Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Fetele, hop si eu cu o intrebare... s-a mai discutat sau nu, eu acu m-am trezit: cum e cu mierea, botulismul si bebelusii? :P Ca banuiesc ca stiti cu toatele controversa. Intr-un cuvant: voi dati sau nu miere puiutilor? (ma refer aici la un strop pe suzeta, fireste...)

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eu ii pun miere in ceai.Am o sursa sigura de miere,adica 100% sigura.

Stiu ca e un subiect controversat,dar si eu am mancat miere cand eram mica.De fapt mierea se foloseste in alimentatia copiilor mici (bebelusi) dintotdeauna.

Nu mai stiu care din fete spunea ca i-a zis Culcer "in 30 de ani de cand sunt medic pediatru n-am intalnit nici un caz de botulism din cauza mierii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by dama

Fulgu, scumpi, vreau sa vorbim neaparat inainte sa plec...cum fac sa nu-l suparam pe Davidutz cel blondutz?

Damutza, meeeeey si eu m-am tot gandit zilele astea sa te sun dar nu am apucat...
cand am un moment de libertate , atuncea sunt pe wc..
tre sa vorbim neaparat pana pleci..

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hena spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Fetele, hop si eu cu o intrebare... s-a mai discutat sau nu, eu acu m-am trezit: cum e cu mierea, botulismul si bebelusii? :P Ca banuiesc ca stiti cu toatele controversa. Intr-un cuvant: voi dati sau nu miere puiutilor? (ma refer aici la un strop pe suzeta, fireste...)

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Am gasit in cartea
Dr. Spock - Ingrijirea sugarului si a copilului: "Alimente care trebuie evitate .....
Siropul de porumb si mierea. Acestea nu trebuie administrate niciodata bebelusilor inainte de implinirea varstei de un an. S-a descoperit ca acesti indulcitori contin un tip de spori botulinici, iar sistemul digestiv al copilului nu este suficient de matur pentru a distruge acesti agenti patogeni."

Hena si BB Mihnea - 08.nov.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Noi punem miere in ceai de la o luna jumate, sursa sigura, si acum mai nou mancam deja supa, sucuri de fructe si daca va spun ce i-a dat bunica-sa ziceti ca am innebunit....cartof pasat si morcov pasat. Dar principalul este ca merge foarte bine. Nu am avut nici o problema pana acum.

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hena spune:

Florypop, sa-ti traiasca printisorul, si voi lui!!! Stii cum se spune - copiii isi aleg singuri parintii - si chiar daca un "ingeras" l-a pus in alta burtica, a fost cu scopul de-a ajunge cu bine in bratele voastre.

Numai bine!!!

Hena si BB Mihnea - 08.nov.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

am pus si noi
pozici noi

pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Hena, merci mult pentru cuvintele frumoase, esti o dragutza. Sper sa ne ajute Dumnezeu sa fie un copil care va aprecia ceea ce am facut...

Foarte dragutz baietelul vostru. Sa va traiasca si sa va bucurati de el.

Flory si Andrei

Mergi la inceput

roserbitzaaaaaaaaaa, acu vazui pozele.. nu o tunde mey pe Bianca..ii sta asa de bine cu parul lung...si are asa un par stralucitor si sanatos..
hehe..ce haioasa e in poza aia cu ochelarii ..de VIP...

Cristina, eu la biserica Boteanu am facut nunta..sa-ti traiasca printesele, ca tare frumusele sunt!

da ce mai stiti fetele de ionela roxana...parca nu a scris cam de multisor..sper ca e ok..

pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by florypop

Noi punem miere in ceai de la o luna jumate, sursa sigura, si acum mai nou mancam deja supa, sucuri de fructe si daca va spun ce i-a dat bunica-sa ziceti ca am innebunit....cartof pasat si morcov pasat. Dar principalul este ca merge foarte bine. Nu am avut nici o problema pana acum.

Flory si Andrei

Draga mea,probabil ca nici nu o sa observi vreo problema prea curand,doar peste ceva ani,cand copilul se poate sa dezvolte niscai alergii si cand probabil ca o sa-ti dai cu pumnii in cap ca nu te-ai abtinut sa-i dai numai lapte pana la cel putin 4 luni cum se face in mod corect si normal.De fapt eu citesc la topicul asta si ma ingrozesc de ce se intampla cu mamele din Romania care incep diversificarea de la o varsta asa de frageda(sub presiunea binevoitoarelor bunici,vecine,babe din bloc care si ele au crescut un card de copii la viata lor si oricum stiu mai bine decat tampitii de doctori care habar n-au),cand se stie ca sistemul digestiv al bebelusului este asa de fragil si nu trebuie agresat cu altceva decat lapte pana la 4 luni,ideal 6 luni.Copii nostri draga FlorY sint nascuti in aceeasi zi,dar al meu mananca NUMAI lapte.Iar ca sa-i dai miere inante de un an...mai bine ma abtin.Vorba cuiva de pe topic,sa ne anunti cand incepi sa-i dai sarmale.

Oana

Mergi la inceput