Ceai de napraznic
Raspunsuri - Pagina 3

alina25 spune:
Fetelor eu beau ceaiul de napraznic de 2 saptamani
si am impresia ca sunt umflata in stomac.
Nu stiu oare o fi de la ceai?

salomea spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie va rog, ce fel de napraznic beti voi? Eu am cumparat napraznic de la 2 producatori: primul era verde inchis la culoare (presupun ca erau frunze maruntite) si avea un gust ok, al doilea e inchis la culoare (verde, maro...arata ca si cum ar fi amestec de tulpina, radacina, frunza,) si are un gust naspa, a ceai care a stat prea mult si s-a stricat.
Pe amandoua scrie napraznic, dar ma tot gandesc poate unul e bun la ceva si celalalt bate pe altceva... Voi stiti ceva de trebusoara asta?

uoana spune:
Fetelor as avea si eu o intrebare. Ceaiul de naprasnic este bun impotriva amenoreei primare?

Tanya spune:
Cred ca am facut o tampenie...
Beau de 2 saptamani ceai de naprasnic, si de 2 zile am inceput sa iau si Duphaston la recomandarea medicului ... numai ca la cateva ore dupa ce am luat prima pastila de Duphaston m-au napadit rusii (in ziua 12 a ciclului) . Acum nu stiu daca am facut bine si vreau sa va intreb daca ar trebui sa opresc pastilele sau ceaiul.. daca imi poate dauna faptul ca le-am combinat.
Va pup
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya

musete spune:
Spuneti-mi va rog, i s-a intamplat cuiva ca, de la pilulele de napraznic sa-i intarzie venirea rusilor(desi nepoftiti de altfel...)? Asta in contextul in care, venirea lor este fantastik de punctuala, iar intarzierea este de 3 zile..., iar testul de sarcina negativ.
Pupici, Musete

mimisor spune:
Buna fetelor! Am citit cu interes retetele cu ceai de napraznic si m-am hotarat sa incerc si eu. As avea totusi o intrebare: ceaiul se indulceste? E suportabil fara zahar? Am citit de curand pe net, ca e bine sa bem concomitent si ceai de cretisoara. Despre asta stiu sigur ca da randament pentru ca l-a folosit mama(in alt scop, totusi)
Ce ziceti, sa indulcesc ceaiul? Bafta si vointa tuturor in urmarea tratamentului!

ralucasimarius spune:
Fetelor, am inceput a doua cutie cu napraznic si are cu totul alt gust.A mai observat cineva asta?

annaa spune:
Da am patit si eu la fel,am luat trei cutii de napraznic odata si cand am ajuns la a treia cutie continutul avea o culoare negra plus ca avea si un gust oribil .Am mers cu cutiile la plafar si mia aratat farmacista ca faceau parte din doua loturi diferite(scria si pe cutie)
Ana

Mirona spune:
mimisor bine ai venit!!!
NU. Ceaiurile nu se indulcesc. Sunt suportabile si fara zahar, trebuie baute incet inghititura cu inghititura (asa spune Livia). Bafta
Miro

mirelas76 spune:
Musete, uite ca si mie mi se intampla acelasi lucru, dar nu ma gandisem la legatura dintre asta si pastile!!! Dar acum DA!!