Luna de miere?
Raspunsuri - Pagina 8
Cata_pufy spune:
Olguttzaaaaa....mama,si eu tot cu agentia aia si tot pe 4 august merg,la Vila Maria,Paralia.Zi ca nu e ciudat!
Pupici,
Lorym spune:
Eu am nunta pe 23 iulie 2005 si suntem cununati civil de 4 ani(pe 1 septembrie fac 4 ani). Eu am programat pt luna de miere 20 de mil. As fi vrut sa plec si eu afara dar nu am cum sa aloc mai multi bani pt ca eu am terminat anul trecut fac si nu mi-am gasit nimic de lucru desi caut orice.Visul meu era parisul dar va tb sa mai astepte. Eu voi merge in costinesti dar am o mica problema. Vreau sa va intreb daca merge cineva in costinesti si s-a cazat la vila sibiel, ca eu nu mai am nr de telefon si as vrea sa fac rezervare.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos
Cristina1 spune:
Mi-ar placea sa merg in luna de miere oriunde...dar cu conditia sa fie la mare !!!!
Cristina
miezure spune:
Eu sunt tare norocoasa!
Ma gandeam de multa vreme sa plecam in luna de miere undeva in strainatate, intrucat n-am iesit niciodata din tara. Dar cum cheltuielile pentru nunta au fost mai mari decat am estimat noi, o lasasem balta.
Si....cand ma asteptam mai putin....ce credeti!?! Surprizaa, chiar de ziua mea!
Un prieten ne-a facut cadou de nunta luna de miere: o saptamana in Grecia. Yupee! Va dati seama ce bucurie!
Deocamdata nu stiu detalii, dar ce mai conteaza! Calul de dar nu se cauta la dinti.
miez
olguttza spune:
quote:
Originally posted by Cata_pufy
Olguttzaaaaa....mama,si eu tot cu agentia aia si tot pe 4 august merg,la Vila Maria,Paralia.Zi ca nu e ciudat!
Pupici,
Cata
D-abia ashteptttttttttttttt!!!!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
numeioana spune:
As vrea si eu niste oferte pt luna de mire in spania, cu avionul, all inclusive...Are cineva asa ceva? Multumesc!
Va pup!
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana
simonam_78 spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Asadar, noi o sa plecam in grecia, pe 4 august, la paralia-katerini! Am prins o super-oferta: daca plateai integral pana la 1 mai, aveai 25% reducere; astfel ca, platiram, pentru 9 zile/2pers, transport+cazare+excursie de o zi la salonic 9.190.000 lei.
Olguttza, Cata_pufy spuneti-mi si mie cu ce agentie plecati voi.
olguttza spune:
Europa Travel - Str. Berzei, Nr.16, Sect.1
Sper ca n-am facut vreo gafa...
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Alinus25 spune:
Olguttza, Cata_pufy, eu plec in Grecia-Paralia Katerini, pe 2 iulie, numai ca noi mergem cu masina personala pentru ca am vrut sa mai vedem si noi cate ceva (nu am mai fost plecata niciodata din tara), dar cazarea am rezolvat-o printr-o agentie de la noi din Oradea. Am platit pentru 7 nopti, apartament cu doua camere (plecam 2 perechi), 245 EUR.
Stati linistite, o sa va povestesc si voua cum a fost, dar eu cred ca o sa fie super!!!
Pupici