Bebelusi de iulie-august 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Aliceeeee, deci pana la urma mama Omidee a avut dreptate ...va ies dintii!!!! vezi cat de rapid se indeplinesc previziunile mele

Monica, tare mult ma bucur pentru voi, poate de data asta va fi bine!
pupacim pe Bogdanel ...

Maria, l-am vazut pe Luca ...aveti baiat mare, abia astept sa ne vedem, sa-l smotocesc putintel, mi se pare mie sau seamana cu tine?

astazi noi am umblat toata ziua, moata si-a luat pranzul la restaurant , a facut furori printre vecinii de masa, uitasera ca trabuie sa manance ...se uitau la moata! iar acum seara a mancat o banana intreaga + un iaurt (super bine) asa ca si-a incarcat bateriile, acum sintem la ora de joaca

pupacim bebeii si mamicile din schimbul II ...Luca&Adela, Olivia&Liliana

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Fetelor, sunt ft ft suparata.
Toate necazurile parca vin de-odata.

A facut vreunul din pui infectie la ureche??? In engleza e "ear infection", in romana nu stiu daca exista asa ceva, poate e vorba de otita????
Ati pati asa ceva cu puiii? Ce le-ati dat, in cat timp a trecut si cum?
Noi luam antibiotice, este un sirop galbui x 3/zi.
Cum doctorii de aici nu iti spun nimik, nu avem de unde sa stim cum am capatat-o. Mai mult, in ultimul rand nu am stat prea mult in preajma bebelui, am fost la serviciu.
Miercuri noapte avea temperatura 39.5C
Am mers la urgente si dupa un timp a scazut si temperatura.
Am avut o saptamana de cosmar si cred ca Andreas va ramane fara tata.
Va pup, ma intorc la gandurile mele.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Gravidutza si bebe mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!
Daria, bine ai revenit, ti-am dus lipsa. Ne pare bine ca Giulia a scapat cu bine si de acest vaccin si noi mergem la intepat saptamana viitoare. si stefi are muci si tot asa nu ma lasa sa ma apropii deloc de nasul ei . Si daca o tine tati, tot este foarte greu pentru ca se zbate si da din cap, asa ca nu o mai chinui. Ii pun un pic de lapte seara si pe calorifer am 2 cutii cu apa in care pun ulei de eucalipt. Am citit ca este ativiral si antiseptic si face bine la respiratie.
papadie, pupici lui Catrinel, sa se faca bine repede si fara probleme majore. la toti bebelusii mucosi si bolnaviori.
Rain, si eu as vrea sa merg la restaurant cu Stefi, dar la noi nu cred ca exista restaurant fara fum de tigara, la vara, la terasa.
Roberta, felicitari pentru examene!
Maaria, am vazut poz(n)ele noi, super dulce Luca, pupici de la noi.
Ce de iepurasi avem! Numai la noi nu se vede nimic, pe de o parte ma bucur, ca si asa doarme prost noaptea. Azi noapte intre 12 si 2 si intre 3 si 4 s-a trezit din 15 min in 15 min. Adormea reprede, cu suzeta sau ceai, dar eu tot a trebuit sa ma dau jos din pat. Iar azi a dormit doar de la 4 la 4:30, toata ziua
Sa avem o noapte calma si o duminica frumoasa.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)

Stefania - printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Of, irinuca, otita este. Poate a sta in curent, cine stie. Si la noi tot cu antibiotic se trateaza si am citit ca poti sa-i pui ceva cald pe ureche, cica ajuta. Poate iti mai spun fetele care au trecut prin asta. Multa sanatate si pupic lui Andreas. Si cum adica ramane fara tata?!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)

Stefania - printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Irinuca, si eu cred ca este otita ... poate intr-adevar de la vreun curent de undeva ... sau poate de la baie i-a ramas vreo urma de apa intr-o urechiutza si a stat uda ... pe mine mama ma punea mereu sa ii sterg urechile lui Moflici bine de tot dupa baie, sa nu ramina ude ! Ca la modul cum se tot invirtea in somn, caciula era ba intr-o parte si era cu o ureche afara, ba in partea cealalta !
Chiar, cum adica fara tata ?????
Nicole, chiar ca mama Omideeeee !!! Ai avut gura aurita ... azi cind il schimbat pe omu mik am vazut urma de dinte ... mama zice ca sint buna de o camasa - hihihihihihi !!!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Merci ptr raspunsuri, nu ma steptam sa fie cineva pe-aici pe la ora asta.
Am citit mai sus, am vazut ca si alti pui au otita. Intra-devar, si Andreas se tot tragea de urechiusa. Chiar in ziua cand am plecat cu el la spital a vomat de jos de unde era culcat (in patutz) pana sus pe peretele de langa p[atutz. Noroc ca am fost langa el, ca se putea ineca cu atata voma.
Despre cealalta chestie va spun alta data, nici nu imi mai simt capul de durere.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Gravidutza si bebe mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Irrinuca, !!! Imi pare rau sa aud ca aveti probleme ... sper din tot sufletul sa se rezolve cu bine ! Iar lui bebe Andreas multa sanatate !!!! Daca vei crede ca te putem ajuta in vreun fel, te rog sa ne spui !!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Irinua, poate te ajuta fetele care au copii mai marisori (Laura cred ca stia ceva despre otita de la Rares), cred ca ii va trece puiului mic daca ii dai antibiotic!
cat despre cealalta problema, tu stii ca noi sintem alaturi de tine, nu stiu despre ce e vorba ...dar sint sigura ca va fi bine, trebuie sa fii optimista, da?
va pupacim si sanatate multa, multa lui Andreas !

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Pupicei dulci si de la noi ptr frumosii vostrii si pentru mamicute lor.
Yupiii, mami e in weekend, adica este exclusiv a Adelutei 48 de ore, caci luni e nu stiu ce sarbatoare pe aici, asa ca dimineata are liber. Dar dupa amiaza nu.
Irinuca, aveti grija, nu va grabiti sa luati decizii pripite. Acum e oboseala acumulata si puteti face greseli pe care le veti regreta mai apoi.
Apropo fetele, cui ii plac masinile? Caci maine i-am promis sotului ca mergem sa vedem Auto Show-ul anual de aici, si am sa fac poze. Va pot trimite daca vreti.
Hai ca mi se inchid ochii, desi de dormit nici o sansa, dar macar citesc fara sa ma chinui sa scriu.

Papadie, multumim de aprecieri. Nu suntem mai mare ca Mielul, poate doar mai inalta si de asta pare mai mare. Si sunt facute si de aproape unele poze. Avem cam 7kg, un pic mai putin. Sanatate la amandoua mami si puicuta.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Irinuca, tu stii mai bine ce se intampla acolo. suntem langa tine, indiferent de cum vor decurge lucrurile. Andreas e pe primul plan! Aveti grija de voi! cand vei simti nevoia sa-ti descarci sufletul, suntem aici.

fetele, m-ati magulit. Nicole, sigur ca seamana cu mine. si Samburica ta (iti mai aduci aminte cum o alintai?) seamana bine cu tine.
la noi in familie regula a fost urmatoarea: fromos ca mine, dastapt ca tac-su. intrebarea e...ce ne facem daca iese invers??? se pare ca am nimerit-o, nu?

aaah, sa nu uit! Luca e pasionat de cutii: de servetele, de vigantol, orice, da' cutie sa fie. Andrea am vazut ca si Stefania are ce are cu cutiile:)). mi-a placut pozica "cu mami si tati" are un ras special. vreau si io toooooort

hai care mai sunteti in zona? ca io-s pe fusul celalalt!

Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E

Mergi la inceput