Sindromul de hipercoagulabilitate (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

HEPARINA SAU CLEXANUL SE DAU DUPA 5 LUNI STIU EU IN URMA UNOR ANALIZE. EU AM LUAT PE TOT PARCURSUL SARCINII THROMBO-ASS DE 100MG PANA IN SAPT 36 SI IN SAPT 38 -39 AM NASCUT. A FOST OPRIT CU 2 SAPT INAINTE DE CEZARIANA PTR A SE EVITA HEMORAGIA.

Mika proteina c activa, anticorpii lupici si mai sunt ceva analize de facut pe care le poti face la Cantacuzino sau la Coltea ptr ca la Fundeni toate gravidele suferim de acelasi sindrom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Monu, sunt la prima sarcina, obtinuta prin FIV si acum am 9 saptamani. Am luat aspirina aproapre o luna pana in prima saptamana dupa embriotransfer si atat, dar nu pt. a regla aceasta analiza, ci pt. endometru; de atunci nu am ai luat nimic. Nu stiu daca ar trebui sa-mi fac sau nu griji cu analizele alea si din acest motiv m-am gandit sa va intreb si pe voi.

Monica-Elena

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Eu am luat clexane din saptamana a 5-a de sarcina pana cu o zi inainte de cezariana.
Mi-ka eu nu am facut analizele pe care le-ai facut tu. cat despre anticorpii antifosfolipidici acestia au legatura cu ApS sau SAFL. In principiu nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme. daca vrei nu e rau sa mai intrebi si un alt doctor. maine o sa fac sapaturi pt ce analize ai facut tu.
pot sa intre ceva dar sa nu sariti pe mine! eu nu sunt din zona de vest si poate nu inteleg. de ce mergeti la Szeged?

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Monu, saru'mana !

Mi-ka

Mergi la inceput

monu, eu cel putin m-am dus la Szeged in primul rand ca acolo doctorii sunt mult mai profesionisti,mult mai bine pregatiti, se ocupa de fiecare cuplu in parte, nu pe loturi, asistentele sunt foarte, foarte dragute, fara sa le indesi in buzunare ca la noi bani si alte cele sa te bage in seama; daca intervine vreo problema dr. iti opreste tratamentul , nu ca la noi unde continua sa-ti faca FIV-ul doar ca sa-ti ia banii.Totul este foarte curat si sterilizat. Si pe langa astea cred ca este mai ieftin si mai aproape de noi decat Bucuresti,; la Cluj nepunandu-se problema in nici un fel de a merge, acolo am auzit ca se intampla numai orori.
Si pe langa astea, daca faci o comparatie pe forum intre reusitele la Bucuresti si reusitele de la szeged ai sa vezi diferenta net superioara in Ungaria. Sunt sigura ca toate fetele care au fost la szeged au aceeasi parere ca si mine. Chiar daca ar fii fost sa nu reusesc FIV-ul, m-as fi fi dus tot acolo si a doua si a treia oara si tot asa...Acolo totul iti inspira incredere.
Sper ca am reusit sa te lamuresc cat de cat...
Te pup si astept vesti de la tine mai tarziu

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

buna fetelor! Daca stie cineva, va rog sa-mi raspundeti si mie ce indica proteina c reactiva pentru ca sotului meu i-a iesit de 3 ori mai mare decat normal (1,63 fata de <0,5). Nu am liniste pana saptamana viitoare cand o sa merg la doctor cu el.
Va multumesc mult si un week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mika eu ti-as sugera sa iei in continuare acea banala aspirina de 100 mg ptr ca este inofensiva ptr sarcina dar f buna ptr acest sindrom. Tratamentul de stimulare pe care l-ai facut are ca efecte secundare dezv acestui sindrom de coagulare. Asa ca paza buna trece primejdia rea. Eu una asa am facut la 8 sapt aparuse un hematom exact pe tema asta.

Mergi la inceput

Monica-Elena , dar e buna aspirina in sarcina? Dupa ET a zis dr. sa mai iau o saptamana si gata.
O prietena i-a aratat analizele mele unui dr. hematolog, care a zis ca nu sunt probleme, asa ca m-am mai linistit putinel.Oricum ma duc acum vineri la un dr. si-l mai intreb si pe el.

lachione, imi pare rau, dar eu stiu

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mi-Ka, ti-am trimis PM.
pupici

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

monu, am primit PM, ti-am si raspuns

Mi-ka

Mergi la inceput