Mamici de septembrie - octombrie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Am citit LiaMia, da unii zic sa anuniti cand stii ca totul e bine si cand bb e mai mare, io sunt doar in sapt 7.Dar mai bine le spun mai repede... ca ma enervez usor si ma cam cert cu toti pe la birou, mai ales cu seful direct, si azi am tras un meci cu el , ca e rau de tot.
Multam mult.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Fetelor, eu pana acum vroiam sa mananc numai acru, dar de vreo doua zile imi trebuie numai dulce. Ce ziceti…poate am un baietel si o fetita. Si asa am bunicii din partea ambilor parinti din gemeni si se zice ca apar din 2 in 2 generatii.

S-ar fi vazut la 5 sapt. daca sunt doi? Eu am pe poza de la eco un singur punct negru.

Flavia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Nici eu nu am anuntat. Oricum va fi un mic circ, pt. ca mai in gluma mai in serios am fost mereu amenintata ca voi fi data afara daca raman insarcinata. Nu se va intampla asta, dar nervi imi voi face sigur.

Mergi la inceput

Oau,Flavia. punctul negru pe care l-ai vazut este sacul embrionar. Acum ma gandesc ca vei sti sigur daca sunt 2 atunci cand se va vedea si in interiorul sacului. Asa cred eu, posibil sa gresesc.8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Valen, n-au cum sa te dea afara. Eventual, dupa cei doi ani (daca vrei sa stai doi ani) vor face figuri ca nu mai au postul liber. Cu toate ca nici asta nu au voie sa faca. Vreau sa-ti zic ca mie mi-au spus inca de la interviu (acum trei ani, cand nu aveam nici un gand de a ramane gravi) ca daca raman si am de gand sa stau doi ani acasa ei nu-mi garanteaza ca-mi pastreaza postul liber, ca cineva tre sa se ocupe de treaba mea si bla bla bla. Eh, mie una mi se cam rupe (scuzati expresia!!!), noi sa fim sanatosi.. ca joburi se mai gasesc. La cat de mult mi-am dorit sarcina asta..., chiar nu ma mai intereseaza daca imi mai pastreaza ei jobul sau nu. Foarte multa vreme mi-am facut calcule, cum sa fac, sa stau cat mai putin acasa, ca sa nu-i las cu fundul in balta , ca sunt multe de facut si bla bla bla... Dar am ajuns la concluzia ca nu merita. Familia este cea mai importanta. La o adica lor li se rupe (scuzati din nou expresia!)de angajati, iar eu stau sa-mi fac ganduri cum sa fac sa fie mai bine? No way!

Mergi la inceput

Credeam ca ar fi trebuit sa vad doua puncte negre daca erau doi. Deci mai sunt sanse.

Flavia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni25 spune:

nu pot sa ma abtin sa nu intru si sa vad ce mai faceti.
felicitari,ioana pentru fetita,salutari marianeitache,flaviei hurducas,lui racaru si sa aveti sarcini usoare.ma emotionez nespus cand aud ca a inceput sa se vada burtica.

Moni26 si Maria 4 ani si 1 luna

Mergi la inceput

Multumesc Moni25

Flavia 9+

Mergi la inceput

Pai eu cred ca ai sanse Flavia. Stiu ca gemenii pot sa creasca in aceeasi placenta sau in placente diferite. Acum nu stiu daca in placente diferite inseamna si 2 saci embrionari. Dar vezi ca a pus cineva un link cu imagini de la echo ale unor gemeni. Cauta si poate te edifici.Ralucan, stiu ca nu au voie sa ma dea afara, dar mai stiu ca nici postul nu mi-l pot tine, asa cum ai zis si tu. Oana la urma chiar nu ma intereseaza; imi doresc un copil sanatos si atat, restul se rezolva8+

Mergi la inceput

Valen, nu numai ca nu te pot da afara acum, dar sunt obligati sa te tina cand vei reveni min. 6 luni. Numai dupa aceea te pot da afara. Este adevarat ca multi patroni incalca aceasta lege, dar ca angajat poti sa il dai si in judecata.
Chestia cu datul afara merge numai in cazul restructurarii. Dar atunci trebuie sa aiba dovezi.

Flavia 9+

Mergi la inceput