doar laptic pana la 4 luni si bea in jur de 800 ml pe zi, deci destul de mult zic eu. Faptul ca nu a asimilat organismul, asta nu inseamna ca a murit de foame...Am nervi, dar imi trec mie pana deseara.

In ultima saptamana de laptic exclusiv a luat doar 150, iar acum de cand ii dau mar si putina banana (de 6 zile) a luat aproape 300 g. Poate ca data viitoare o sa fie multumita doctora...

Va pup si va citesc zi de zi, chiar daca eu nu postez asa de des.
Sunteti niste dulci!

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by bits

eu ma simt fff rau,nu am chef de nimic.ma doare capul si ma simt tare slabita,stiti vreun remediu?

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Un pahar de vin rosu!!!!

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ROXANA multumim dar eu tare as fi vrut sa mai avem parte putin timp de zambetul stirb.asa a inceput si la noi faceam "lantisoare"(asa le-am spus eu)se intindeau de la gurita pana jos pe paturica iar cu babetelele nu-ti spun cum trebuia sa le schimb.aveam 14 si nu mai faceam fatza asa ca am trecut la cumparat babete cu dosul din plastic ca sa nu se mai ude.pupici la gagalici

am fugit la nani caci sunt terminata,astazi mi-a supt toata energia

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits

mai ADRIANA spune-mi te rog ai preferinte pt unul din bebei?tare sunt curioasa cum e sa fii mamica la 2 pui in acelasi timp.

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Chiar nu am preferinte dar uite sa-ti zic o chestie: de multe ori ma joc mai mult cu Tudor pt. ca-mi place ca el rade in hohote daca-l pupicesc dupa urechi sau pe burtica sau mai stiu eu pe unde...Bianca e putin mai serioasa. Ei si pe urma ma uit la Biencutza si mi se pare ca e putin trista si atunci nu stiu cum sa o fac si pe ea sa rada sa nu se simta "neglijata". Dar nu simt nici o diferenta.
OOps am fugit ca plang!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Ioachim, Nicholas,

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

For2nity multumesc pentru ajutor. Am reusit sa modific datele de acolo.

Alexandra si bebe Dragos (14 noiembrie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

ad_rianna, daca chiar vrei sa mai incerci cu lapticul atunci trebuie sa-ti schimbi metoda.Adica trebuie sa te mulgi mult mai des, la fiecare 3 ore daca nu la 2.Daca tu azi, fiind deja ora 16 nu te-ai muls, cum am mai zis si ieri corpul tau crede ca nu-ti trebuie lapte si nu mai face.50 ml la un muls nu mi se pare chiar putin, vei vedea ca daca te mulgi mai des maine poimaine vei scoate tot mai mult.Plus ca se stie cu pompa nu vine la fel cum ar suge, trebuie mai multa rabdare sa se goleasca toate canalele, e important pt mentinerea si cresterea productiei.Te rog mai insista, da? Pupici.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity

Mergi la inceput

Mai fetele care ati inceput la serviciu!!! Cum va descurcati mey?!! Eu am vrut sa ma duc de la 6 luni dar cred ca zic pas. Ce ziceti o fi bine sau o fi rau. Cum sa le impart pe amandoua. Sau cum sa le fac bine pe amandoua?

AURAS e bine sa dai cALCIU la bebei pana se inchide fontanela. Si mai ales in lunile de iarna.

FOR2NITY incearca mai bine cu Calciu sirop. E mai usor de administrat. Esti o scumpa ca-ti faci griji dar cred ca am cam terminat-o cu laptele. Oricum cat mai pot mai scot

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Fetele care ati nascut prin cezariana: dupa cit timp sunt permise exercitiile fizice. Eu am inceput ieri sa fac niste exercitii la bicicleta (5 minute nu mai mult). Ma tenteaza sa fac in fiecare zi ca am o burtica dar imi e frica sa nu se intimple ceva. in spital mi-au spus ca abia dupa 6 luni pot incepe cu citeva abdomene.

Alexandra si bebe Dragos (14 noiembrie)

Mergi la inceput