Mamici de septembrie - octombrie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Didita: mie doctoritza mi-a spus asa: interzis alcool, tigari, carne cruda (in sange) si branza gen Camembert.

De ficat am citit si eu pe aici pe DC, apoi am mai "rasfoit" netul sa aflu si de ce e nerecomandat (contine multa Vitamina A, care in cantitai mari poate cauza malformatii ale fatului).

Cu ce nu sunt lamurita, si cred ca luni o intreb: sushi e voie? Ca deh, tot carne cruda e, da' de peste si totusi e preparata. Si mai ales sunt eu mare fan .

Adriana si bebitzu' in burtica, 12+ saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Stati fetelor ca eu nu mananc ficat la fiecare masa! Cred ca mananc de 2-3 ori pe luna, deci nu cred ca sunt in nici un pericol. Pana sa ajungi la excese de vitamina A din ficat... trebuie sa mananci nu gluma.

didita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bine ai venit, Mihaela! Si o prima intrebare noi doua avem aceeasi UM: 13 ianuarie! Nu cred ca ai cum sa fii in 7+!
Fetelor, calculati-ne si noua, va rog din suflet! Eu credeam ca sunt in 5+, iar de maine 6+. Cine greseste?

Flavia, stiu ca ai dreptate cu simptomele! Doar ca ma ia asa din cand in cand cate o spaima...

Nici sushi nu e voie, deci nu abuza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Tonnia, de miine esti in 6+, ai avut dreptate! Acum, mai exista un aspect: si mie mi-a zis doftorul ca bb al meu e de fapt in 13+, pentru ca am ovulat devreme tare.

Ioana

Mergi la inceput

Ioana, si atunci tu dupa ce te iei? Cand vrei sa afli valori sau masuratori normale, dupa care varsta te orientezi?

Mergi la inceput

Struguri am vazut in piata. la tarabele cu fructe de import!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_i_ spune:

Ioana75: o intrebare de necunoscator , ca am intrat complet in ceatza:

Tu stii exact cand ai avut ovulatia? Sau doctorul prin masuratori a stabilit ca bebe e in saptamana 13+, si de aici a dedus ca ai ovulat foarte devreme?

Si ceva tot nu pusca... Tu esti in 12+ de la UM, corect? Cum poate fi bebe in 13+?

Adriana si bebitzu' in burtica, 12+ saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Va raspund imediat, acum creez capitolul 11. Gata: e www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43747" target="_blank">aici. Haideti acolo!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

da, vad ca sunteti niste mega harnicutze!!!!!!

Ioana75: UM - 15.12 DPN 27.09, doctor Dna. Magda Petrache - o femeie deosebita

Am si eu o intrebare referitor la Vitamina E. Voi luati asa ceva si mai ales stiti cumva in ce cazuri este recomandata ca eu nu prea ma dumiresc

Simo 10+

Mergi la inceput