Bebelusi de iulie-august 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

noi stem oleaca mai vioi:-)
mamagiuliei wb ca te detera fetele disparuta:-))
pupe de la noi********
_
polux sa-ti traiasca frumusetea!!!mey ce mare s-a facut. a intrecut-o pe Mielu:-)

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mey, nu m-am suparat, dar mi-e lene, noah sa tot sar de la un pc la altu ca la noi e jaleee ... si mi-era ciuda sa scriu la fetele cu slabitu ca am dat-o in bara ...

CUM se manifesta exact, simptome, alergia la gluten ??? Ca io inca nu i-am dat Giuliei ...

Pupici !!!

AM UITAAAT: va rog, sfaturi URGENT: de 2 zile suntem, eu si Giulia, cu muci, eu am crezut ca am patit-o iarasi cu fumul de tigara, ca am fo` pana la birou, dar si ea e cu muci si nu vor sa se termineee. Io sunt ok, dar ea ... am incercat si alternam: ser fiziologic, Vibrocil, Vit.A si pompitaaa, deja face ca trenu` cand o vede ... HELP !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia-primele-6-luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Salut, gacici!!!Am mai scapat de un examen, mai respir un pic, mai am unul duminica viitoare si...uiuiuiuiuiu...asta era strigat razboinic de bucurie!!!
Parca mi-e si dor de copilul meu, de doua saptamani, bietul de el, s-a saturat de babe..a se citi bunici, cand ne vede pe noi chiuie de bucurie. Nu va mai spun ca, mama criminala ce sunt, am lasat pitikotul fara baie de 4 zile, in seara asta ii trag o sapuneala zdravana - la propriu, dar dupa ce pleaca musafirii ca-i rost de betzivit la noi, ca de, a implinit mami 100 de ani.
Si Matei e topit dupa tastatura de la PC, dar numai cand e calculatorul deschis, inclusiv monitorul, altfel nu-l atrage.
Noi mergem joi sau vineri la vaccinul de 6 luni, sper sa nu aiba nimic, la 2 luni a facut febra mare, la 4 luni nu a avut nimic ca era blindat cu Calpol.
PAPADIE, sanatate multa la bebitza, jale cu racelile ''prinse'' din casa, si eu am patit-o cu Grasu', desi nu l-am scos afara, a racit, banuiesc eu ca a transpirat si l-am tot plimbat prin casa, mai ales la bucatarie, unde-i geamul deschis non-stop.

Si revin cu o intrebare, de cand ati inceput cu iaurtul la bebe???
Week-end placut si linistit!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/album?.dir=/a949
Mamica super fericita + MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta, cu intarziere, dar din suflet LA MUUULTI MUUULTI ANI !!!
Noi papam iaurt de vreo 2 saptamani daca nu ma insel, de pe la 5 luni juma`, i-am dat direct Cremoso si Campina, ambele super bune si suntem la 1 cutiuta/zi, la ora 6 p.m., eu ii dau din doua in doua zile.
bb-ilor care implinesc lunile !!!
Pupici la voi !!!

Mey, care-i parola sa ne trec pe lista ???
Si ziceti-mi ce sa fac cu mucii la Giulia ...
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Roxi, eu inainte de sarcina dormeam ff mult. acum vad ca merge si mai putin. din cand in cand mai prind o noapte cu sonm de la 10 pana la 8 dimineata..si-s fresh pe luna in curs lol

Daria, vrei sa modific eu? sau intri tu cu parola mamica? e scrisa si pe pagina cu BBi, jos.

Luk e mai bine azi, deh laptele de muma-i bun de toate. si iar s-a pus pe chiuit. are de recuperat, ha:)

adaugasem si eu la lista pe Luca dar vad ca nu mai e ... cine face hocus pocus??
am pus toate pozele noi din dotare!

Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E

Mergi la inceput

sarbatoritii zilei:
Matei Stefan (andreea_s pe unde umblii??)
Bianca Ana Maria (AncaMaria)
Radu Stefan (briseis n-ai mai semnat condica de multisor, fetele ce stiti de ei?)
Iza Maria (kity2004)
Stefan (ana_a)

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Papa,ai grija cu febra,eu i-am dat lui Bobo Eferalgan (supozitoare si sirop) dar mai eficient mi se pare Calpol.Oricum ai grija sa nu fie altceva cu febra asta persistenta. La noi a fost rubeola in final....In gat nu e rosu,are muci?

Azi am fost de am luat un maaaare scaun de masina ca ala grupa 0+ nu ne mai incape din motive de gabarit depasit,asa ca am luat unul pana la 3 ani (e super misto,se regleaza in toate felurile).

Ce carnita mai dati voi,eu i-am luat vitel si i-a placut asa de mult,era asa de frageda. As incerca curcan dar n-am gasit decat congelat,mai incerc la Stenyon ca acolo mi-au zis ca aduc.

Adema,nu-i da Ospamox,mai ales ca e asa alergic,Bogdan a patit-o rau de la asta,s-a umplut de bubite si a facut urat.

Monica si bebe Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/monicaotelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

La Multi Ani pentru toti sarbatoritii zilei de azi si de la noi !!!
Nu prea am avut timp zilele astea de scris si nici de citit ca fusera nasii lui Moflici pe la noi si ne-am tinut de altele - hehehehe !!! Dar am citit tot din urma - Monica - Doamna Bibi {flo] - Papa, sanatate muuuulta Catrinutzei !!
Noi intram in rindul iepurasilor ca se vede deja dintele de jos stinga !!!!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

salutari si de la noi
e veselie mare pe-aici, a venit bunica si bb e in mare forma. cantaaaaaaaaaaaaaaaaa
adema - studioul foto e la mine acasa. l-am deschis de cateva zile.
fetelor, nu stiu ce inteleg bebelusii nostri din ce le spunem noi, dar azi buburuza m-a lasat masca! de vreo cateva zile cand suge ma trage de san si a inceput sa ma doara. si cand a papat in dupa amiaza asta a inceput iar sa ma traga si eu m-am uitat serioasa la ea si i-am spus NU, pe mami o doare. a ridicat manuta in aer si s-a uitat la mine lung... a pus un pic buzita, dupa care a inceput sa suga iarasi fara sa mai traga de san. nu mi-a venit sa cred...
pupici,

marcela si alexandra lia
pozele noastre

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia

Mergi la inceput

Vrabiuta mica e o simpatica!
al meu..degeaba. daca ii zic Nu! si ma uit mai serios...plange, sensibilosu' mamii!

Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E

Mergi la inceput