Mamici de iulie-august 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Luli , imi pare sincer rau pentru ce ai patit!
Stiu ca nimic nu te poate consola acum,dar vreau sa te rog sa nu-ti pierzi speranta!Curaj si putere!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

Mitub..am retinut ideea..si se realizeaza in urmatorul capitol
Fetele..eu am luat doar 2 kg aproape ....dar mai nou mi s-a pus pata pe bomboanele cu menta...cauzeaza la ceva?

AniS 15+

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Anis,nu cred ca e vreo problema daca maninci bomboane de menta.
Eu acum am facut fizatie pe cornuri cu ciocolata Seven Days(ar trebuie sa-mi dea astia premiu de fidelitate si mere-as minca si doua kilograme pe zi.
Cristinasi Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna dimineata burticilor,
In legatura cu kg. eu am pus 4 si sunt in saptamana 18; totusi dr. a zis ca nu e mult, dar ca majoritatea femeilor pun dupa luna 6.
Haideti sa facem un pronostic: cine are varsaturi, dar poate manca carne eu zic ca va avea : BAIAT, iar daca nu are greturi, dar nu prea mananca carne va avea: FATA.
eu am verificat pe mine, pe sora mea si pe cumnata mea si a fost asa...
Pupici pe burtici,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Buna dimineatza!

Luli...tot binele din lume, , si multa putere sa treci peste episodul asta iti doresc!

Despre kilograme... eu nu m-am cantarit de cam multa vreme, insa faptul ca blugii imi vin pe picioare si fund la fel ca inainte, doar la burtica nu mai pot incheia un nasture, plus ca alti pantaloni de stofa imi sunt chiar largi, imi sugereaza ca oricate kg as fi luat (sper ca nu prea multe) sunt toate la burtica si la sani, deci e Ok.

Despre pronosticuri... mai incercam unul? cine pofteste la dulciuri si fructe face FATA, cine pofteste la sarat si legume face BAIAT.
Eu poftesc la amandoua...credeti ca fac gemeni???

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 16 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laura-s

Buna dimineata burticilor,
In legatura cu kg. eu am pus 4 si sunt in saptamana 18; totusi dr. a zis ca nu e mult, dar ca majoritatea femeilor pun dupa luna 6.
Haideti sa facem un pronostic: cine are varsaturi, dar poate manca carne eu zic ca va avea : BAIAT, iar daca nu are greturi, dar nu prea mananca carne va avea: FATA.
eu am verificat pe mine, pe sora mea si pe cumnata mea si a fost asa...
Pupici pe burtici,
Laura

La prima sarcina nu am avut greturi decit foarte putin timp am mincat de-am spart absolut orice si am avut baiat.Acuma am avut greturi crunte pina la 15 saptamini cind a miscat bebe si astept cu interes sa vad ce va fi!
A,mama mea a avut doua sarcini cu totul diferite una fata de cealalata si sintem ...doua surori.
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna dimineata albinutelor!

In primul rand o imbratisare pt. Luli! Sa treci cu bine peste momentul asta, sa fii sanatoasa ca sa poti sa iti realizezi dorinta mai departe! Multa liniste si curaj!! Sa te ajute Dumnezeu!

Mai fetelor vad eu pe aici ca nu-s singura ca nu mai incheie nasturii la blugi, dimineata era sa fac o depresie nervoasa. Ca acum o sapt. intram in aceiasi blugi si dimineata - exact asa cum zice si Mitubnu ma mai puteam incheia desi pe fund si pe picioare ii simt la fel...Deja am impresia ca nu o sa ma mai pot imbraca cu nimic din ce am curand si daca ziceti ca asta e abia inceputul deja imi vine s-o iau la fuga. Gabi si eu am pus deja ceva kg...din pacate...tot m-au boscorodit toti pana acum ca vai esti s;aba unde ti-e burta si m-o fi deochiat careva
Ca acu se vede si burtica si uite ca nu ma mai incap pe ici pe colo unele haine...asa bre?? de la o zi la alta?? E posibil asa ceva?
eu azi am intrat in sapt. 19 (deci inceputul lunii 5 conform DC) si de luat am luat 3 kg Oare cat voi fi pana la vara???

Laura nu stiu cat e pe bune treaba cu papa ca mie mi-a zis ca am baiat si pana acum nu am prea putut manca multa carne mai mult lapte si paine prajita Acum mananc de toate dar carnea nu e favorita mea.

S-aveti o zi buna!!!

19 sapt.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Mai fetelor,au intru vineri in saptamana 16 si inca nu am pus nici un kil,desi mananc destul de bine si a inceput sa se vada burtica.Am 42 de kg la fel ca acum 4 luni sau 4 ani si doctorul mi-a spus ca pana la sfarsit e posibil sa ajung la 60 kg..
Aseara am mancat salata verde cu mult otet si mere.Nu stiu in ce masura se aplica regula cu carnea si legumele,eu mananc din ambele fara probleme - singurul lucru care nu-l inghit este afumatura,nu suport nici mirosul.....

Cocoloasha,mamica de cocolosh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Cocolosh mic ce esti tu, fii draga bucuroasa auzi la ea. Cat ai inaltime scumpo de poti fi asa o manauta de femeie la 42 kg? Doamne cand aud bucatele de oameni ...sunt total invidioasa iti dai seama Nu-ti fa probleme, bebe sa fie bine ca tu e minunat ca nu iei.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata burtici
Cocoloashooo..42 kg?? mamaaa da' stiu ca esti slaba...ma faci sa plang .. si nici un kil in plus...eu am renuntat sa ma mai cantaresc, pt ca vad cum creste fundu si burta...ultima oara cand m-am cantarit (acum vreo saptamana- doua) aveam cu 3 kg mai mult decat la inceput...acum cred ca s-au mai adunat..oricum..ma astept sa pun destul de multe kile...o sa ajung sa ma rostogolesc.....bebe sa fie sanatos, ca oi vedea eu dupa, daca se mai poate repara ceva...
Desi mai incap in blugi, maine am sa inaugurez salopeta...plec la socrii.. o sa fiu tare rasfatata acolo..e primul nepotel si sunt tare fericiti...si-s si niste oameni deosebiti...
In rest, voi cum va mai simtiti? ...apropos...eu tot nu-l simt pe bebe miscand...sau poate il simt si nu-mi dau seama...sambata intru in 16 sapt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza

Eu de pe le 11 sapt. nu mai incap in blugii mei si desi nu am luat decat 2 kg ana acum, creste burtica... se vede tare frumos... Sunt tare mandra de burtica mea, zau! Acum am 14 sapt si juma', mananc orice, in special friptura de vita in sange la gratar si ficat de vita, deci... sunt un mare fun al carnurilor mai putin carne de pui... M-am saturat de pui, fac alergie mai nou numai cand aud. Pe vapor ne-au intoxicat bucatarii cu peste si pui... Cand oi intra la cura de slabire probabil voi trece la gratar de pui, dar pana atunci... voi naste si alapta vreo cateva luni... asa ca ma timp sa uit de cosmarul culinar de pe vapor...

Cat despre greturi... m-au tinut vreo o luna, dar fara sa , in schimb am avut niste dureri groaznice abdominale, nici nu puteam sta in picioare prea mult...

Si... cred , SPER ca voi avea fetita... m-am obisnuit prea mult cu caruciorul roz pe care mi la- pus Anis din greseala pe listuta

Va pupic, sa aveti o zi cat mai frumoasa, si nu vreau sa mai aud vesti proaste, va rog!!!!

Pupici la

Irina 14 sapt

Mergi la inceput