Un strigat disperat de ajutor! (3)
Raspunsuri - Pagina 3
roxana1974 spune:
Ceva nu e in regula cu penalitatile alea. Eu stiu ca in momentul in care incep rambursarile (iar in cazul lor au inceput) nu se mai calculeaza penalitati.
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
Mickyyy spune:
Hop si eu...cam la spartul targului!
V-am urmarit din prima zi cand a aparut subiectul, m-am bucurat ca ati reusit sa va mobilizati atat de repede si de bine incat sa-i salvati de la evacuare si apoi sa le redati "lumina" insa abia acum pot sa ajut si eu cu ceva bani (ca la noi ziua de salariu e intotdeauna ultima din luna, la amandoi). Presupun ca chiar daca urgentele au fost rezolvate, niste bani in plus nu strica niciodata.
Cam ce-ar mai fi de rezolvat? Sa inteleg ca restantele la intretinere plus gradinita copiilor?!
Eu lucrez prin centru, in spatele magazinului Unirea, cu cine as putea sa iau legatura ca sa trimit banii?
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
madalina horsa spune:
Mikyyy, bine ai venit in gasca!
Bani trebuie pentru intretinere si gradinita, asa cum ai spus. Plus ca ne straduim sa gasim un job pt. tatal copiilor.
Zilele astea nu am cum dar probabil pe joi/vineri ajung pe la Unirea. Daca nu poti pune banii in contul lor, iti dau PM cu nr meu de telefon si ne intalnim cumva atunci. Toate bune,
Madalina
madalina horsa spune:
Mihaela, daca mai ai bani cum facem sa ajunga la ei sau la mine pana pe 3 martie? Pe 4 martie trebuie sa returneze cei 200 dolari.
Liliana csaki, te sun deseara poate ne vedem maine.
mariana tache spune:
Pt toate fetele care v-ati implicat in acest caz, mii de si . Intr-adevar ati facut un lucru minunat si meritati toata admiratia.
Daca am sa pot, am sa mai trimit si eu ceva banuti (tot prin Roxana ) si luna asta; macar asa mai ajut si eu; oricum, e putin fata de ce faceti voi.
Succese in continuare!
De la Stefan, acum de "1 martie calator", un (adica martisor) la rever.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si (14 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
madalina horsa spune:
Fetele, am vorbit la protectia copilului, exista centre de zi unde pot duce copiii dimineata si dupa-amiaza ii iau acasa. Va trebui sa mearga acolo dn. Florescu zilele astea, poate reusesc si eu sa merg cu dansul dar nu promit.
Cand aflu noutati va scriu.
Mai ramane problema cu intretinerea si daca bagam si copiii la un centru de zi...facem chef!!!
Un martisor virtual pentru voi toate!
roxana1974 spune:
Dragelor si Madalina, eu am facut azi un OP cu 1.200.000 lei in contul fam. Florescu. Au ramas in continuare in contul meu, de la Liviab 500.000 lei pentru gradinita unuia dintre copilasi. Ma repet, cand incepe gradinita, pun eu diferenta.
Doamne, Mada, daca iese schema cu gradinita/centrul de zi, chiar facem chef. Vin si io in Bucuresti, sa ne adunam si sa ne cunoastem.
BTW io chiar vin maine in Bucuresti, insa nu stiu cat timp liber voi avea, iar seara tre sa ma intorc acasa...ce zic Mada, te sun?
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
BTW io chiar vin maine in Bucuresti, insa nu stiu cat timp liber voi avea, iar seara tre sa ma intorc acasa...
In Ouagadougou ?????????
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
poze
Elly1977 spune:
Fetelor, in sfarsit, am reusit sa scanez pozele fam. Florescu. Dar nu ma pricep sa le pun pe forum . Cine stie, rog sa-mi trimita o adresa de mail pe PM.
Pupici,
Elly
P.S. O primavara insorita si muuuuulta fericire tuturor!