Luna de miere?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Si eu am platit azi avansul pentru luna de miere !!! Gata !! Mergem in Creta ! Sper sa fie 8 zile de vis pentru ca si noi ne-am hotarat doar sa stam la soare si sa lenevim ... daca vrem sa vizitam ... poate revenim in alta vacanta Abia asteeeptttt !!!!

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!
Noi vom merge la tirg in acest week-end, sper sa gasim ceva interesant.

Pentru inceput in asa zisa sapta-luna de miere, vom merge in Germania citeva zile unde vom incerca sa combinam utilul cu placutul, avind in vedere ca mergem cu treaba.
Si apoi mi-as dori o saptamina de odihna , nu stiu inca unde, ca lu` iubi al meu nu-i place sa stea la soare, asa ca va trebui sa gasesc o cale de mijloc...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

bravegirl-m-ai speriat rau de tot cu experienta vostra din egipt acu nici nu mai stiu unde sa merg ca eu acolo imi propusesem sa merg
da uite mi-e trimis cineva niste poze si mi-a zis ca a petrecut clipe foarte frumoase acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Pai si noi am petrecut si clipe frumoase acolo dar numai intr-o singura zi din cele 6...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nushulica-au fost si lucruri frumoase. O sa raman toata viata cu amintirea locurilor vizitate. E o tara care merita vizitata..dar nu in luna de miere.Pt ca este fff obositor.Si nu trebuie sa ratezi nimic din ce se poate vizita. Nu se merita sa ajungi dc nu vrei sa vizitezi obiectivele turistice.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_pufy spune:

Buna, fete si baietzi,

Apropo de luna de miere,am auzit ca agentia cu care a mers in Egipt Corina,in ciuda publicitatii,este o companie nasoala.Tipul care mi-a zis e genul care se documenteaza si stie tot despre tot,cica au zeci de procese pe rol, intentate atat de clienti cat si de fosti angajati,asa ca vad ca cineva confirma chestia asta.

In legatura cu luna de miere,noi mergem la inceputul lui august in Grecia,e foarte ieftin si vrem ceva frumos si pe care sa nu dam multi bani,ca avem alte planuri cu banii de nunta.Acum incep sa apara oferte,am gasit chiar una cu reducere 25% daca platesti integral pana la 1 mai.

Pupici to everybody

Mergi la inceput

Noi vrem sa mergem azi la Targul de turism. Poate gasim o oferta interesanta. Macar sa ne facem o parere...care sunt preturile .

Corina

Mergi la inceput

Dezamagire totala...Am fost la targ si nu numai ca nu am gasit nici o oferta tentanta dar ni s-a spus ca in oct nu mai sunt curse charter spre Mallorca. Trebuie sa luam ocursa regulata care costa o groaza de bani.Asa am patit si in dec 2004 cand aveam o oferta super de la Mariotte: o vila cu 3 dormitoare, living si bucatarie la 269 euro 7 nopti. Dar avonul pana in Mallorca ne costa peste 1000 de euro,asa ca am renuntat.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Noi vrem sa plecam in Africa de Sud.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Hawaii. Initial noi doream sa mergem in Tahiti...dar Maruska mea din burtica ne-a schimbat planurile..asa ca am mers in Hawaii .

Mergi la inceput