Sex oral
Iata ca nu ma dezic! Asa am debutat pe acest site, cu aceasta intrebare, si lumea ma stie asa. Si subiectul cu epilatul sau indepartarea parului inghinal la barbati m-a determinat sa intreb asta! Stiu ca fiecare postare a mea naste controverse si ca fiecare cuvant imi este monitorizat dar imi asum raspunderea unui astfel de subiect. Stiu ca mamele cu bebe mici vor sari arse ca eu imi permit sa postez asa ceva. Dar sunt convinsa ca multe femeii isi pun intrebari legate de aceasta chestiune. Nu vreau sa discutam aici viata privata a nimanui, deci nu va conjur sa dati exemple proprii. Dar cred ca discutia si comunicarea, impartasirea intrebarilor va aduce un plus de satisfactie cuplurilor in general. Si stiu, deasemeni, ca sunt foarte multe femei inhibate si conservatoare care se gandesc la diverse chestiuni legate de sexualitatea cuplului si nu au curajul sa discute cu nimeni. Sper ca ele sa invete din postarile noastre.
Ignoranta nu ne va salva ci ne va aduce singuratatea.
Raspunsuri
ana_maria222 spune:
eu una nu am nimic impotriva sexului oral...dar cum am scris si pe subiectul mult discutat..nu merge cu "padurea"..parerea mea...
danna2002 spune:
quote:
Originally posted by ana_maria222
eu una nu am nimic impotriva sexului oral...dar cum am scris si pe subiectul mult discutat..nu merge cu "padurea"..parerea mea...
iara despre padure..:D parca am fi la Fac de silvicultura si Amenajari forestiere...
..si nu merge ..cunillingus<habar nu am daca se scrie asha..stiu cum se pronuntza asa ca daca e cazul...;)sorry ca am pocit cuvantul> ..sau felatztie..? ca nu stiu ce afirmi CA NU MERGE..;)
danna2002
ellaalba spune:
Diana
nu e nici o intrebare. Doar vreau sa discutam. Ce parere aveti despre sexul oral. M-am gandit initial la felatie. Cunillingus-ul poate fi si el discutat. Dar era legat de subiectul cu epilatul care s-a inchis.
Pentru ca daca atatea femeii au ridiculizat epilatul ma pot gandi doar la doua chestiuni:
1. sunt multe care nu accepta ideea felatiei.
2. accepta idea dar nu sunt deranjate de parul pubian.
Ana
exact asta e si parerea mea. De aici idea subiectului.
oana_noemi spune:
cred ca nu exista careva care sa nu fi tras o ocheada la filmele nemtesti vechi alea "de dragoste"
, cand nu era moda cu epilatul si domnii posedau o padure si pe cap
si in pantalon!
personal, prefer barbatii epilati sau macar tunsi regulamentar! e mult mai igienic si estetic, cum o femeie arata mult mai bine numan cu par pe cap
!
referitor la ce se practica in pat, nu am nimic impotriva atata timp cat e acceptat de ambii parteneri si nu e impus, plus ca eu cred ca fiecare face ce vrea in intimitatea lui!
Adela spune:
quote:
Originally posted by ellaalba
Diana
nu e nici o intrebare. Doar vreau sa discutam. Ce parere aveti despre sexul oral. M-am gandit initial la felatie. Cunillingus-ul poate fi si el discutat. Dar era legat de subiectul cu epilatul care s-a inchis.
Pentru ca daca atatea femeii au ridiculizat epilatul ma pot gandi doar la doua chestiuni:
Ana
ceea ce nu ati inteles voi e ca la subiectul cu "parul" nimeni nu era pro_par
In rest ... succes la sex oral, anal, de care vretz! ca orgasm este (cu si fara par

ana> frumos din partea ta ca ti-ai cerut scuze.

inca ceva: nano?
Adela
, mamica de Julia 
danna2002 spune:
hmm parere? pai ....fara regrete recunosc ...IL practic....si nu ma derenjeaza parul pubian....o singura data stiu ca am devenit kiar ridicola datorita faptului ca .....OFF CE AIUREA suna...dar ..imi ramasese pe undeva prin gat..
..si ca sa nu il fac sa se simta prea prost...dupa ce nu ma mai saturam sa <<gust>> si sa arunc apa...si dupa ce tot el a zis exasperat...TE mai clateshti mult?...
<daca nu zicea asta cred ca nu il intrebam>:
Parul uman e comestibil?hmm oare daca pap patzesc ceva.
..el...a comentat sec nu e comestibil si daca il pap nu se stie..;)...
despre Cunillingus ar trebui sa il intreb pe el...si sa va spun si voua parerea..dar cum e cam introvertit si cam timid...si cam ...<hmm face dush cu lumina stinsa...cand NU E SINGUR>..PREFER SA NU il intreb....;)
oricum parerea multor tipi e IAK PARUL PUBIAN LA GAGICA...in ceea ce ii priveste...vaii cum sa ma epilez eu?....cu lama sau cu ceara<si cum sa ma epilez eu ACOLO>????....stiu un tip care face asta...sau cel putzin o data a facut o...nu am idee ce l a daterminat..
AM mai auzit o kestie....un tip si a pus niste ceara pe mana si shi a zburatacit niste par ....si citez...MAMAAA CE A durut..tzi dai seama in alte zone?...oricum barbatzii se tem de dureri..pentru ei si o mica migrena e o pb....tzi dai seama ......cam cum ar suporta durerile noastre din unele luni sau mai stiu eu ce alte evenimente...
danna2002
Elise spune:
mie mi se pare f. simplu:
1 - cred ca e mult, MULT mai igienic sa te epilezi: si asta e valabil si pt femei, si pt. barbati. Ditamai "tufa" nu face decit sa te impiedice sa te speli ca lumea.
2 - sexul oral poate sa-ti placa sau sa nu-ti placa. Exact asa cum o anume pozitie poate sa iti placa sau nu.
Nu e nici scandalos, nici obligatoriu.
Care e dezbaterea, de fapt?
Daca o facem noi sau nu?
Si de ce o facem, sau de ce n-o facem?
Elise
ellaalba spune:
quote:
Originally posted by Adelaquote:
Originally posted by ellaalba
Diana
Ana
ceea ce nu ati inteles voi e ca la subiectul cu "parul" nimeni nu era pro_par, s-a ras doar de metoda de indepartare a parului (cu penseta). Capisci?
In rest ... succes la sex oral, anal, de care vretz! ca orgasm este (cu si fara par)
ana> frumos din partea ta ca ti-ai cerut scuze.
inca ceva: nano?
Adela, mamica de Julia
Adela
ba nuuuu...s-a "dezbatut" de fapt ideea ca nu poti sa-l obligi sa se epileze. Ca apoi s-a ajuns la "tehnici" hilare ...asta e alta poveste. Hai sa vedem lucrurile asa cum sunt. Da' subiectu' ala e inchis. Sa ne apucam de asta!
Elise
asa ma gandeam. Raspunsuri la intrebari de genul:
- sunt barbati care nu vor sex oral -felatie- de la partenere?
- sunt femei care au orgasm in acel moment?
etc. Lista e deschisa!
sau:
- ce v-a determinat sau nu sa faceti felatie?
- oare a face sau nu e o masura a iubirii pentru partener?
s.a.m.d
danna2002 spune:
sa ma gandeam. Raspunsuri la intrebari de genul:
- sunt barbati care nu vor sex oral -felatie- de la partenere?
NU am intalnit pana acum...ba din contra ....SUNT UNII CARE LE SUGEREAza mai mult sau mai putzin direct partenerelor sa o faca.....;)
- sunt femei care au orgasm in acel moment?....hmmm poate ...daca .....<se ating de ceva...sau daca practica 69>..sau daca el le ajuta cumva..;).
- ce v-a determinat sau nu sa faceti felatie?..faptul ca am preferat sa il muncesc pe el..:D..
- oare a face sau nu e o masura a iubirii pentru partener?
nu neaparat...o masura a iubirii celuilalt...poate e doar un mod de a il vedea pe el dependent eu ador sa fac pe obosita ....si sa ma uit la el...se vede in okii lui ca e capabil de orice numa sa ma apuc din nou de treaba
...sau ador momentele in care ii simt fiecare mucki incordat..si unde mai pui ca DATORITA mie se simte atat de bine:P
danna2002