Sex oral

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

ela vezi in Cosmopolitanul din noiembrie un subiect hot despre sex oral,mai ales parerea LUI!Nu e musai sa credem ,dar ..citez

"Ce.i in gura nu-i minciuna si 99 de barbati din 100 nu vor refuza niciodata o partida de sex oral"
Asemenea,pe forumul de la cosmo am vazut ca se pot discuta mult mai lejer subiecte de genul asta,cu exemple daca vrei.

Asa cum spun fetele,fiecare face ce vrea si ce simte in dormitorul propriu si nu cred ca ai sa citesti multe raspunsuri de genul mi-a ramas par in gat.

Subiectul consider ca ar merita discutat in conditiile in care sexul oral(sau altele) se practica nu din dorinta ambilor parteneri ci a..abuzului,a fortarii unuia dintre parteneri(de obicei femeia)sa faca ceva ce nu vrea si ii provoaca repulsie.
Din nefericire sunt pe lume si cazuri din astea
si sunt sigura ca printre noi sunt persoane documentate care sa dea un sfat pertinent care sa ne ajute..sa ajutam pe cineva ,vreodata.

parerea mea

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Mie chestia cu parul mi se pare o exagerare. Fiecaruia ii place intr-un fel si nu vad de ce ar trebui impus ce-i place fiecaruia. Cat din punct de vedere al igienei, sa fim serioase, am ami spus asta, tine numai de cat de des te speli.

Daca tot e sa epilezi un tip cu crema mi se pare cel mai simplu si mai rapid.

Eu am alte probleme: in cazul felatiei, voi ce faceti la final cu produsul tipului? Si ati folosit cumva produse speciale aromate? Merita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Si eu sunt de acord cu sexul oral-dar atata timp cat ambii parteneri sunt de acord!
Este o experienta pe care(parerea mea) o pui in practica cu o persoana pentru care ai sentimente puternice, adica nu o faci cu toata lumea si de prima data, dar desigur, asta este parerea mea.....
In legatura cu parul.......hmmmm, nu ma pot plange, Adi(sotul meu) oricum se epileaza pt ca nu suporta par si se epileaza si la subrat. In special vara....daca il lasi cu par-il torturezi. Ultima data l-am facut cu ceara- l-am kinuit putin(mai mult) dar a meritat!
Interesant subiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mie nu mi se pare un subiect tabu sexul oral. E o chestie de gusturi. Unui cuplu poate sa ii faca placere maxima iar altuia sa ii fie scarba. Treaba lor, fiecare face ce vrea, nu?

cat despre epilat, al meu se epileaza el fara sa ii zic eu, asa ca sotul lui lorelei, nu suporta nici par la subrat.

--------------------

Andra
Noi
Pufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Este chestie de gust.Unui cuplu cred ca ii este permis in intimitate sa faca ce vrea.......
Epilatul este chestie de igiena si respect pt.celalat....

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu nu inteleg un lucru:
Stiu ca mamele cu bebe mici vor sari arse ca eu imi permit sa postez asa ceva
Da' ce? Daca ai copil mic inseamna ca te-ai incuiat la cap???

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Si acum sa raspund la subiect:
"Pletosenia" mi se pare un lucru scarbos, de ambe sexe...
Este si chestiune de igiena, si estetica, daca vreti... si, pana la urma, vara transpiri nene! Nu-i mai bine sa te "frezezi"? Este valabil pentru toate zonele "pletoase", cum spunea si Lorelai.. Si nu esti cu nimic mai barbat daca de sub brat iti tasneste vara un smoc.... Chhhh!
Cat despre sex oral.. ei da, subiect delicat... Eu una sunt pentru orice practica aducatoare de placere, atata timp cat partile implicate sunt de acord... Asta inseamna intimitate... Daca unii / unele prefera sa stea ca scandura, sub pled si cu lumina stinsa... ghimionul lor.. nu stiu ce pierd...

Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ankalaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

sexu' nu este murdar , asa ca eu sint prosex oral , multi oamnei n-o fac din cauza unor principii invechite sau motive religioase dar intr-un ecuplu eu cred totul este permis din punct de vedere intim
nu imi plac femeile care fac pe inocentele : " vai, eu nu faca asta , eu nu fac aia , eu nu fac sex cu caprele ,etc..." si dupa aceea se-ntreaba de le-o insela barbatii .

Ema's si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

quote:
Originally posted by ankalaura

Si acum sa raspund la subiect:
"Pletosenia" mi se pare un lucru scarbos, de ambe sexe...
Este si chestiune de igiena, si estetica, daca vreti... si, pana la urma, vara transpiri nene! Nu-i mai bine sa te "frezezi"? Este valabil pentru toate zonele "pletoase", cum spunea si Lorelai.. Si nu esti cu nimic mai barbat daca de sub brat iti tasneste vara un smoc.... Chhhh!
Cat despre sex oral.. ei da, subiect delicat... Eu una sunt pentru orice practica aducatoare de placere, atata timp cat partile implicate sunt de acord... Asta inseamna intimitate... Daca unii / unele prefera sa stea ca scandura, sub pled si cu lumina stinsa... ghimionul lor.. nu stiu ce pierd...

Eliza mea

ai dreptate

ana_maria222
Membru nou

Are album!

quote:
Ro
quote:
mania
Bucuresti-Militari
186 Mesaje
Trimise - 19/02/2005 : 11:07:45
--------------------------------------------------------------------------------

eu una nu am nimic impotriva sexului oral...dar cum am scris si pe subiectul mult discutat..nu merge cu "padurea"..parerea mea...

lol, n-ai auzit de defrisat

Ema's si Richard-Sora

Mergi la inceput