Bebelusi de Noiembrie-Decembrie 2004 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

aoleu, acum am citit de david... fulgule... sa va ajute Dzeu sa fie bine!

m-a luat cu fiori... numa mama sa nu fii!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetelor
Fulguletz, refacere rapida puiutului tau...nu mi-a venit sa cred ce repede se fac uneori operatiile...Offf...bine ca au trecut.
Cassandra, Auras, bine ati venit..
Michisor, ce mai faci? Fusei cu Dariusica la plimbare azi? Noi am iesit un pic dar nu am fost in parc.
Fetelor, am si eu o intrebare: ce jucariute sa-i dau lui Davidut, ca nu pare interesat nici de zdranganele, nici de altceva, oricit de colorate ar fi. Pe el il intereseaza oglinda, cum zicea cineva pe aici, noi am descoperit-o de ceva vreme, acum vorbim in oglinda, stie unde sa se uite ca sa ma vada in oglinda, desi vocea mea vine din alta parte...In afara de oglinda: televizorul si fata mea. Ma apuca de nas, de gura, de par....cind ma apropii de el mai mult sa-l pup, imi da si el repede un pupic ( ma rog....scoate imediat limbuta sa vada ce gust are mami)...
Dar ziua nu prea pot sta linga el, mai ales de cind ne-am mutat tot mereu am cite ceva de facut. Si mi-e mila sa-l las singur, caci tipa dupa mine se bucura singur, ride, doar doar vin si eu sa ma bucur linga el si cu el. Vreau sa-i dau o preocupare.....jucarii. Dar ce fel?

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

iaca si alexu lu try canta facem formatie rock, nu mai facem echipa de fotbal!

cat despre dormit, imi vine sa ma cand imi amintesc ca inainte de vaccin dormea de la 8 pm la 5 am si acuma ma scoala intr-o veselie...

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

mai fetilor ce aveti feciori mai mari, de ce nu va-ti laudat mai devreme cu oglijoara??? ca io credeam c-am facut descoperirea secolului!!!

poze Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Fetelor eu mi-am dat seama ca am comportament de cutu-cutu.Imi adulmec copilul toata ziulica...ati observat ce frumos miros dupa ureche?

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

Miki si Alexander (12.12.04)

Si mie imi place sa-i pupicesc tot dupa urechiuse

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Fulgu, tare rau imi pare de ce ai povestit tu acolo...
Mi-a dat lacrimile cand ai zis ca plangea mititelu..
Sanatate multa !!!

poze Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

HENA sa-ti traiasca bebe Mihnea si sa aveti parte numai de nopti asa ca si prima lui noapte singur. Eu inca nu am curajul sa-i las singuri si te admir pt.asta. Eu si cu ei in camera daca dorm mai mult decat de obicei tot merg pana la ei la patut sa vad cum dorm.

Vad ca ati inceput deja cu sucurile: ELA2001 ( "la multe luni fericite" pt. Diana), ONITZA...Cred ca de la 4 luni si daca vor ajunge la 6kg o sa incep si eu pt. ca : NU MAI AM LAPTIC!!!!! Imi vine sa plang dar nu am ce face, azi abia am reusit sa scot 60 ml din ambii sani. Ce sa fac? Sa ma impac cu situatia? Ei oricum nu mai sug de la mine (se mai alinta Tudor cateodata dar cred ca sta doar cu tzitzi in gurita) ci doar scot eu cu pompa si le dau

pozele noastre

Mergi la inceput

FULGULETZ nu pot sa cred !!! Dragul de el bebe Davidutzul! Prin ce a trebuit sa treaca scumpicul! Sper sa se refaca cat de repede...asa se spune ca de fapt bebelasii sunt foarte puternici contrar constitutiei lor. Ai incredere si fii tare pentru el. Pupici de la Tudor si Bianca pentru micutul David

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Fulguletz, sanatate lui Davidut! Bine ca ati descoperit la timp, ne rugam pentru voi!

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Try, nu m-am suparat. De ce sa ma supar? Vin tarziu de la serviciu si atunci stau cu bebe. Abia seara cand adorme mai reusesc sa intru si sa citesc ce mai scrieti pe aici si cum nu va stau manutele deloc imi ia ceva timp numai sa citesc ca nu vreau sa pierd nimic.

Astazi ne-a dat asistenta caietelul in care ne-a scris cum vom diversifica mancarea. Deja mancam biscuite ras in lapte si fainos si multe altele....

Voi ce ziceti?

Bumbacel, Andrei sta in fundulet destul de bine (intre perne) si nu foarte mult timp. Dr a spus ca e ok nu e nici o problema foarte bine ca sta.

Va pup,
Flory si Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos

Mergi la inceput