Ceai de napraznic
Raspunsuri - Pagina 4
musete spune:
MirelaS,, pe bune? Spune-mi te rog , la tine ciclul este regulat? Lamine, este ceas, iar rusii intarzie sa apara de vreo 4 zile, ceea ce este f. mult, in cazul meu. Spune-mi , te rog, mai ai si alte simptome?
Pupici, Musete
mirelas76 spune:
musete...habar nu am daca e din cauza asta, dar tu mi-ai dat de gandit!! problema la mine e ca de juma de an mi s-a dereglat ciclul rau, inainte era regulat la 28 de zile, apoi a venit intre 28-35, iar intr-o sg luna a venit la 37!!!! Acum sunt deja in 42!!!! si nimic...si am luat luna asta si io pastile de napraznic!! bineinteles ca testul e negativ...si e clar negativ, ca e clear blue! Nu stiu ce sa zic, daca e din cauza asta dar prea mare coincidenta parca!! Nu o sa mai iau nimic fara sa merg la medic!!
musete spune:
MirelaS,spune-mi, la tine exista sindromul premenstrual? Eu il am si este f. pregnant. Sa stii ca banuiesc din ce in ce mai tare ca este de la pastilele de napraznic Desi, eu n-am luat decat de la ciclul precedent. Te astept cu date suplimentare
Pupici, Musete
musete spune:
Nu pot sa cred! Fantastik,. Si la mine persisat de 1 saptamana. Bei, ne-am dereglat de tot. Auzi, dar o eco vaginala nu ai facut , sau nu intentionezi?
Pupici, Musete
livia spune:
Aveti grija ce luati fiindca trebuie sa fie un echilibru...Daca luati ceva cu progesteron musai si ceva cu estrogen...si invers!!!
musete spune:
Nu inteleg Livia ce vrei sa spui. Cum adica sa avem grija ce luam? Am luat DOAR napraznic!
Pupici, Musete
mirelas76 spune:
Livia ...multumim!
...dar ne poti spune un pic mai mult?? ca io nu ma pricep..ca si io am facut exact ca musete! am luat pastile de naprasnic dupa ovulatie!!
musete
...tie ti-a venit ciclul?? mie da, in ziua 43!!!
musete spune:
Mi-a venit Mirela, abia in ziua a 37-a ! Este prima oara in viata mea cand sufar o astfel de dereglare hormonala. Asta , sa fie invatatura de minte, vis-a-vis de papatul pastilutelor fara o recomandare a unui medic de specialitate. Sper totusi, ca aceasta intamplare sa nu se mai repete.
Pupici, Musete

da...e de vreo 2-3 saptamani!!!