Mamici de mai-iunie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile2003 spune:

Buna dragelor !!!

Nu am mai scris de 1000 de ani ..dar din fericire v-am citit tot timpul ..nu stiu ce m-as fi facut fara voi ..fara forum.!
Va rog sa ma treceti si pe mine in listuta cu Mara Diana -sper sa va placa si voua numele bebitei mele -DPN 15 Mai ..desi "babele"spun ca vine mai repede ..fiind fetita :)
In alta ordine de idei -10 kg plus Varsator(vad ca este zodie "dominanta" :)28 + saptamani.
Am o gramada de chestii de spus ..de intrebat ..va fi varza mesajul acesta :(
Anyway ..si eu iau Materna de cca 3 luni -sunt absolut ok ..mai nou dr de familie mi-a dat Ca cu vit.D ..si foarte probabil o sa-mi dea si fier cand va vedea ce rezultate am la analize
Mai fetelor voi stiti ce acte sunt necesare cand il declari pe bb ..la Primarie cred..sau unde s-o declara -am citit in cartea lui Capraru ("Mama si copilul")ca tb buletinele sotilor ,certificatul de casatorie si hartia de la spital (care certifica nasterea lui bb)-nu stiu cum se numeste -este adevarat??Daca da am o mare problema ...tati al nostru este in voiaj de 2 luni si are contract pe 8 luni ..ceea ce inseamna ca se va intoarce acasa la 3 luni dupa nasterea bblusei ..si ca niciodata are si buletinul la el ..pai in cazul asta eu ce fac ..nu pot sa imi declar bb-ul?

Pupici la si

Ileana si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

ile2003 - trebuie sa existe o solutie .Daca intr-adevar e nevoie de bi ,sa-ti trimita o copie pe fax - sau sa-l scaneze - rogi un notar sa ti-l legalizeze si gata .
Acu , pt ca tot esti de-a noastra(Varsatoare ) tre' sa-ti spun - ador numele de Mara si chiar intentionam sa-l folosesc ,dar am citit in Biblie ca inseamna "amar" .E doar o superstitie de-a mea legata de semnificatia numelui.

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ada, sotul meu a descoperit lustra la praktiker si erau si alte modele. in ceea ce priveste problemele, nu va panicati ca eu sunt un pic stresulica pentru ca sunt la a 3-am incercare. si cu un plus de probleme legate de sange orice schestie care nuse incadreaza in standardele "normale" ale unei sarcini reprezinta pentru mine o sursa de stres si girji. oricum maine mergem la echo sa o vedem pe bb.
am si eu o problemutza legate de deocarea camerei fetitzei - camera e vopsita in galben pai, lustra e cu duffy duck si e cu rosu, galben si albastru si mocheta cu albastru si ursuleti maro. in acest context merge sa iau perdele cu barbi-roz?

Mergi la inceput

INFORMATIE PT DORITOARELE DE ECHO LA IOSUP - LA CMU

ARE LIBER PE 7 MARTIE - ORA 19.30 / 9 MARTIE - ORA 18 .

Mi-am facut programare pe 30 martie - ora 19.30 cand voi fi in 33 sapt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ile2003, felicitari pentru fetita! Te-am trecut pe lista.

Fetele, scorul este 29 - 26 . Hai egalarea!

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Ileana, nu cred ca vei avea probleme cu certificatul de nastere. In cazul in care nu va fi sotul tau aici, probabil va trebui sa te duci tu sa-i scoti certificatul. Uite ce am gasit eu ca ar fi necesar pt certificat de nastere:

- Certificat medical de constatare a nasterii
- Buletinul de identitate al mamei
- Certificatul de nastere al mamei (daca este divortata sau necasatorita)
- Certificat de casatorie
- Buletinul de identitate al declarantului (daca parintii copilului nu sunt casatoriti)
- Declaratie de stabilire a numelui copilului (daca parintii poarta nume de familie diferite)

Pt mai multa siguranta poti sa dai o fuga la Casa Casatoriilor sa intrebi, sau incearca la telefon 615558.

Am si eu o intrebare. Mi-a spus medicul de familie ca in lunile 7 si 8 de sarcina va trebui sa fac doua vaccinuri. Cum sunt cu capul in nori, am retinut ca unul ar fi antitetanos, dar pe al doilea nu il mai stiu. Voi stiti ceva de ele? Sunt obligatorii? Il pot afecta pe bb? (De fapt sunt vreo trei intrebari)

Lili si bb 29+ sapt

Mergi la inceput

Ada_74 - mie doctora de fam. mi-a pomenit de un sg vaccin - al carui nume si utilitate bineinteles ca le-am uitat - care se face in luna 8 dar daca il ratezi ti-l vor face la spital . Pe bb nu-l afecteaza - de fapt isi va primi si el "doza " imediat dupa nastere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

La multi ani pentru mamica ta Gabitzam.........sper sa o "sochezi" si cu un baietel frumos si sanatos.
Nefertari cand trebuie facuta a treia sau a doua eco (eu am facut 2 pana acum).....in saptmana 33, asa ti-a recomandat medicul? Si cat costa?
Ada si eu am auzit de un vaccin dar nu de doua.......nu stiu exact cum se cheama dar tot asa stiam ca se face prin a 7-a luna.
Succes pentru burticile care azi merg la eco si la control (Androix).

Pupa Criss si 23 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

M-am uitat la pozele cu burtici si a mea seamana cu a lui Androix si gabitzam. Eu ma misc din ce in ce mai greu, obosesc repede, ma doare spatele cand stau in pat, amortesc repede si toata nopatea ma intorc de pe o parte pe alta.
Androix m-am uitat in albumul tau la pozele de la intalnirile aspirantelor, parca ieri eram si eu pe lista lungaaa de aspirante, ce trece timpul, acum Patricia are o fetita, Anis e insarcinata, Crinuta are si ea un baietel...
Gabitza La Multi Ani pentru mama!
Am auzit si eu de vaccninul antitenaos de la o prietena care nascut anul trecut, l-a facut prin luna 7 sau 8, din cate am inteles este pentru a nu se face infectii in caz de cusaturi la cezariana sau epizotomie (asa se numeste?)
Mari29+ saptamani DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, multzam tare mult de urari.
Ce ma rog si eu cel mai tare e ca mama sa fie sanatoasa si sa o tina Dumnezeu in putere cit mai mult.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput