Mamici de septembrie - octombrie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
Flavia_Hurducas spune:
Buna dimineata burtici!
Alina, multumesc ca te-ai interesat. Am noroc ca este o policlinica particulara care face si eco morfologic chiar langa serviciul meu. Voi astepta insa pana la 12-13 sapt.
Simo 74, bine ai venit, sarcina usoara si
sanatos!
Flavia 9+
Ioana75 spune:
ciurli, Simo74 - bine ati venit in
nostru! Felicitari pentru testul pozitiv! Sarcina usoara
! Pentru a stiu unde sa va inserez numele in listuta, scrieti data ultimei menstruatii. Mai tirziu cind veti sti si DPN, il scriem si pe acela.
Lia, foarte buna ideea cu numele doctorului in dreptul
. Eu sint de acord. Pentru cine vrea sa aiba trecut numele doctorului in listuta: va rog sa-l specificati, de azi inainte. Eu incerc sa le adun, daca nu-mi reuseste ma mai trageti voi de mineca
.
Fetelor, mi-a dat carnet de
, dar unul urit, de pe vremea lu' raposatul
. Nu mai aveau de-alea noi. Si mi-am luat si adeverinta, azi cred ca anunt oficial la servici
. A, si inca ceva, mi-a dat reteta gratuita pentru Materna.
Ioana
miflore spune:
Flavia, si eu vreau sa fac o morfologica dar inca nu stiu unde; oricum, mai am de asteptat cam o luna ca sa fiu si eu tot asa, in 12-13 saptamani; poate ne comparam datele atunci pt. ca intre noi e distanta mica!
Mihaela 8+
miflore spune:
Si mie mi se pare buna treaba asta cu doctorul scris langa si orasul. Asa ca o sa incep chiar eu: doctor Suciu Nicolae de la spitalul Polizu - Bucuresti. Are si cabinet particular.
Ioana, te-ai improprietarit ce mai, si carnet si adeverinta! Bravo!
Bun venit Ciurli si sarcina cat mai usoara!
Mihaela 8+
Flavia_Hurducas spune:
Mihaela, este o idee buna. Dar pana atunci mai este un pic. Vinei ma duc din nou (dupa o luna) la dr. meu, mai facem o poza la bb si o intreb si pe ea pentru orice eventualitate daca face eco morfologica si cand este cel mai bine sa o fac.
Astazi cred ca aflu si eu rezultatul ultimei analize: toxoplasma 

. Si banuiesc ca imediat o sa ma apuc sa mai fac un rand, adica in trimestrul II.
Flavia 9+
LiaMia spune:
Ioana, adeverinta despre care vorbesti este tip sau este una obisnuita de tipul celor care se eliberau pentru inscrierea la facultate spre exemplu.
Intreb pentru ca eu i-am solicitat med.de fam. o astfel de adeverinta si 'a dat-o la scaldat', ca nu este absolut necesara, ca o sa mi-o dea data viitoare... Eu nu am probleme cu angajatorul din fericire, se lucreaza super corect, dar sunt de principiu ca paza buna trece primejdia rea. ![]()
LiaMia
Flavia_Hurducas spune:
Mie asistentele dr-lui de familie (dr. lipsea) nici nu au vrut sa imi dea adeverinta de gravida pe motiv ca ele nu au de unde sa stie daca sunt sau nu insarcinata!!! Au spus ca dr. ginecolog trebuie sa imi dea aceasta adeverinta. Saracele, le-am aratat si ecografia si reteta de la dr. gin. pe care scria la diagnostic "sarcina sapt.5", dar ele nu aveau de unde sa stie...
Bine ca mi-au dat carnetelul de gravida.
Flavia 9+
alinam spune:
Liamia as vrea eu sa-mi confirme doktorul ca e fetitza..... deocamdata simt eu mai ca e fetitza
. sotul meu ii zice aluna saltareata ca are doar 2cm si arata ca o arahida in coaja
imaginatie lui ce vrei .... si la eco se misca ...![]()
of ce ma enerveaza doktorii astia ma bucuram ca am scapat de intepat o perioada, da ieri mi-a mai adat niste analize pe care nu le fakusem initial
deci iar la tanti la intepat care se plange ca am vene subtiri ![]()