Un strigat disperat de ajutor! (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

La multi ani, fetele!
Cu primaria nu e sigur 100%, maine se duce dn Florescu acolo si imi spune ce si cum.
Tot maine merge la protectia copilului sa vada ce rezolva cu centrul de zi pentru copii.
Eu am mai primit de la mikky ( scuza-ma nu-mi amintesc exact nick-ul) 600 de mii pentru ei.
Nu mai era nimic nou si am fost si tare ocupata, de aceea nu am mai scris. Bani trebuie in continuare pentru intretinere, job cautam pentru dn. Florescu....altceva mai scriu maine, sper sa am vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Ce copii frumosi, nevinovati.
Am plans...
SI m-a luat un val de... cand am vazut baietelul cu hanoracul scurt la maini... Si sunt ingrijiti, se vede asta.

Acum au ce sa manance?

Mi-ar place sa poata merge la gradinita. Sa rada, sa traiasca intr-adevar.
Dar analizele medicale, au iesit? Cum sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Multumesc din suflet pentru albumul de pose. Imi doream mult sa-i vad.

La Multi Ani fetelor-cucuietelor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Fetele, nimic nou. La noi ca la nimenea!
La protectia copilului i-au spus ca au centre de zi numai pentru scolari, mai sun eu maine si vad ce pot face, nu ma las.
La primarie nu se stie unde este dosarul, sunt vreo 4 sedii si in loc sa se sune intre ei sa afle, e mai usor sa plimbe oamenii la cele 4 centre pana gaseste omul singur dosarul lui. Sunt tare revoltata. Cu ajutorul prietenei Aishei am gasit numarul de telefon de la sediul de la care s-a facut ancheta, sun simineata si intreb eu care e stadiul dosarului si ce acte mai trebuie daca trebuie.
Elena , una din fetite are otita si maine merge cu ea la ORL, mititica plangea de durere asta seara.
Deci ramane pe maine cu vestile noi..si bune, sper.

Analize nu au facut inca, trebuie sa astepte pana pe 10 martie programarea, daca nu primesc instiintare prin posta vor merge luni dimineata sa ceara sa li se faca.
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ma bucur si eu ca am vazut pozele. Copiii sunt frumosi si chiar asa, cu situatia lor, par fericiti. Sa dea D-zeu sa aibe noroc in viata!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (15 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Madalina,

Poti sa ne spui te rog care mai e suma restanta la intretinere ca nu mai pot urmari. Erau 40 milioane insa citisem ca le-ai mai dus cateva milioane intre timp. Au mai platit la intretinere ceva, cum stau?! Pot achita in transe cate 5 milioane de exemplu si sa nu li se mai calculeze penalizari daca vorbesc cu administratorul?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Madalina sau cine cunoaste mai bine familia Florescu. Copilul de 4 ani, Dragos, este cumva nascut in 2001? La Biserica Catolica Adormirea Maicii Domnului de la P-ta Moghioros, functioneaza gradinita Maria Bambina (a surorilor din congregatia cu acelasi nume) si care primesc spre inscriere, pt. septembrie, copii nascuti in 2001. Gradinita e cu program prelungit si au o programa tare faina. Nu se plateste nimic caci e pt. copii din familii defavorizate. Ideea e ca inscrierile trebuie sa se faca cat de repede, adica pana la sf. vacantei scolare de 2 sapt. (nu stiu cand incepe).
Daca cumva vorbiti cu familia si sunt interesati si credeti ca e bine si pt. Dragos, incercam cumva sa il inscriem.
Astept un semn ca sa vorbesc, eventual, pentru un loc.
Pupici

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Bychi, faina informatia!!!
pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Din pacate, stiu de la prietena mea ca la "Maria Bambina" nu primesc decat copii de religie catolica, si chiar si asa nu primesc pe oricine. Dar, poate aveti voi alte relatii acolo...ar fi bine pentru Dragos

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Ruxi, nu conteaza religia copilului si nici nu sunt "indoctrinati" cu religia catolica; cel mai important este sa provina din familii cu dificultati socio-economice.

Bychi

Mergi la inceput