Die Schweiz-La Suisse-La Svizzera (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Helou
S-a deschis un forum pentru romanii din elvetia. In sfarsiiit.
Poftiti:
http://casa-romanilor.ch/forum/

Adela , mamica de Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Danelutza,sanatate tie si nu te supara,ca o sa-ti creasca glicemia.apropo,nu stiam ca te enervezi si-ti creste.

Pai sa stii ca sanatatea e mai presus decat toate!
Pupicei si lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Da, Ana, ai dreptate e frumos aici la Bodensee, dar cred ca peste tot se gasesc locuri frumoase. Mie imi place aici unde sunt. Si cand ma gandesc ca sotul meu viseaza sa ne stabilim in Klosters, brrrr ma ia deja cu friguri. Ce sa fac acolo cocotata in varful muntilor, unde e iarna din octombrie pana in mai, macar de stiam sa schiez!!!
Chiar ieri ne-am intors de acolo, sunt munti de zapada, care cu toate ca e cald si se topesc sunt sigura ca o sa mai reziste multa vreme. Asta toamna pe la sfarsitul lui septembrie soacra-mea culegea caisele!!!Adevarul e ca imi place sa mergem acolo in vacante si in weekend-uri dar sa ne stabilim acolo.... plus ca as vrea si eu sa lucrez candva (asta e ooful meu cel mai mare de cand am ajus aici), acolo nu prea as avea sanse.
si acum ma duc la culcare ca mi s-a terminat inspiratia, sper sa apuc sa dorm cateva ore pana nu i se face foame la bubulina mea!!!
Va pup pe toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

SYD cica atunci cind te enervezi, glicemia creste foarte repede. Dar pina acum vad ca am tzinut-o sub control, incerc sa ma bucur si sa zimbesc de fiecare data cind bebitza se joaca, iar ieri seara cum imi admiram burtica mi-a tras un pumnuletz de s-a vazut cu ochiul liber. Asa ca pentru betitza voi fi vesela. Abia astept ca de luna viitoare sa ma apuc sa-i mobilez camarutza.
Pupici si o zi buna.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Da' unde atzi disparut mai elvetziencelor, in vacantza ?! Sau acum ca a venit caldura, va intilnitzi mai des in direct si pe aici nu mai datzi cu ochiul. Am tot cautat paginutza noastra si am vazut ca sintem cam la coditzaaa.

Va doresc la toate un sfirsit de saptamina cit mai placut.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

paste fericit la toate,fetelor si distractie placuta!
noi o sa ne ducem la socrii ca acolo e toata familia si o sa iesim pe la lac(bodensee)daca e vreme buna(sper)...
v-am pupat

alex 1 anisor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=/9aec

Mergi la inceput

Mersi.Paste fericit si voua! Il mai sarbatoriti si pe cel romanesc,cu mersul la biserica?

Mergi la inceput

Ce faceti pt maiine deosebit?Oua rosii. Si mai ce?

Cum e cu ascunsul oualor de ciocolata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

fetelor,va spun de pe acum ca sambata plecam in romania!mai e putin si abia astept!
va pup pe toate si ne "citim" din nou peste 2 saptamani!

alex 1 anisor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=/9aec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Anita, daca n-ar fi vremea asa de urita in tara mai ca te-as invidia ca te duci acum, io de-abia in iulie merg Drum bun si aveti grija de voi

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput