Bebelusi de iulie-august 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Buna seara,
Se pare ca nu prea pot tine ritmul. La serviciu am mai reusit sa citesc cate ceva dar cu scrisul e cam greu.
Si Raducu este fascinat de acelasi joc-"Survivor"-trage orice prinde peste fata. Mai nou l-am "plantat" intr-un tarc cu toate jucariile in jurul lui. Se joava cateva minute dar trebuie sa trecem pe langa el in varful picioarelor sa nu ne observe ca altfel incepe sa planga ca vrea in brate. Uneori mai cade pe burta si cand ma duc sa-l ridic si sa-l asez in fundulet se ridica in picioare si se agata ca o maimuta de bluza mea.
Bona il lauda in fiecare zi cat de frumos doarme in patutul lui, doar cu noi nu se lasa...si isi exerseaza fitzele si accesele de personalitate.
In rest, sunt cu stresul cat china ca nu mi-am gasit inca apartament si preturile cresc intr-un ritm delirant (de vineri pana azi 10.000 euro, de exemplu!!).
Ramona-e o frumoasa Sara (mai ales in portocaliu!!). Ne inscriem pe lista de asteptare, sa ne dai un bon de ordine, sa stim la ce pozitie suntem.
Intrebare: ce biscuiti mai dati la copii?

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

sa vedeti ce minuni face grasu' meu...in pozele noi.

Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Roxana, Patrik este un scump, are niste ochi albastri superbi..

Noi am avut un week-end cam agitat, fii-mea nu a dormit ieri decat afara... vreo ora si 45 min... Nasol era ca o vedeam ca ii este somn, ba chiar incepea sa planga, si cand o puneam in pat incepea frichineala si nu-si gasea locul defel. Si-a dereglat total programul de somn si nu stiu de ce, ca nu vad urma de dinte in gurita la ea...
Aseaara dupa ce nu dormise toata ziua, am cedat nervos, si s-a dus matusa-mea si adormit-o in 5 min... m-am enervat cumplit... am zis ca nu mai vrea copilu sa asculte de mine... si cand am intrebat-o cum a adormit-o mi-a zis ca ea o mangaie pe fundulet si ii canta "aaa aaa" si ii zice Tatal Nostru... pai de ce frate nu oi fi lasat-o pe ea sa o adoarma.. da de unde sa stiu eu ca copilu adoarme acu diferit... in fine, mi-am dat cu pumnii in cap si m-am dus sa dorm in alta camera, ca eram varza de oboseala, si am zis ca de acum o s-o las numai pe ea sa o adoarma..

Astea-s aventurile noastre de week-end...

Pupam piticii si pe mamicile lor,

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Monica , ce frumos e Bodo !!!!!

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Merci Simona,nu mi-e rusine nici cu al tau!!!

Nu mi-ati raspuns si mie cu culoarea la kaka,cum e treaba?

Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Maaaama,mor pe copii vostri cand vad ce ciuf au in cap...nu stiu la cine am vazut,dar ii facuse mot in cap...mooooor!!! vreau si eu ceva plete!

Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Ina,eu am renuntat la a cauta biscuiti speciali pt. bebe asa ca am cumparat din aceia "populari" si petit beure,pe care i-am bagat la robot i-am facut praf si-i mananca de rupe.Mai nou molfaie cate unul si in gurita.

Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Monique, tare smecher Bobo! kk....e diferit in functie de ce maninca: negru de la marul cu afine, verde de la spanac si broccoli, galben de la papaya si de la pastirnac cu cartof....samd. da di ce te streseaza asta acum? ai vreo suspiciune?
Anca....stiu prea bine cum e asta cu nedormitu'...asa imi face domnu sef de vreo 2 saptamini....cu urlete si tipete. si culmea e ca tot eu il culc de fiecare data!
dupa-amiaza asta i curgeau mucii pina la briu....asa ca am aplicat metoda soc: baie/paracetamol/wick vaporub/lapte/nani. sper ca pina maine dimineatza sa fie mai bine.
pupici tuturor si o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nu mai rezist. Daca Giulia toata ziua e cuminte si se comporta ok, seara, dupa baita, urla de zici ca o trag de par cand o imbrac. Ii tot promit ca o las in curu` gol. Azi m-au lasat nervii in urletele ei, noroc ca a venit tati, ca-i urlasem si eu inapoi. Bine-nteles ca plange fara lacrimi si face pauze in care se uita in jur

Revin ...

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Na ca intram si noi in schimbul trei, abia acum am terminat concertul de nani-nai si a adormit ca valiza-n gara. Sa nu imi deochi singura copilul, dar de cateva zile doarme si ziua si noaptea.
MONICA, tare-i dulce Bogdanel, mai ales in poza cu oglinda si in cea ''pictor''. Si ce bine sta in fundulet, nu ma pot abtine sa nu-mi critic din nou Grasu' care-i mai mare cu o saptamana si cade in nas ca bobocul.
ANDREAA, multumesc de urari, am inceput deja sa o iau razna de oboseala psihica, am invatat trei carti cat mine de mari in 10 zile, mai am un hop duminica dar parca nu mai pot. Si azi am stat lipita de calculator, ca notele se afiseaza si pe Internet si am intrat de cel putin 100 de ori dar nimic...
Gata, ca incepe domnul foiala in patut!

Noapte buna si linistita!



http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput