Luna de miere?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Mersi mult, Alina dar noi vrem sa mergem cu masina.Cred ca pana la urma vom merge ori in Insula Corfu ori in Halkidiki in Grecia.Cred va fi in luna septembrie.Am gasit niste preturi nu prea piperate.Dar mai astept,poate dau de niste oferte.pupici

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Vmariejeane au fost nasii nostri in insula Corfu.Ei ne-au spus ca este super,dar este prea departe asa ca poate mergem in Halkidiki

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_pufy spune:

Alinus25...si eu as fi vrut cu masina, dar nu inca nu avem si prietenii nostri nu vor sa mearga cu a lor (oboseala, frica sa nu pateasca masina ceva etc).Asta e, cand vom avea masina o sa mergem,eu am fost cu parintii de 2 ori cu masina in Turcia si e super frumos si iti faci si programul cum vrei...E ieftin apartamentul care l-ai gasit,poti sa ne spui unde ai gasit,sa stiu pt la anul poate?

Olguttza,si eu de abia astept,imi pare rau ca noi mergem cu niste prieteni (care trebuiau sa ne fie nashi dar cica nu au bani-fapt care il stiu...dar parintii lor au sa dea la inca 2 familii)...ma rog,nu am de ce sa nu mai vb cu ei...poate e mai bine cum a iesit acum.Si imi pare rau ca de curand ne-am cunoscut cu nashii oficial (eu o stiam putin pe nasha si l-am vazut o data pe nashul...dar ei nu il stiau pe Bubu meu),si ziceau ca au vrut anul trecut sa mearga in Grecia dar a avut Iulia de lucru...si acum imi pare rau ca dadusem deja banii si ne-am angajat sa mergem cu prietenii si ar fi fost frumos sa mergem cu nasii.:(
Mai vb noi pana atunci...eu te-am vazut in poza...te bat eu pe umar daca te recunosc.. :))
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Arat mai bine-n pozele alea decat in realitate . Plus ca atunci o sa fiu chilug in cap ...ma rog, 1-2 cm de par . Pentru recunoastere, sa stii ca noi o sa fim un grup de 6 , caci suntem noi, nashii si sora nashului cu sotzu (gasira oferta asta tentanta, dar de-abia zilele trecute au platit). Si suntem tare galagioshi .

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Cata_pufy, agentia prin care ne-am rezervat apartamentul in Grecia este AIR ANTARES din Oradea. Nu avem nici o masa inclusa, dar cei de la agentie ne-au spus ca mancarea este ieftina acolo. Acuma nu stiu exact cat o sa ne coste drumul.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Fetelor...
va rog mult daca ati auzit ceva despre agentiile de turism FIBULA AIR TRAVEL si KUSADASI TURISM spuneti-mi si mie. Ele au acelasi management si deci aceeasi oferta.
Stiu ca sunt buni pe relatia Turcia dar am avut pana acum 2 incercari de a obtine informatii de la ei si mi s-au parut neseriosi.
Ca si oferta si data de plecare au exact ce mi-ar trebui dar n-as vrea totusi sa ma ard...
Aveti cumva vreun feedback???

Multumesc mult!

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Vreau mare, soare, plaja, nisip, lene...flori...vreau luna de miere!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by dilaural

Fetelor...
va rog mult daca ati auzit ceva despre agentiile de turism FIBULA AIR TRAVEL si KUSADASI TURISM spuneti-mi si mie. Ele au acelasi management si deci aceeasi oferta.
Stiu ca sunt buni pe relatia Turcia dar am avut pana acum 2 incercari de a obtine informatii de la ei si mi s-au parut neseriosi.
Ca si oferta si data de plecare au exact ce mi-ar trebui dar n-as vrea totusi sa ma ard...
Aveti cumva vreun feedback???

Multumesc mult!

Dilaural

Despre agentiile astea n-am auzit, dar iti sugerez sa-ncerci si cu agentia www.europatravel.ro/turext/tara4/program2/program2.htm" target="_blank">Europa Travel. Sunt seriosi, noi de la ei ne-am luat biletele pentru Grecia. Si prompti in informatzii!

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by olguttza
[Despre agentiile astea n-am auzit, dar iti sugerez sa-ncerci si cu agentia www.europatravel.ro/turext/tara4/program2/program2.htm" target="_blank">Europa Travel. Sunt seriosi, noi de la ei ne-am luat biletele pentru Grecia. Si prompti in informatzii!

Merci mult esti o dragutza... Dar mie imi trebuie o agentie care sa aiba data de plecare pe 19 sept. spre Bodrum. Ca eu pe 17 am nunta!
Si vreau neaaparat Bodrum...
Vezi... mai am si pretentii!!!

Mercic anyway! O sa sun totusi!

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

dilaural>va rog mult daca ati auzit ceva despre agentiile de turism FIBULA AIR TRAVEL si KUSADASI TURISM
Am fost anul trecut in Kusadasi cu agentia Fibula prin Kusadasi turism, dar biletele le-am cumparat din Iasi de la agentia Olimp si asta lucra cu ei pt turcia. a fost foarte bine,ne-au parut seriosi. au si site, cred ca il stii deja. www.kusadasi.ro

Mergi la inceput