Sarcina oprita in evolutie dupa FIV / FIV+ICSI
Raspunsuri - Pagina 2
Kariris spune:
Luli, imi pare nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat, mai ales dupa ce ati obtinut atat de greu aceasta sarcina.
Cred ca in mare parte te pot intelege... si eu am pierdut o fetita ...la 5 luni si ceva s-a oprit in evolutie, cand aveam 20 de ani..si tot asa aveam cosmaruri noaptea, unde vedeam un bebelus ma pufnea plansul, etc...
Rezista iubita, rezista... nu te-a batut Dumnezeu! Te incearca doar! Nu-ti pierde credinta in El si speranta ca intr-o zi iti va da copilasul!
Cat despre Ancar, nu te supara, parerile sunt impartite: mie mi s-a parut total absent, indiferent, superficial si prea grabit sa faca fiv-uri pe banda! Iar eu sunt o tipa cat de cat cu pregatire medicala familiarizata cu termeni medicali care stie pe ce lume traieste...adica vreau sa spun ca daca eram o femeie simpla (fara pregatire medicala- ca nu suntem toate obligate sa studiem ani intregi inainte de fiv) cum il catalogam?
luli spune:
Sunt de acord cu tine doar intr-o foarte mica masura Lachione pentru ca intradevar daca te duci la Ancar ca si client obisnuit – pleci cam nemultumit insa nu e cazul nostru, sau al meu in speta pentru ca in momentul in care iti doresti cu dispeare un copil si nu il poti avea, citesti absolut tot ce iti pica si ce nu iti pica pe mana. Deci Ancar vorbea aceiasi limba cu noi…
In momentul in care am ajuns la Ancar stiam deja ce variante de raspuns aveam – adica FIV sau ani de indelungi tratamente fara certitudinea unui rezultat pozitiv in nici unul din cele doua cazuri.
Am ales fara sa stam pe ganduri pentru ca timpul biologic nu ne asteapta. Am facut credit ca sa avem banii si am plecat la drum.
Cand am fost pe 20 dec la Medsana la echo sa vedem cum a evoluat am fost surprinsa pana la lacrimi cand m-a luat Ancar in brate razand si m-a pupat spunandu-mi ca voi fi mamca sigur….
….imi dau lacrimile de cate ori imi aduc aminte de scurtele momentele fericite traite in aceasta perioada si ma simt foarte vinovata pentru tot ce s-a intamplat chiar daca nu stiu motivele care au stat la baza…..
Luli
luli spune:
Va multumesc din suflet la toate pentru faptul ca sunteti minunate….
Tia – nu pot decat sa-ti doresc din suflet sa tii in brate minunea ta si sa fiti sanatosi amandoi sau amandoua.
Eu una nu stiu daca voi mai avea vreodata fericirea asta….
Luli
Tia spune:
quote:
Originally posted by luli
Eu una nu stiu daca voi mai avea vreodata fericirea asta….
Luli
luli, nu spune asta.. eu am rams natural in urma FIV-ului, ceva din toata procedura asta mi-a fost benefic. eu nu am ramas niciodata insarcinata si am 36 de ani. si Karina a obtinut o sarcina naturala dupa 2 FIV-uri nereusite. medicii la care am fost au spus ca problema principala a fost de fapt a sotului, apoi stimularea a ajutat foarte mult la randul ei. e clar insa ca trompele erau ultima dintre probleme, desi erau la baza diagnosticului pe baza caruia am ajuns la FIV.
iti doresc din tot sufletul sa ti se indeplineasca visul cat mai repede

18+
utocatalina spune:
M-au impresionat foarte tare intimplarile prin care a-ti trecut
...sunt alaturi de voi

si sper sa va dea Domnul
sanatate multa si copilasul atit de mult dorit...va pupic..si va tin pumnii sa fie bine pina la urma....Luli, Jonica, Lauion.
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Roxee spune:
Luli imi pare nespus de rau. Eu te "stiu" de la mamici de iulie-august, unde am fost si eu.
Si eu am pierdut sarcina, tot oprita in evolutie(in 7 ianuarie) si stiu ca in asemenea situatii cuvintele sunt prea sarace in semnificatii. Toata lumea
e alaturi de tine, de asta poti fi sigura. E greu, stiu, dar trebuie sa privesti cu optimism spre viitor.
dandana spune:

nu stiu cum dar pana la urma trece! eu nu ma gandesc, am taiat o luna din viata, pur si simplu! mi-au ramas celelalte
analiza a luat-o sora mea, eu nici nu am citit-o dar nu cuprinde nimic relevant fiind una obisnuia de anatomopatologie!
o iau in fiecare luna de la capat cu incredere, e singurul lucru pe care il putem face!
delia_g spune:
Am incercat sa-ti dau un PM, dar se pare ca nu primesti. Tu ti-ai facut analizele de coagulare la hematologie Fundeni, ca in majoritatea cazurilor e si o problema de coagulare. O astfel de afectiune da risc maxim in sarcina in absenta tratamentului. Poate nu risca sa incerci. Iti poate confirma tia.
Mult noroc si capul sus!
Delia
moni25 spune:
eu am fost la mamici de sept-0ct si am pierdut sarcina acum 2saptamani(eram in 10 sapt)-tot oprita in evolutie,dupa ce am stat o sapt in spital si am facut n injectii si analize.Din fericire eu mai am o fetita de 4 ani si am depasit oarecum situatia.Ma gandesc ca sunt tanara(26) si ....mai am timp.Dar am ramas cu teama ca daca se va intampla la fel si data viitoare?
Acum ce ma nelinisteste este ca de 2 zile am o durere crunta de spate care s-a lasat mai rau in partea dreapta pana la genunchi cu burta cu tot tacamul.Sa fie complicatii?
rucsi spune:
luli, nici nu-ti dai seama cat de mault te inteleg , Incerc sa-ti scriu mai departe dar lacrimile nu ma lasa aducandu-mi aminte prin ce am trecut eu.Si totusi am sa fac un efort in ideea de a te imbarbata si de a te determina sa nu mai spui ca te-a batut Dumnezeu.Durerea este foarte mare, clar, dar gandeste-te ca toate in lumea asta au un scop.Poate, dupa aceasta experienta, vei ramane natural .Nimic nu este imposibil pe lumea asta.Si ca sa vezi ca sunt lucruri si mai rele pe lumea asta iti voi spune ca mie mi-a murit un copil la 11 zile de la nastere. Un copil pe care l-am tinut in brate, l-am alaptat , l-am sarutat si l-am iubit cu disperare. Stiu ca fiecare este cu durerea lui ! Nimic nu te poate consola , poate inca o sarcina, care sper ca va veni curand.Eu nici macar speranta asta nu o mai am, avand ambele trope infundate.Dumnezeu te va ajuta sa treci peste toate. Te asigur.Si inca ceva " Ce nu te omoara, te intareste "Iti doresc din tot sufletul sa treci peste asta si sa te vedem gravida din nou