Mamici de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 2
BB23 spune:
Buna ziua burtici!!
Luli, sincer imi pare rau si stiu prin ce treci, deoarece la 12 saptamani si eu am avut o sarcina oprita in evolutie, anul trecut in aprilie.Ai credinta, speranta si grija de tine.
Burtici, voi ceva noutati? Sunteti bine?
V-am pupat pe toate
bb din burtica de 18 sapt si 6 zile
Sunt om cu tine, daca esti om cu mine!
mamini spune:
ce viteza aveti, harnice ca niste...
miine facem 14 sapt si tot starea aia... o am si imi vine sa pling de somn si de oboseala. iar la munca, m-as intinde pe jos citeodata, dar n-am timp si...nu ma pot sari pe-acolo, mai ales acum ca-s zdravanutza .
M
KULTA spune:
mamini, esti tare haioasa cu faza cu zdravanuta, dar stai linistita, tu tre sa fii pui pe linga finlandezele native care chiar daca nu-s gravide sunt zdravene de tot.
Pupici
Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
mamini spune:
cu asta ma consolez si eu, ca macar sunt, dar ma gindesc cu groaza sa trec peste un an la toale din alea B B-( BIG IS BEAUTIFUL!), oricum imi luam marimea cea mai mare sau penultima din magazine normale, ca pt astea care suntem mai lungane, daca vrei haine si esti anorexica, e ok, gasesti ce vrei, daca papi, nu meriti hainute frumoase. dar asta e, dupa ce vine , la sala!
pupici.
14 sapt miine si deja +4 kg
M
gabirus spune:
mamini, si eu ma plang toata ziua si stresez lumea pe tema greutatii, mai ales ca nu mai inteleg nimic. intr-o zi am +4.5, urmatoarea zi +6 kg, fac Herzatack, dupa aia iarasi +4 si tot asa .. nu mai pricep nimic.
Si nu am facut/mancat nimic deosebit asa ca asta e ...
16 sapt si + 4-6 kg ? e de rasu-plansu
gabirus
Katink spune:
Luli imi pare foarte rau ca ti s-a intamplat asa ceva, iti doresc din suflet sa iti revii si sa nu iti pierzi speranta.
Numai bine,
Katink 16
irinabungau spune:
Luli iubito, imi pare sincer rau de ceea ce ti s-a intamplat, dar cu ajutorul lui Dumnezeu vei bate din nou la usa forumului si vei cere o noua inscriere pe listuta!!! Sa te ajute Dumnezeu!
Cat despre intalnire... desi sunt din Cta, cred ca mi-ar place sa-mi fac drum in Bucuresti sa va vad burticutzele...
Pupici si somn usor... este tarziu...
Irina + bebe 14 sapt
Monicutz spune:
Salut fetele,
Abia acum am reusit sa intru si sa citesc tot...merge repede treaba aici.
Luli, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat. Iti doresc sa iti revii cat mai repede si sa incerci din nou.
Kulta, eu spun ca e bine ce mananci. Eu manac dimineata un sandwich, la pranz un fel (tot ceva cu o bucatica de carne+legume), seara supa. Intre mese mai manac fructe si grisine. Recunosc ca duminnica ma cam porcai la cina...cred ca e reflex ceva. Atunci suntem de obicei mai multi la masa si nu ne mai oprim. In afara de duminica toate portiile sunt mititele. Nu imi dau seama care e chestia cu duminica...parca am alt stomac. Am luat 2,5kg si sunt in sapt 19.
GianinaElena, si eu tot jos il simt pe bb si burtica e destul de tare in partea de jos. Oricum, am impresia ca acum uterul e cam pana la buric la mine...se simte la pipait. Ma gandesc ca e normal sa il simtim asa de jos pe bb. Sper cel putin.
Apropos de venitul sotului la nastere, aseara dupa ce am citit mesajele Kultei si ale lui AC, mi-am intrebat si eu sotul ce zice, vrea sa vina? A zis ca evident ca vrea. Si eu mirata il intreb...si vrei sa stai pana la capat? A venit un raspuns senin...'de ce nu?'. Deci, o sa fie acolo..chiar cu riscul de care zicea Kulta
va pup pe burtihane
anis spune:
Luli...am ramas fara cuvinte cand am citit.....Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste suferinta asta.....Of Doamne..
AniS 15+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Mitub..am retinut ideea..si se realizeaza in urmatorul capitol
Fetele..eu am luat doar 2 kg aproape ....dar mai nou mi s-a pus pata pe bomboanele cu menta...cauzeaza la ceva?
AniS 15+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."