Mamici de Constanta (28)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Iar nu mi-a luat mesajul...............
Adinutza: chemati administratorul, pompierii si politia! Pt ca este o situatie de urgenta, banuiesc ca se va sparge usa si... se va rezolva cumva!
Roxa, sa-ti traiasca mandretea de flacau, ca este tare frumusel si se vede ca mami are maaaare grija de el (vreau sa zic ca este clar si meritul tau, pe langa faptul ca este el un copil bun)!
Vic &
Sebi (04.02.2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dadi_t/dadi_t.jpg)
dadi_t spune:
Adina,lol ce oameni!Mai, si noi o mai patim cateodata si seful de scara are cheie de la boxe si opreste coloana de apa de scara sau chiar de bloc.Asa ar trebui si la voi daca se intampla ziua.Asta-i necazul cu blocurile vechi.Toata tzevaria este invechita. asta era unul din motivele pt. care voiam la casa...
Sanzi, David parca e miniatura Andutei.Asa era si mai este din pacate si acum. Traieste cu aer....fata asta. Trebuie sa stau cu batul dupa ea sa manance!
hai ca nu mai pot sa scriu...bibi urla.Pupici.
Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze MOTZ!
![](images/user_woman.png)
sinzi_ana spune:
Ascult "copiii spun lucruri traznite" si ma minunez de ce pot sa spuna copiii astia. O pustoaica de 5 ani spune ca il iubeste pe Pepe ca se marita cu el la biserica, ca Oana e urata si o sa o impuste...Oau!
Si am si eu in grupa mijlocie o pustoaica (Gen sa il intrebi pe Marius de Andreea, ca se pare ca toti baietii din grupa sunt indragostiti de ea) Andreea care de o saptamana e in relatii foarte intime cu Razvan (sapt trecuta era cu alt baietel) mama...dar se tin de gat, stau lipiti unul de altul, el o mangaie pe par...ce sa mai...iubire adevarata...romantism si altele nu...si ceilalti copii parasc repede "sunt iubiti!!!"
Roxa, ai un flacau....suuuuuuuuper...e voinic tare!!! ma uitam in cartea lui David, el la 9 luni avea 9,5 kg si parea grasun pe vremea aia (buna de altfel!) Tineti-o tot asa, ca apar mofturile si atunci sa te tii de capu lor...parca dupa 1 an ii schimbi!!!
Daca mi-l aduci si il iei peste o sapt cred ca face 20 kg, ca io sunt obisnuita sa indop cum nu cred ca mai sunt multi parinti!!! Si daca si copilu coopereaza cred ca de fericire i-as da nonstop!!!
Tel meu de la rds, azi nu a mers de loc!!!(ca inafara de orange altu nu mai am) Nu are ton, dar de sunat suna, si daca vreau sa sun de pe el pot...ati mai patit asa cele care aveti tel rds?
Roxa nr meu este (ca pe cel de mob il stii) 0341413515, romtelecom nu mai avem, am renuntat.
Azi am fost tare sportivi, am iesit pe jos afara pe la 16 si am ajuns pe la 19...
Asa ca imi mananc salata, mai scriu 2 cuvinte si ma bag in pat, poate vad ceva interesant la tv...
noapte buna
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea
sinzi_ana spune:
Tania, io speram ca dupa ce va incepe gradinita scapam de mofturi la mancare!!! Ufufuf...ca tare bun e la casa omului un mancacios (nu sotu!) Soacra-mea mereu spune ca Radu era mancacios si ca al meu e razgaiat...dar ce sa fac, daca sunt calare pe capu lui?
"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."
Sinzi si David
mav spune:
Doamne, ce vreme este la Bucuresti!!!! Cum ninge!!! M-a chemat sotul meu sa vad la tv (se uita la nu stiu ce meci, transmis in direct de la Bucuresti). Ce bine ca la noi s-a oprit ninsoarea!
Eu vroiam sa va povestesc ce nazbatii a mai facut Sebi azi:
Azi a vrut sa se dea singur jos din patutul lui, mai exact, sa sara! L-am gasit in "cumpana", tinandu-se cu manutele de o latura a patutului, cu trunchiul peste margine (la orizontala) si cu un piciorus peste o alta latura a patutului! Mai avea putin si-si lua zborul! Sa nu va inchipuiti ca eu il las sa stea in patut ca asa vreau eu! Nu, sta acolo doar cand doarme! Iar atunci cand l-am gasit, de abia se trezise din somn, iar eu am alergat imediat la el, ca-l auzisem....
Dimineata, si-a gasit pantofiorii noi, pe care i-a primit de la nasi, de ziua lui si de care este foarte incantat (sunt chiar frumosi! de piele, albastri, italienesti, de firma) si da-i chiuiala si topaiala! Daca am vazut asta, ii zic: "Sebi, vino la mama, sa te incalt cu pantofiorii!" Si ce credeti?
A alergat la mine, mi-a pus pantofii in poala si a ridicat piciorusul, cat a putut el de mult!
Dupa ce l-am incaltat, a topait de pe un piciorus pe celalalt vreo 10 minute si a chiuit si a batut din palme!
A tinut un adevarat spectacol.....
Dupa ce il cert, vine si se lipeste de mine si ma imbratiseaza (daca are pozitia favorabila ma si pupa)!!!
Nu-i asa ca este un smecher si-un scump? Si totusi, eu sunt suparata pe el: inca mananca tot pasat la blender, altfel nu e chip
.... scuipa si varsa tot, tot.... (nu mesteca si se ineaca). Ce sa-i fac?
Vic &
Sebi (04.02.2004)
sinzi_ana spune:
Mav, chiar ca nazdravan baiatul tau!! Noi avem tarc si David nici acum nu poate sa sara din el, dar in ultimul timp il clatina si cred ca daca nu l-as lua repede de acolo il poate rasturna!
Si cu mancarea, nu te ingrijora, eu si acum ii mai fac mancarea la blender cand il vad mai obosit, pentru ca atat plimba mancarea in gura dintr-o parte in alta pana se face a doua zi!!!
Si sotu meu e cu "gasca" lui de preteni (bine ca nu la noi acasa) sa vizioneze meciul...stiu ca joaca Steaua!! dar mai mult nici nu ma intereseaza!
nu pot sa stau linistita ca tot suna telefonu, si cum nu aud nimic...stau si zic "alo, alo"...
Sinzi si David
mav spune:
Eu sunt tare obosita, desi azi "n-am muncit", sau poate tocmai d-aia: ca am alergat toata ziua dupa sebi (si el dupa mine)
Nu v-am spus ca azi Sebi a reusit si sa se cocoate (de-a binelea, cu picioarele) pe masa extensibila pe care o tineam langa canapeaua din sufragerie! (Sebi are doar 1 an si o luna, va dati seama?!)
Mey si a inceput Sebi sa ma "iubeasca" (sa-si manifeste afectiunea): ma ia in brate si ma pupa si ingana "aaaaa", leganandu-se, asa cum ii fac si eu lui! Ce bine e!!!!!!! Vic &
Sebi (04.02.2004)
gen68 spune:
roxa, mama, saru-mana. m-am delectat si mi-am adus aminte de piciu meu cand era grasun ca el.
mey, mav, sunteti poznasi rau de tot. parca-l vad cu ochii mintii pe marginea patutului!!!!
sinzi, al meu nu vorbeste acasa decat de noul lui prieten care-l cheama doroftei. si mi-e asa drag de el, ca a inceput sa spuna r-ul. il intreb de thshpe ori pe zi cum il cheama pe prietenul lui si el imi spune dorrroftei.
gen, mamica doar de marius
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
buna dimineatza dragelor!
Vic si asa, va iubiti...barvo! cred ca afost cool faza cu pantofiorii.
Sanzi hai ca facem schimb in week end, stii ca mugur il iubeste la greu pe David... ca asa era si el cind era mik.
Gen ce simpatic Marius....si asa, are preten boxeur?
pupi tuturor si o zi....fara ninsoare!
CRIXIA spune:
Hello!
Bubitze nu mai avem deloc!
Mav, prima zi de munca va fi luni, stiu ca am zis ca pe 10, dar m-a invitat sotul meu weekend-ul asta pana la Bucuresti si nu l-am reefuzat. Asa ca plec la servici de luni, ca orice om normal, iar azi plecam la Bucuresti.
Dupa zapada de aseara sper sa ajungem cu bine!
Racushoarele Cristina&
Alexia
crixia@gmail.com