Mamici de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
Irda spune:
Ioana, nu rade ca nu-i de ras....inainte aveam 64 cm in talie, mancata...acum am 78 la o masuratoare de dimineata, dupa dus la baie ...etc.
De-asta ma intrebam daca acum e atat la 9 luni cum o mai fi?!?
Sotul meu zice c-am slabit...ca mi se vad coastele, da' am niste sanii......si-o buticaa.. De unde or fi crescut habar n-am ca v-am zis cantarul se incapataneaza sa arate 43 mancata si adapata !
De mancat mananc bine, n-am greturi, pofte foarte rar si mai ales de compoturi...Bebelina e cu 4 zile mai mare decat varsta estimata de la UM...eu nu mai inteleg nimic !
Ehh bebita sa fie bine ca mai vedem noi cu kg.
Pupici
14+4 si Daria
Irda
anis spune:
Mama mia ce m-am emotionat...acum ca mi-ati confirmat si voi......
Am simtit-o o fractiune de secunda, pe mijlocul burtii..a transversat burtica sa zic asa..si parca inota ceva...si mi s-a parut ca aud si ca un clipocit...asa e?????
AniS 15+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Delia spune:
Bella eu zic sa stai relaxata.La Codrin s-au implinit 19 saptamani pana mia-m dat eu seama ca "asa" misca bebe, niste aripi de fluturas.
Acum am intrat in saptamana 17 si tot nu simt nimic, desi vorba Cristinei la echo mare miscator.
Stai linistita ca mai ai putin si te iau Sandibelii la sutulete.
Ioana Co.: sa-ti traiasca Dariuselul, taaare frumusel este!
Cristina: multumesc pentru mesaj si multa bafta in continuare la examene!
Emaaimee: tare mult imi place cum ii spui - pestiuc iubit, de cate ori citesc asa de frumos imi pare, imi incanta toata ziua.
In alta ordine de idei eu zic ca putem infinta deja clubul mamicilor dolofanele ca nu sunt singurica .
Va pup ca...iar......compunerea.
16 saptamani
Delia si Codrin
mamini spune:
buna fetelor!
vad ca numai Delia ma taie la kg, dar oricum, mai am 2 sapt, parca, sa o prind din urma...ce ma oftica e faptul ca maninc numai idiotenii- piine, cartofi, placinte- FIINDCA DOAR ASTA POT, NU FIINDCA MI-AR FI POFTA-macar daca m-as ingrasa ca as papa pe placul inimii. dar nu stiu cind o sa mai maninc carne si peste si lapte si legume crude, ca deocamdata nu le pot vedea.in magazine de mincare nu pot intra de 8 saptamini...cam frustrant. mi-e o pofta cind citesc aici de sarmale si ardei si copane, dar numai daca miroase a carne gatita si. are personalitate copilul meu, clar!ce m-oi face mai incolo...
apropos de friptura in singe, eu stiam ca nu e voie si nici ficat de nici un fel(nici macar bine facut- din cauza de multa vit A si din cauza de continut de metale grele),dar dupa cum spuneam si in alt mesaj, la cite porcarii inghitim fara sa stim, conservanti si e-uri...sa fim noi si sanatosi/ sanatoase!
M
corbioana spune:
Irda cum sa rad? Doar ca mi se parea ca n-oi fi citit eu bine la cat de minuscula esti sa fi luat asa in talie. Pai stai dear linistita ca e totul minunat in cazul asta. Bravo!!!!
19 sapt.
Ioana
Irda spune:
Merci de incurajare Ioana, ma gandeam ca daca acum e atat de mare la 8-9 luni probabil va trebui sa-mi inmatriculez in circulatie o roaba ...ca sa car burtica in ea! Mai ales daca bebe seamana cu tati,am incurcat-o ca el are 1,83 si vreo 84 kg!
Ca veni vorba de mancare, eu tocmai am terminat o portie uriasa de pui cu smantana! off ce bun fuse!
14+4 si Daria
Irda
emaaimee spune:
anis-cred ca e bebelina.Si eu exact asa am simtit la inceput(de aia ii zic pestiuc lui scumpi),acum avem program de gimnastica in regula.Felicitari!
Delia-si eu vin la clubul de dolofane si suntem topiti dupa bb,nu stim cum sa-l mai iubicim.Cred ca si voi sunteti la fel.
Aveti grija de burtici si de copilasi!
si pestiuc iubit de 20s
Delia spune:
Mamini nu vreau sa te sperii dar daca ai toxoplasma negativ la Ig G inseamna ca nu ai trecut prin ea si toata sarcina de acum incolo numai carnita bine preparata.
Mare atentie de asemenea si la carnea cruda cum o manevrezi - nu cu mana pe la gurita cand o prepari, bine spalata pe maini dupa fiecare preparare si in nici un caz gustata vreo compozitie.
Si apropo: Bella conduce detasat la top greutate dar nu cred sa o detroneze cineva.
Multi pupicei!
Delia si Codrin
mamini spune:
Delia, Bella are doua remorci, e altceva, ea trebuie sa ia mai mult in greutate, e alta treaba. dar asta e. oricum la ritmul in care evoluez te iau in doua sapt. noi azi facem 14 sapt.
aici nu se face testul pt toxoplasmoza, astia nu au pe aici, in plus eu nu pap carne nici un strop de 8 saptamini si nu mincam friptura in singe nici inainte sa fiu. comentariul meu era pt...Irina, cred, ea zicea ca papa friptura de vita in singe si ficat de vita. eu astept cu nerabdare sa pot minca un strop de carne bine facuta, uscata, arsa, cum o fi, dar deocamdata...carbohidrati, ca sa ne mentinem pozitia in top, sa fim si noi cei mai...ceva.
M
acusor spune:
Salutare burtici!
Eu sunt cam deprimata ca am infectie urinara cu E coli si candidoza. Stiu ca se trateaza dar nu ma pot abtine. Ma apuca plansul prin metrou. Voi v-ati confruntat cu asa ceva?
Cat costa o eco morfologica 3d la dr. Iosup? Vreau sa ma programez din timp pt eco de trim. II.
acusor 13 sapt+3zile