Mamici de Constanta (28)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanaz spune:
Sanzi nu promit nimik dar poate duminica DA. vorbim la tel in orice caz. nu dai si tu un fix pe pm ca sa nu consum banii pe orangele tale? ca simbata mergem la nunti si mugur cica are trebile ptr care nu am plecat
mincare?
azi snitele de vita cu garniura de ciuperci. maine fasolici cu cirnatzi si ciorba de fasolici. si, bineinteles, o oala maaareee de mucenici pe care o sa ma sacrific si o sa o maninc singurica
Crix, bubitele alea nu-s cumva vreo alergie? asa mici si rosii si multe si pe tot corpul?
sinzi_ana spune:
Roxa, vom fi acasa...va asteptam cu placere!!!
Crix, sa vezi ciudatenie, m-am intalnit cu pediatra care il mai vede pe David acasa si care a venit atunci cand am avut febra si ne-a dat prostul diagnostic de rosu in gat si antibiotic...Mi-a spus ca ea nu crede ca a fost rubeola, ca a fost nu stiu ce virus care se manifesta cu bubite pe fata si spate asemanatoare cu rubeola, si care este insotita de febra foarte mare....cica e un fel de epidemie...
din pacate, ne-am intalnit pe strada si nu am retunit cum se numea virusu "para=ceva"...
Nu stiu daca are vreo legatura cu bubitele fetitei tale, dar e bine de stiut...mai ales daca este vaccinata
Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea
CRIXIA spune:
Fetelor, asta seara mai merg odata la doctor, pentru a 3-a oara. Pediatra are garda in Urgentze copii la doua zile, iar in seara asta a zis sa mergem si sa-si dea cu parerea si ceilalti doctori. Pediatra zice ca seamana eruptia cu rubeola(nu e vaccinata) dar nu a facut febra, nici ganglionii nu sunt inflamati. Da, mi-a zis si mie ca sunt si alti virusi care dau reactii asemenatoare.
Am pus si problema alergiei, dar se extinde exact in stilul rubeolei, pana descopera ei ce e, cred ca va trece. Mi-a dat o solutie Fenistil sa-i dau, dar NU am gasit-o in nici o farmacie.
In rest este normala, vioaie, isi vede de treburile ei fii-mea; este in continua cautare de solutii, se urca pe diverse cutii ca sa ajunga unde vrea sau muta scaunele pana la sertar, dulap.
Mai vorbim! Eu, ca si Cornelia(cu o diferenta torusi) sunt prost dispusa, abatuta. Nu stiu sa definesc ce am, dar poate maine ma trezesc cu fata la geam.
Pupik!
Racushoarele Cristina& Alexia
roxanaz spune:
buna dimineatza dragelor!
ce e cu astenia asta de primavar rece pe voi?
hai...nasul sus...pai se poate asa?
Crix ce ati facut la docotr? a dat vreun diagnostic? daca nu gasesti fenistil-ul da-mi un beep te rog si ti-l aduc eu.
Sanzi daca e sa venim duminica vorbim!
pupici tuturor si o zi super!
CRIXIA spune:
Rox, sar'na, cred ca nu va mai fi nevoie, pentru ca sunt pe trecute bubitele. Am fost aseara la doctor si s-au strans 3 pediatri si s-au sfatuit si au ajuns la concluzia ca va trece, copilul este normal(mai ales activ). Se pare ca ar fi fost o tentativa de rubeola, dar nu se considera ca Alexia a facut, ci doar daca-i fac niste analize, cica imunoglobumina, parca. Asta pentru a sti, mai ales ca-i fata.
Racushoarele Cristina& Alexia
dadi_t spune:
'neata!
Eu sunt suparata tare cu Bibi. Dupa 8 zile de augumentin toate simptomele dinainte au reaparut. Nasucul ii curge ca robinetul si am inceput iar fazele cu vomitatul. Sunt exasperata. Nu mai am lenjerie sa schimb patutul(am trei speciale pt. patut) si am trecut la lenjeria noastra . Basca, covorul este in permanenta ud de atata spalat. Azi-dimineata am ramas si singura si nu stiam ce sa fac mai intai. Sa o schimb pe Bibi , sa schimb repede patutul sa nu intre mirosul in saltea si sa nu se ude, sa sterg covorul sa nu calce bibi pana schimb patul, ca misuna peste tot... Am inceput sa plang de neputinta. Si azi am vorbit si cu sora mea ca mama iar nu e bine si se interneaza saptamana viitoare. A slabit rau si a intrat in depresie.
Si peste toate prietena mea m-a sunat dimineata sa ma roage s-o gazduiesc ca a batut-o barbat-su', in conditiile in care amandoi sunt intelectuali si ai avea pretentii....Doamne a innebunit lumea?? Au casa, situatie, realizati profesional si...totusi nu merge....El un complexat.... ea o desteapta si nu ca este prietena mea, dar e medic psihiatru( cu doua rezidentiate-medicina interna si psihiatrie) si termnina anul acesta si facultatea de psihologie. O mana de om cu un cap si un suflet mari-mari! Si totusi unde e...norocul omului????
Of, simt nevoia sa ma descarc si singura modalitate este prin intermediul net-lui.
Trebuie deja sa ma gandesc la variante in ceea ce o priveste pe Bibi. Nu agreez deloc ideea cresei. Si o bona cu pretentii nu stiu daca ne-o permitem acum , ca suntem bagati in niste investitii.Ma rog la D-zeu sa se faca mama bine. E singura mea varianta acceptabila.
Va pup ca v-am intristat destul!
Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze MOTZ!
ADINUTZA spune:
Doar ce ne-am intors de la dispensar. I-am facut Priorixul Andradei. Ne-a avertizat dr. ca orasul e plin de boli virale si mai ales la copii.
Am vorbit si cu nasa la tel si fetita ei cea mare a facut varsat de vant. Era ingrijorata pentru cea mica, de 11 luni.
Finii mi-au dat mesaj ca sunt lati toti din cauza unei gripe.
Voi ziceti de copii ca sunt bolnaviori, oare ce se intampla?
Vic, voi ce faceti, Sebi e bine?
Tania, vrei sa te ajut cu ceva? Andutza e bine?
Se pare ca de luni va veni caldura. Ce bine ar fi!
Aveti grija de voi si de pitici!
pozele noastre: http://www.adina.as.ro
mav spune:
Dupa ce am scris o ora intreaga, cand sa trimit mesajul, cica nu gasea serverul
Sper ca-mi intelegeti frustrarea, caci nu mai am nici timp si nici rabdare sa mai scriu ce aveam de gand! Asa ca, pe scurt:
Noi suntem aproape vindecati. Am terminat injectiile.
Tania, multa sanatate si mai cereti parerea altui dr!
Crixia, insanatosire grabnica! De la ce au fost bubitele? Cum a fost prima zi de munca?
Adinutza, sper ca e sigur ca se va imbunatati vremea, ca eu NU MAI SUPORT!!!!
Cornelia, curaj, ganduri bune si multa sanatate!
Sanzi, ne primesti pe toti trei in vizita? Ca noi stam in celalalt capat al orasului.....si nu putem ajunge acolo decat daca ne aduce tati cu masina.
Ione, succes si multi clienti la firma (ce profil are?)!!!
Magda, ati reusit sa aflati care-i treaba cu Rafaela? Ti-am trimis mail, ti-am scris pe YM, de ce nu raspunzi?
Va pup si fug la treaba, ca sunt in urma cu toate......
Vic & Sebi (04.02.2004)
sinzi_ana spune:
Mav cum sa nu, veniti in gasca, "the more, the merrier!!!" cu cat mai multi cu atat mai distractiv...sper sa fie si Raducu la apel ca avea nu stiu ce treaba duminica...noi stam la o barfa si tatii pazesc copilasii!!!!
Adinuta, ma mira ca spui ca e epidemine, caci la mine la gradi nu lipseste nici un copil si lipsa lor e primul spemn ca vine o gripa ceva...poate inca nu a ajuns in cartierul cu pricina.
Azi am fost si cu David la gradinita, desi nu prea am ragaz cand il iau cu mine imi place caci asa fericit este printre copii...
nu stiu daca sa il inscriu sau nu la gradi pentru la toamna, caci daca la vara nu imi iau examenul nu am job pentru un an cand se da urmatorul examen si ramanem aici. Am vorbit deja cu directoarea si a spus ca il ia chiar daca va avea 2,7 ani dar sa incerc sa il scap de pampers pana atunci...ma gandesc ca chiar daca nu e aproape de noi macar educatoarele vor fi un pic mai indulgente ca ma cunosc, si ii vor suporta toanele...asa ca cred ca de abia astept sa il vad la gradi cu copiii toata ziua...si cred ca daca nu iau job-ul raman si eu la gradi...
Azi am venit cu o foame acasa si am mancat cam mult si acum parca pleznesc...plus ciocolata...uf...e asa greu sa mananci. depui atata efort!!!
ma duc sa vizionez si eu ceva la tv cat doarme david...
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea
mav spune:
Sinzi, nu mai esti "gura sparta"!!!!!! Te-ai "maturizat"? Ce serioasa esti acum!
Vic & Sebi (04.02.2004)