Mamici de Constanta (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

LA MULTI ANI, FETELOR, DE ZIUA NOASTRA!!!
Tuturor va urez numai bine, sanatate si fericire, multe zambete si flori din partea celor dragi.
Si cadouri multe din partea iubitilor vostri.
Ma bucur ca sunteti mai bine, mav, si succes la slabit, sanzi.
Mey, spuneti-mi si mie ce semnificatie are "baba"/ A mea fuse ieri. Soacra-mea zice ca sunt "capricioasa". Asa o fi.
la mamici, pitici si burtici.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

LA MULTI ANI, STIMATE MAMICI SI FEMEI!!! SA FITI ADMIRATE SI RESPECTATE PENTRU CEEA CE SUNTETI SI PENTRU CEEA CE FACETI IN VIATA!

Alexia are bubitze foarte mici, dese, rosii pe burtica si spate. Sunt semne de rubeola, dar nu a facut febra, cel putin inca. Nu stiu ce sa cred. Am fost aseara la pediatru si vom merge si in seara asta.

Racushoarele Cristina& Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Crix cred ca e epidemie de rubeola ca si David a facut luna trecuta. Dar la el a debutat mai intai cu febra foarte mare noaptea, si un rosu in gat si apoi i-au erupt bubitele mici pe burtica si pe spate. i-au trecut in 3 zile...
Si ii facusem vaccinul anti rubeola...

Azi am sarbatorit cu bine in oras, am vazut un film dragut, cu ben afflec, apoi am mers putin prin magazine, nu prea m-am ales cu multe (mai mult David), i-am luat o caseta video cu baby toones, care ii place tare mult, si apoi am incercat sa mancam ceva, am mers pe jos de la tomis pana in piata unirii prin magazine, apoi inapoi pe tomis, sa cautam un loc intr-un local, erau toate full...la peperonii era prea fum si la pizza inn parca murdar...si am nimerit pe mamaia la un rest grecesc foarte dragut (mai jos de scoica) unde am beut ca intre fete (era rest, plin de femei, nici un barbat, si fetele era o atmosfera incredibil de placuta...ma gandeam cum ar fi sa fie pe pamanat doar femei...cred ca o armonie placuta si interesanta!!! au noroc ca s-a inventat sexul!!!!) am mancat, dupa atata mers pe jos aveam o foame in noi si consumasem atatea calorii...si apoi ce putea fi mai frumos decat un masaj??????? mergea si o sauna, dar nu am mai avut timp!!!
ah ce bine e sa fii femeie!! nu-i asa!!!
Si RAdu s-a distrat cu David acasa...si tot asa...

Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

LA MULTI ANI FERICITI TUTUROR MAMICILOR ACTUALE SI VIITOARE!

Cum ati petrecut ziua de 8 martie? Eu am inceput-o la coafor si am incheiat-o in familie.

Ai dreptate Sanzi, e bine sa fii femeie

Marlen & ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani si multa dragoste! (stiu ca a trwecut 8 martie, dar asa fac eu urarile cu intarziere)

V-am mai citit, dar nu prea am avut chef de scris . Sunt un pic mai bine, doar ca mi-au iesit analizele aiurea. Sunt cu toate sub limita (asa se explica probabil si starea mea) si, ce e mai rau, se pare ca am o infectie urinara (astept rezultatul uroculturii).

Mariuta e pe zi ce trece mai vorbareata, nu imi vine sa cred cat a crescut! Ma minunez zilnic. Nu mai e bb mic! Deja avem adevarate conversatii, plus ca "ne iubim" tare mult!!! Asta ca sa zic de bine, ca data viitoare o sa ma plang putin si de ea .

Crixia, sper sa ii treaca repede Alexiei bubitele (ce or fi ele). Pupici de la Maria! Deci saptamana viitoare te intorci la munca?

Mav, multa sanatate! Sper ca a trecut ce a fost mai rau.

Sunt cam ametita la ora asta si nu imi pot aduna gandurile. Sper sa va scriu mai des de acum incolo!

Va pup
Cornelia (31 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

La multi ani, pentru ieri. Sa aveti o primavara frumoasa.
Noi am fost super ocupati, ne-am deschis o firma se numeste ELMAR CONSULTING, vine de la Elena si Maria.
Noutati, au inceput fetele mele sa deseneze cu creioane colorate peste tot, pe pereti, caietele nu le mai ajung, isi contureaza minutele, Maria se tatueaza pe picioare si ii face si Elenei.
Le incinta toaleta, ma iau de mina si ma duc la WC sa faca kaka sunt foarte bucuroase sa vada ce-au ,,realizat,,

Sa va mearga din plin.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor!aveti grija cu rubeloa...ca nu e a buna. intr-adevar debuteaza cu febra mare.
muulllltttaaaa sanatate tuturor!
noi calarim la plimbarici azi.
si nu mai mergem la munteeee...of of of.
tare sunt amaritzica.
da las ca mergem noi week end-ul viitor!
o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI MAMICUTELOR! SA FITI SANATOASE SI IUBITE!

Wow, ce zile frumoase...Soare si ...senin! Si-s asa fericita cand bate soarele in fereastra! Asa o stare de beatitudine ma cuprinde. Brrr ...m-am saturat de atata iarna!

Hei, mamici, cum ati petrecut?Eu m-am facut ...mumoasa(oricum eram...si laudatorii mi-au murit!), dar un pic de osteneala acolo...merita! Si prima surpriza am avut-o de la sufetelul mamii scump Anduta. A intarziat vreo 10 minute de la scoala si nu stiam unde este. Cand colo se dusese sa-mi cumpere cadoul. Draga mamii.... Mi-a luat un album mare de poze sa pun in el pozele cu ea si surioara ei. M-au trecut lacrimile...de fapt am plans. Fetelor sunt asa de fericita cu asa copil...asa copii. Anduta are un suflet mare-mare....e f miloasa si buna. Nu stiu cum o sa razbeasca prin viata...Ieri chiar a plans ca mamica unei prietene a batut-o pe fetita ei de fata cu Anduta. II plangea de mila.....
A , sa revin si in punga de cadouri mi-a pus si o punguta cu bomboane cu lapte si caramel ca stie ca-mi plac. M-a emotionat de nu mai stiam ce sa fac. De obicei imi picteaza felicitari. Nu stiu daca v-am spus ca este f. talentata la pictura.
Lol, ce m-am intins... Asa...si Costin mi-a adus un buchet de flori si un medalion din argint cu 5 pietre de chihlimbar, in felul acesta completandu-mi setul: bratara, cercei(primite la nasterea lui bibi), inel(de ziua mea) si acum...lant cu medalion...sunt asa fericita.....imi plac f mult pietrele din chihlimbar.
Sinzi, bravo mama, sa tot ai parte de distractii!
Roxana, de ce nu mai plecati? Sper ca nu probleme de sanatate!
Cornelia, mai des si cat mai optimista te asteptam de acum incolo!
Ionela, sa fie intr-un ceas bun si cu spor din plin! Ce profil are firma? Wow, ai doi Duracell in casa!Scumpelele!
Gata m-am intins destul.Pupici si o zi minunata!

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze MOTZ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

IOnela, felicitari ptr firma si succese! ce frumos...faza cu pictatul...imi aduc si eu aminte cu nostalgie de ea!!!
Tania..nu mai plecam din cauze de job...nu mai zik nimik ca-s suparata fleasca.
Cornelia multa sanatate iubita! nu te ingrijora, infectia trece u antibiotice...si curaj ca nu mai e mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Salutare si eu cu forte proaspete de la gradinita!!!
Acum am venit tre sa ma apuc sa fac ceva de mancare (Roxa ce bunatati mai faci??).
Roxa daca nu mergeti la munte, hai la mine ca si asa stau la etaju 10 si vezi si varfu omu de la mine de la geam!!!! Am o priveliste de avion!!! Zici ca sunt in turnul de control!! Ha-ha!! Ma apuc sa dirijez avioanele de aici...
Ione spune-mi si mie cum le-ai convins pe fetitele tale sa faca la wc, ca si David iubeste toaleta si ii place sa stea pe ea cand il vad ca se inroseste, se tine pana il pun pe colac, dar nu il vad decat eu, Radu mai rar, si el spune foarte rar ca are nevoie!! PArca sunt in roller coster, azi ma bucur ca facem numai la wc, maine ca a uitat!!!
TAnia felicitari pentru fetite!!! Si io il banui pe David ca ar fi sensibil...de abia astept sa isi administreze singur banii!!!!
ma duc sa ma apuc de cratita ca a trecut ziua de lafaiala!!!

Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea

Mergi la inceput