Sindromul de hipercoagulabilitate (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

BIne ai revenit Crisa!
Si sa-ti traisca minunea, sa fie sanatoasa si sa-i multumeasca mamei pentru grija pe care a avut-o !

Chiar ma gandeam la tine zilele trecute!
Uite vezi ce face telepatia?!!

E bine ca ne-ai mai dat un semn ca uite fetele micutele care sunt trimise sa faca clexanele sa vada ca diagnosticul la Fundeni deocamdata nu e bine fundamentat si poate asa le scuteste de tratamente inuntile!

Ai nascut cu dr.Tutunaru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa30 spune:

Salut tuturor!
Da,am nascut cu dr.Tutunaru prin cezariana pt.ca aveam hipertensiune.
Am facut si tratamentul cu Pregnyl,dar eu am mers cam tirziu la dumnealui(prin luna a 6-a cind deja placenta era formata prost),asa ca Pregnylul nu a mai avut mare efect.Problema principala a fost hipertensiunea care se pare ca a fost de sarcina , dar a revenit greu la normal (abia acum dupa 5 luni).
Din fericire bebelusul a fost bine , sanatos.L-am nascut cu o luna mai devreme pt ca hipertensiunea imi punea viata in pericol.
Despre dr Tutunaru am numai cuvinte de lauda , dovada ca am si nascut cu el.Eu am dus sarcina cu 3 doctori si daca nu as fi fost multumita de dumnnealui probabil ca mai mergeam la vreo 3 doctori.

Bestutza tu nu ai nascut inca?

Numai bine si multa sanatate tuturor!
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Am intrat si eu sa va salut. Implinim si noi maine 6 saptamani de la nastere, si papam numai de la san!
Despre usurinta nasterii si dr. Badiu am numai cuvinte de lauda, insa perioada de recuperare a fost de jale. Organismul meu a facut o inflamare urata a episiotomiei, plus ca nu accepta firele resorbabile, asa incat eu abia de saptamana trecuta (la 5 saptamani)am reusit sa stau in sezut :(( La aceste dureri am mai adaugat si o colica biliara (si iarSI AM AJUNS LA URGENTA)si mi s-a spus ca ma colecistul plin de pietre si trebuies scoase laparoscopic (sunt cam mari de aproape 3 cm);
Asa ca sunt pe un regim alimentar, in care trebuie sa am grija de ce mananc si pentru lactatie.
Bebe, multumesc lui Doamne Doamne ca e bine sanatos, si cand ma uit la el cum mananca, imi piere teama de injectii pe care am ajuns sa nu le mai sufar, si sper din tot sufletul sa imi scada si mie doza pe perioda urmatoare de alaptat la 0,2 la Clexane.
Va pup si promit sa va mai scriu si povestea nasterii bebeului meu.

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Buna fetelor, vin si eu cu noutati..

Mi-au venit rezultatlele pentru anticorpii antifosfolipidici si anticardiolipidici IgG si IgM si ... sunt NEGATIVE !!! Incontestabil nu sufar de nici un sindrom antifosfolipidic, doi medici mi-au confirmat acest lucru. Din pacate sunt sub tratament cu clexane si thrombo ass din saptamana 6 si nu-l pot intrerupe pur si simplu. Intai am redus clexanul de la o fiola pe zi la o fiola la doua zile + 1 thrombo ass 100/ zi. Intre timp am facut testele de coagulare: fibrinogen, aPTT, timpul de protrombina si au iesit bune, nu s-a produs nici o dereglare in urma schimbarii tratamentului. De saptamana viitoare incep sa fac cate 2 clexane pe saptamana combinat cu 100 thrombo ass. Voi repeta testele sa ne asiguram ca totul este ok, probabil la doua saptamani. Va tin la curent!!!

Sa nu ma intrebati de ce am ajuns sa tin acest tratament! Ar trebui intrebati cei de la Fundeni...

Am fost si la eco ieri, bb este in regula, maricel a zis dna dr, are 540g si e avansat cu 5 zile

Va pup pe toate fetelor, celor care au nascut va doresc sa aveti prunci sanatosi si norocosi, sa va bucurati e ei. Celorlalte imi permit sa va spun sa aveti mare grija cu testele acestea, nu riscati sa intrati pe tratamente elaborate dintr-o.. greseala! Si evident, sa auzim de

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Si eu sunt una care dupa analizele de la Fundeni aveam acst sindrom noroc ca le-am refacut si la Coltea, Cantacuzino si Institutul de Hematologie de pe dr Felix si nici pomeneala de sindrom.Asa ca fetelor vedeti ce e putred cu Fundeniul.........

Monica si broschi din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Crisa, IMi pre tare bine ca totu;l s-a rezolvat rapid si cred ca Netul este oun cadou de la Doamne Domne- eu asa am descoperit pe DR MINUNE si asa am scapat de un diagnostic gresit si ma bucur cand aud ca si voi ati mers pe mana lui si aiesit totul superok
Da eu am nascut pe 9 februarie tot o minune mica care ieri a facut 6 saptamni si care dupa spusele DR MINUNE tr luat si dus la Fundeni si aratat ca se risipesc banii in aer cu tratamente inuntile si se traumatizeaza oameni pt ambitii si comisioane!
Crestem frumos si nu e zi, crede-ma, cand ma uit la el sa nu imi aduc aminte de calvarul pe care l-am trecut si MINUNATUL OM care ne0a ajutat inca de la inceput!
Da, eu am ajuns la el in saptaman a8a si am avut imp de gandire trei zile : sa accept tratamentul impus de el sau sa merg in continuare pe cel al dr.Anca!
Si am ales si a fost bine! Eu chiar sunt curioasa ce parere au acesti medici renumiti , ca uite vad ca si Tia este in aceeasi situatie, cand vad ca diagnosticulasta e pus prost!!!

Va doresc tuturor o primavara frumoasa si bb0i cumintzei! Noi suntem la faza de colici si suntem cam plangaciosi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Tia iti doresc ca totul sa fie bine pana la sfarsit pentru bine si pentru bebik, apropos ce a zis Ancar?

Ma inscriu si eu in clubul celor cu rezultate pozitive la Fundeni (mutatia factorului V Leiden) si acum astept rezultatul de la Institutul de Hematologie.
La Fundeni nici nu s-au obosit sa imi explice ce probleme ar fi, desi am insistat cu intrebari, mi-a spus sa iau aspenter de 3 ori pe saptamana si sa vin cu ecografia in saptamana 6 si 12 de sarcina (?!).
Si ce daca am pierdut o sarcina FIV, au fost care au facut si 7 FIV-uri(?!?!), a fost raspunsul care mi s-a dat. Eu una am plecat siderata si de bunavoie n-am sa mai trec pe acolo...

Monica, tu ai vorbit cu Denisa de rezultate, ma intreb de ce oare medicii nostri insista sa ne trimita acolo, am sa incerc sa elucidez si eu acest aspect cu Ancar.

Bafta fetelor care sunt gravidute, sa aveti bb-ei sanatosi si norocosi si succes celor care sunt inca in asteptarea minunii!

p.s. Ce ar putea determina o valoare a fibrinogenului peste limita superioara ( in afara sarcinii, ca nu e cazul)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Laura, Ancar merge pe mana celor de la Fundeni si punct. Iar cei de la Fundeni si-au depasit atributiile, lucru pe care Ancar nu-l stie. Asta este parerea mea dupa toate experientele traite. Si eu am avut mutatia factorului V Leiden, dar stii de la ce? Pentru ca aveam fibrinogenul 600. Eram gravida si nu stiam.. Nici macar nu mi s-a sugerat sa fac un test de sarcina, mi s-a pus acest diagnostic si pa.

A propos de ecografii, ATENTIE la interpretarile care se dau. Eu m-am dus cu prima ecografie de 5 saptamani sa-mi fac testele ca deh, eram in pericol de sindrom si trebuia sa vad cum stau. Mi s-a spus ca oul este gol si ca n-am ce sa fac, sa merg acasa. Striga pe sala de inghetasera toti pacientii ca am sacu' gol... Mi s-a facut rau! Sotul meu era disperat! Nu va spun cum am stat inca o saptamana pana mi se confirmat ecografic prezenta embrionului.

Eu cred ca ginecologul este cel care interpreteaza ecografia si testele de coagulare, apoi ia decizia legata de tratamentul care trebuie urmat.

Parere personala!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Tia, mi s-a facut rau cand am citit cum striga tembela aia dupa tine ca sacul e gol.
Slava Domnului ca esti bine si tu si bebikul acum.
Nu stiu ce fel de aparate au aia acolo de ne scot pe toate bolnave si dupa ce ca ne scot bolnave nu primim nici o explicatie cu ce avem.
Eu am stat 3 luni cu rezultatul de la analize fara sa stie vreun doctor sa mi le explice si mie ca eu nu intelgeam o boaba din ele. Citeam si din ce citeam din aia nu mai intelegeam nimic.Norocul meu a fost ca am reusit sa ajung la Dr. Minune de care spune Bestutza si m-am lamurit si eu in sfarsit ce sunt cu analizele astea.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Buna, fetelor si felicitari fetelor care au nascut deja si-si tin bebelusii in brate. Ei bine am asi eu acest nenorocit de sindrom si fac clexane de 0.4ml si iau si aspenter, 1/zi. Medicul meu tocmai mi-a recomandat azi sa merg la Fundeni(la doctorita Uscatescu) pt. timpi de coagulare. Citind pataniile voastre cu medicii de la Fundeni incep sa ma indoiesc si eu de competenta lor. Voi la ce clinici ati mai facut analizele? Ati mers cumva si la Dr. Babes. Ce analize trebuie sa fac oare la Fundeni/ Medicul mi-a trecut pe reteta "probe de coagulare", dar eu as vrea sa le fac in aceeasi si in alta parte pt. a ma asigura de veridicitatea rezultatelor. Va multumesc anticipat pt,. raspunsuri).

Mergi la inceput