Luna de miere?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Si eu am optat pentru Grecia, mai precis pentru insula Creta, langa orasul Hania. Am dat deja avansul la bilete si abia astept sa plecam ! Cred ca astept mai mult luna de miere (ma rog ... saptamana) decat ziua nuntii...

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

buna ziua miresici!

Dupa indelungi analize si discutii...am ajuns la concluzia ca vom merge in Turcia - Antalya...

A mai fost cineva???? Vreo agentie ok stie cineva??? ca pe net am gasit multe, da` stiti cum e cu increderea....

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Noi vom merge in Grecia, in Insula Corfu. Este superb dar vom mai astepta pana in octombrie deoarece in iulie ne vom praji acolo.pupici

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor eu eram convinsa 100% sa mergem in egipt in luna de miere dar am vazut la televizor ca au avut loc niste atentate acolo cu masini capcana si au fost raniti si niste turisti si mi s-a taiat chefulvio ce ziceti de asta???cum ati proceda voi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu una as sta cumintica si m-as reorienta. Cand am fost noi eu am fost ingrozita de faptul ca la tot pasul erau aia cu mitraliera. Ma tot gandeam ca daca se apuca unul sa traga asa de nebun...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Nushulica, si eu in locul tau m-as reorienta. Din motive de terorism noi ne-am hotarat sa renuntam la ideea de a vizita orice tara cu influente arabe. Pana la urma ne-am gandit la Malta. Ce parere aveti, a fost cineva?

Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Nici eu nu as merge in Egipt in luna de miere.Cred ca este o experienta interesanta, merita de vizitat, dar nu in luna de miere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

De cand ma stiu mi-am dorit sa vizitez Egiptul...nu neaparat in luna de miere...dar dupa intamplarile din ultima vreme......nu cred ca mai am curaj... Acelasi lucru e valabil si pt Turcia... Noi in Turcia ne gandeam sa mergem in luna de miere...dar si varianta asta cade... Ma gandeam ori la Santorini, in Grecia, ori pe undeva prin Italia... Sa vedem ce bani vom avea... Si in Croatia am auzit ca e foarte frumos...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

http://community.webshots.com/user/ioana07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Ioana , dar varianta cu Turcia de ce a cazut? Mai ales daca voi acolo va doreati, de ce sa nu va duceti?Nu am auzit pe nimeni sa se planga de Turcia, nu am auzit ca ar fi mizerie, ba chiar am auzit ca au conditii mult mai bune ca in Grecia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Si noi tot in Turcia mergem. Acum suntem pe ultima suta de metri cu rezervarile, in sensul ca inca nu m-am hotarat care agentie o alegem. Ma sfatuieste cineva care a mai fost in Turcia???? Stiti vreo agantie "secreta si buna"??? Imi doresc sa mergem in Bodrum, la un hotel pe plaja...
Nu cred ca exista probleme cu Turcia - inca... Atentate sunt peste tot... Asta este lumea in care traim!
Dilaural

Mergi la inceput