Copilasi de iunie-iulie 2003 (45)

Copilasi de iunie-iulie 2003 (45) | Autor: crisotexa

Link direct la acest mesaj

Continuarea Copilasilor de iunie-iulie 2003 (44)

02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami renisor
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox
16 iunie Daniel si mami Doinna
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
19 iunie Vlad Teodor si mami Danacaltan
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr
02 iulie Maria si mami Cornelia
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catan, plus Rayan
06 iulie Denisa si mami Addiana
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
27 iulie Paula si mami Maria_m_m, plus Miruna
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet)
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

In sfarsit deschid si eu un capitol al copilasilor nostri!!!
Pupa Crisa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele,

A fost super si la Sinaia si aseara la Boomland. Tudor nu mai vroia sa plece. Noroc ca au desumflat aia tot, ca altfel se lasa cu cantec. Ramane stabilit si pentru duminica viitoare (18:00-20:00).

Este atat de frumos acasa in weekend, de cand merg la serviciu!!!

Dana, drum bun si distractie placuta (pe acolo pe unde esti). Neaparat baga o tura de partie si pentru mine.

Revin

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Neata fetele,

Ma bucur ca v-ati distrat bine din nou la Boomland. Noi am absentat motivat din cauza de falca umflata (eu) si serviciu (tati), dar speram sa ne luam revansa duminica viitoare.

Va pup si sper sa scriu mai multe mai tarziu.

Madi si Mariuca (28.07.2003)

http://community.webshots.com/user/ianina2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Noi am avut musafiri aseara ca fost ziua lui tati asa ca absenta e motivata, a fost frumos, a mai venit un baietel si s-au jucat copiii mama - mama, la 10 seara Razvan pica din picioare de somn dar nu se lasa . Lui tati i-am luat pana la urma un halat de baie foarte pufos si mare, si Gabi face cand vede punga: da ce mi-ati luat aici, o patura ??!! Dar pe urma s-a linistit

Dana - drum bun si distractie placuta!
Nu prea am chef de nimic, revin mai tarziu, poate cu o dispozitie mai buna.

Multa sanatate mamicilor si bebicilor.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

a fost super ieri la Boomland, cum deja a zis lumea pe aici, cred ca noi ne facem abonament

Eu am avut un week-end super-plin cu Luca, ca tati abia s-a intors ieri pe la 5. Simbata am facut piata la scurt si apoi am luat masa in oras cu o prietena si Luca... n-as putea spune ca va recomand ideea, dar am trecut cu bine peste eveniment. Luca era intr-una din dispozitiile lui de nemincare, nu vroia nimic, i-am luat snitel cu piure (super-bune) si prima gura a luat-o la "hai ia-o ca e ultima!", apoi cu chiu- cu vai a mincat, mai mult iaurtul de desert, dar am scos-o la capat. Prietena mea, care tocmai imi spunea ca, daca acum 3-4 ani isi dorea copii, acum cind a vazut ce sacrificii se impun (mai ales la somn, unde are ea o nevoie sporita), nu mai are nici un chef sa faca. Asa ca dupa masa cu mine, cred ca va ramine sa o mosteneasca nepotii.... Simbata seara am fost la niste prieteni cu copii, a fost o chilomaneala nemaipomenita, a ajuns Luca rupt acasa, si, de unde credeam ca nici nu mai apuc sa-i dau laptele, el nu se lasa dus din baie pe la 22:30... Dar a dormit rupt... pina la 7:15, cind m-am zburlit la el sa stea in pat si sa-si tina gura-nchisa, ca facuse ochii mari, imi punea papucii si vroia sa merg cu el.

Ieri am dat o tura prin Mall, l-am dus pe Luca la locul de joaca, unde n-a stat mult ca vroia la magazinul de jucarii, am vizitat toate magazinele cu reduceri, daca aveti intrebari , pina l-am adormit pe Luca, apoi am stat si eu linistita cu o prietena la cafea cit a dormit domnul. Dupa masa luata acasa rapid am mers in vizita la strabunica. Apropo de masa, au aparut si aici borcanase cu peste de la Hipp, va recomand cel cu peste, smintina si brocoli, eu ii luasem 2 din Austria si le-a ras de m-a uimit, chiar ma gindeam ca mai vreau, noroc ca am fost gind la gind cu Hipp-ul.

Asa ca acum astept iarasi week-end-ul, ca merita, recuperez parca ptr toata saptamina de rahat dinainte.

pup u,
Andra

Luca Pitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna fetelor,

Hai ca am ratat si de data Boomland-ul, de fapt am ajuns acolo si nenea de la intarea ne-a luat tare: e cam mica , credeti ca se descurcat singura, ca n-aveti voi sa stati cu ea, lucru care m-a cam debusolat, asa ca am bagat un cap pe acolo sa vad cum e. Pai mi s-a parut misto mai putin faptul ca era aglomeratie si ca misunau o multime de copii marisori pe acolo asa ca am renuntat relativ repede. Ce sa va zic Irina e super moaca , nu s-ar fi bagat sa se catere singura pe acolo sau s-o lase pe tanti aia sa o ajute la nebuneala care era acolo. Asa ca ne-am dus in Tineretului unde am dat-o in leagan si topogan si apoi am pus-o in caruselul ala care se invarte, unde dupa fix juma de minut a inceput sa zica "nu, nu si bate = brate" asa ca a trebuit sa alergam pe langa ea si sa o facem sa mai stea 2 minute acolo linistita ca mai avea putin si urla. Deci nu i-a placut probabil ca mai trebuie sa asteptam juma de an pana sa ne incumetam din nou.

Pa Adi
http://photos.yahoo.com/irinuca03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Salutare! Va doresc o saptamanca cat mai buna!
Noi am fost samabata fara Alex, asa ca ne-am destrabalat prin oras. Ieri ne-am dus sa-l luam si mi-a zis mama ca s-a sculat in toiul noptii si ma striga :mama, mama. Mititelul! Mi-a fost asa mila de el!
L-am luat aseara acasa si la-m pus sa se culce pe la ora 22:00 in patutul lui, ca de obicei. Eu mi-am facut un dus si peste vreo juma de ora am zis sa-i fac ceai ca sa aiba peste noapte, asa ca m-am dus in camera la noi sa iau biberonul, crezand ca baiatul doarme. Da de unde! Fi-miu era in cea mai mare verva.......la mine in pat, inconjurat de tot ce a gasit pe noptiera. Mi se facuse rau! Va dati seama ca s-a dat jos din patut fara sa pateasca nimic, s-a suit in patul nostru si nu s-a apropiat de veioza, care e atractia lui! Era aprinsa de vreo 2 ore, asa ca ii frigea rau becul. Nu mi-am inchipuit ca poate cobora de acolo,mai ales ca e destul de adanc. El se da jos din tarcul de joaca, din patutul de la mama, dar din asta nu incercase. Acum nu-mi ramane decat sa-i cumpar pat normal.
Asta e! S-au facut mari puii nostri!
Am fost si in MINI PRIX la Otopeni , ieri si i-am luat o salopeta din jeans fosrte frumoasa. Scrie pe ea ca e pt 3 ani, dar daca o indoi putin jos ii vine super. Aveau lucrusoare frumoase, dar mai mult pentru copii mai mici si pt fetite, ca de obicei.
Pupici la mamici, bebici, burtici si sanatate multa celor care mai sunt bolnaviori.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Bine ca a fost cool intalnirea voastra de aseara. Ma luase cu calduri pe sira spinarii cand m-a sunat Andra si m-a luat la intrebari ca pe unde-mi umblu. Noi am lipsit motivat, ba chiar de doua ori motivat. In primul rand avem o buza umflata de la o cazatura in parc. Andra stie!. In al doilea rand avem o viroza de toata frumusetea. Azi noapte a avut febra 39,7 si a scazut abia pe la 6 dimineata la 38, 3 dupa doua supozitoare de novocalmin, sosete imbibate in otet si doua cure de Panadol si Nurofen. Oribil sentiment.

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Bibi: Sanatate lui David si sa-i treaca repede buba de la buzita.

Carmenutza si Aditzu: Eu as fi foarte bucuroasa sa ne putem intilni, dar e un pic mai complicat deoarece nu ies cu copii afara in timpul saptaminii din cauza programului lor si mai ales din cauza vremii reci. Ca pina-l imbrac pe unul transpir eu de nu mai pot, apoi pina-l imbrac pe al doilea transpira si primul si e destul de complicat sa ies acum singura cu ei. In plus au si un program aiurea de masa. Hai sa mai asteptam pina la primavera ca sa nu mai trebuiasca imbracati cu multe straturi de haine. Oricum daca cumva imi permite programul o sa va anunt si o sa ne intilnim., ca sint foarte ocupata tot timpul.

Amik: daca ajungi cu Alexandra la doctor sa ne spui si noua ce ati povestit si ce recomandari are pentru ea.

Martta: Ma bucur ca te-ai mai linistit cu bebe din burtica.

Am fost si eu la medic ieri, ii bate inima si acum urmeaza sa ma duc la dozarea de anticorpi, la ecografia de 12 saptamini si apoi alte analize.

Tot ieri Alin a zis pentru prima data mama. Si o spune asa de frumos. M-a topit.

Romana, Cristian (22.06.2003) , Alin (25.06.2004) si burtica de 10 sapt.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Romana: scuza-ma ca te intreb: nu-i scoti deloc afara pana sambata, sau ii scoate tati cand vine? Ca mi se pare cam mult sa-i ti in casa atata timp. Chiar daca e frig e bine sa ia aer macar la 2 zile. E greu intr-adevar cu 2 copii mici.
Bibi: sanatate multa lui David.

Magda si bb Alex puisor

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Sunt incantata de faptul ca Vladutz a inventat un joc, in care m-a implicat si pe mine. Imi cere sa ma asez pe o pernuta, dupa care imi intinde mainile, imi uneste palmele, imi aseaza picioarele, dupa care imi desface palmele, imi intinde mainile in lateral, se aseaza la mine in brate,apoi se ridica si o luam de la capat. Sper ca nu v-am plictisit Ideea e ca sunt cateva miscari, a caror ordine o respecta, ca in doua zile si l-a complicat si a implicat si picioarele si ca...a fost initiativa lui. Acum are grija sa stau cat mai putin prin bucatarie, in schimb sa ne jucam impreuna. Sper sa-mi intelegeti entuziasmul, caci noi nu prea putem sa ne laudam ca ar fi prea vorbaret...si cand vad ca incepe sa colaboreze, simt ca nu mai pot de fericire.

Madi, sper ca ti-a trecut durerea de masea!

Bibi, ma bucur ca ai mai scris. Imi pare rau ca David e bolnavior. Multa sanatate!

Magda, ce m-a amuzat faza cu Alex!

Romana, felicitari pt "mama".
Ai simtit ca bb e fetita cand ai facut eco, nu?

Pupici voinici!

Marta

Mergi la inceput