Mamici de iulie-august 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Bune fetele!
Imi pare tare rau luli
BB23,nici eu nu ma pot concentra-nu stiu ce o sa ma fac nici eu...
peca- si eu am observat ca scumpi sta parcat pe dreapa ca un guguloi mic ce e,si azi dimineata tot asa era.
Bella-draguta stai linistita,belelusii trag maratoane de multa vreme,uite al meu e mai activ noaptea-poate ca i-ai simtit pana acum dar nu ti-ai dat seama,poti sa zici ca e stomacul.Si se simt niste miscari f usoare la inceput si daca si ai tai sunt de noapte,tu dormi si ei isi fac de cap.O prietena a mea luase 22 de kg pana in sapt 29(cu un singur bb),asa ca nu iti face tu probleme cu kg.Daca esti mai plinuta din fire e grasimuta pana la bebici si mai atenueaza din miscari.Si eu sunt ,dar la mine nu se depune multa suncuta pe burtica-de aia l-am simtit,nici acum nu am burtica,dar sunt zdravanain rest(posterior de invidiat si picoare de gazela).Oricum depinde de fiecare organism,nu te mai stresa,nu e cazul

si pestiuc iubit de 20s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Fetelor si-a facut careva triplul test la SYNEVO...adiva medicover si daca da nu ma ajutati si pe mine la interpretari.................pleasssseee

Ioana & Co.

Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 19s

http://community.webshots.com/user/yoannaco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

M-am mai linishtit acum,
Cred ca eram inca sub influentza coshmarului.Va multumesc mult de tot pentru sfaturi,mi-au prins tare bine...sincer!
Acum v-ati lamurit ce-i cu kg???Eu am 1.76m si cu taoate cele 90kg de acum nu par grasa,doar burtica e super evidenta,abia mai incap in salopeta de raiat,dar sincer,nu ma ingrijoareaza asta,sint convinsa ca dupa ce voi naste,cind or incepe sa boceasca amindoi odata am sa slabesc vrind nevrind,peste noapte(nopti),ca sa nu mai vorbesc despre alaptatul la dublu,caratul in brate la dublu,etc....o sa fie SPORT si NESOMN la greu.......s-or duce ele si kg in plus,numai de-ar fi papushicile sanatoase....dragii lu' mama,ca abia astept sa-i vad...
VA pup pe toate cu drag,si va doresc nelinishti cit mai putine!

BElla & (19 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Fetelor, legat de oboseala, nu va speriati, este absolut normal: in fond inima noastra pompeaza de 2 ori mai mult sange decat inainte ... va dati seama ce efort pentru biata inima sa intretina in plus si un mancacios mic ... (sau 2, in cazul isabelei )
Mie mi se pare ca totusi stare aia de sfarsire crunta s-a mai ameliorat dupa sapt. 14, sunt ceva mai vioaie acuma, dar tot nu pot face asa mult efort ca obosesc mult mai repede de la orice.

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am vorbit cu Monica-Elena e bine, a fost la control, cerclajul e ok.

Asa fetele..aseara am simtit ca un pestisor in burtica care inoata.asta e semnul? DA?

AniS 15+

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Felicitari fetelor care si-au simtit bebicul!

Iar celorlalte eu zic sa nu-si faca griji, caci incepe sa dea semne sigur in saptamanile urmatoare. Tineti minte ca la prima sarcina se simte mai tarziu. Eventual incercati o smecherie: stati intinse in pat cu mana pe burtica, atente la tot ce se intampla sub manuta voastra...sigur veti reusi sa descifrati intre miscarile tubului digestiv si zbantuiala bebelului

Csat despre oboseala...am si eu o stare de somnolenta in jur de 8 seara de nu stiu cum sa-mi tin ochii deschisi. Sper doar sa compensez in weekend...care deocamdata imi pare inca departe...

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 16 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Felicitari, Anis! Asta e giumbuslucul!
Cel putin la inceput, ca dupa aia e fotbal nu gluma. Dar mie si aia mi s-a parut haios, nicidecum dureros.

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna ziua burtici! Ca tot veni vorba de greutate...eu la 1.55 m aveam pana sa fiu cu bb 46-47 kg.Acum,la 12 sapt.+ am ajuns la 49-50 kg. Nu am pus peste tot ci numai la burtica unde in loc de 60-62 cm acum am 80.Mie nu mai imi vin de mult hainele dar cu asta deja m-am obisnuit.Si nu-mi mai fac griji ca voi pune prea mult pe mine.Vom avea noi timp sa dam jos...Noi sa fim sanatoase si bbii

Giana si12 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Katink multumesc de incurajare draguto sper sa ma ajute ceva acolo sus si sa ma refac asa cum am fost inainte...doamne ajuta!

Bella nici eu nu l-am simtit pe bb inca dar stai linistita ca ne prindem noi curand de suturile lor si atunci sa ne tinem. Lasa ca si tu la doi bb-ei o sa faci chiar sport si o sa dai jos!

Irda mica sigur ai masurat bine? 14 cm in plus? poate 4cm!! la 42 kg amarate de unde atata?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

YES Anis ca un pestisor face bebe.. neh doar arata ca o broscuta extraterestra . BRAVA! Stii ca daca mangai burtica unde se misca, adesea se opreste si mai tarziu o sa vezi ca-si misca capul sau fundutul spre mana ta . Eu asa am ajuns sa-i zic galusca ca tot timpul se baga rotunjoara in manuta mea.

Bebe doi e si el un ghemotoc zglobiu. Topaie de zici ca-i mingiuca . Cine stie il facem baschetbalist.

Monica-Elena multa sanatate si pupici.

Ioana Co. zi care-i unitatea de masura si-ti caut eu. Eu am facut vreo trei si am vazut doua tipuri de masuratori.

Peca. Esti o dulce.. da bebe inoata ca are mult lichid si e semn bun sa fie activ... sa vezi cand va face tumbe
prin luna a saptea..si nu mai are asa mult loc...Simti ca-i iese capsorul sau fundutul prin vreo laterala a ta.. Sau cand isi va misca cate un piciorus sau pumnisor asa pe suprafata burticii:):)

Irina cu mancarea prin State nu stai rau, daca stii de unde sa o iei. Mi-a luat ceva timp sa ma prind, dar acum e in general rezonabil. In plus sunt de cateva saptamani in sudul .fr in Proventa si mie ca ma voi rotunji de tot. Dimineata beau un lapte si manc o ceva de patiserie, la pranz am masa calda in toata regula. Azi un asortiment de salate de linte, sfecla rosie si anghinare. Apoi un copanel de rata cu masline, cu garnitura de cartofi natur si legume verzi. Am plecat tarandu-ma de la masa. Pe seara pap o fougasse provensala (e ca un fel de painica subtire si gaurita cu umplutura) din branza de capra cu rosii si doua iaurturi si intre timp mai ciupesc cate o fructa. Asta daca nu aduce careva vreo tarta si hapai tot ca ultimul pofticios... Mama au adus o data un tortulet cu ciocolata si praline si bezea... Si langa el o tarta de lamaie cu un fel de bezea mai moale pe deasupra... Nu spun cat am mancat dar m-am oprit cand am simtit ca mi-e rau.

Oricum cu mine problema e clara. Data trecuta am plecat de la 57 de kile, 1.65 si pus 10... si ar fi fost super... dar la o luna dupa ce nascusem am reinceput sa pun kile inca vreo 5-6. Cat am alaptat, n-am scapat de ele, dar deloc. Oi fi avut eu mult lapte, dar eram deprimata rau de tot. Dupa ce am oprit alaptatul am ajus la 54 in trei luni... Asa ca acum astept pe 28 feb. cantarirea oficiala, pe la 15-16 saptamani aveam vreo doua kilute extra. Oricum in State cantarirea se face imbracata ca un pound doua nu conteaza pentru ei. Cel putin asa mi-au facut-o toti:):).

Andreea

Mergi la inceput