Die Schweiz-La Suisse-La Svizzera (6)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
syd spune:
Si in partea noastra e cald,am renuntzat la geaca si la bocanci.
Fetitza mea a avut febra de la otita ,daca e mai bine,iesim sa ne plimbam,prin cartierul alaturat,ca in al nostru sunt cateva blocuri,restul case .Parcul cel mai apropiat e la 20min pe jos.Ne mai jucam in curtea scolii.
I-am aratat ghiocei intr-o curte,de cate ori trece ii mangaie pe cei de langa gard.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miraklucker spune:
Fetelor v-am vazut pozele de la petrecere!! sunteti asa de frumoase!!!
Ce n-as fi dat sa fi fost si eu acolo, dar o sa mai fie si altele, si atunci nu o sa mai lipsesc!!¨
Danelutza, nu te speria in privinta greutatii!!! 9 kg e absolut normal. si eu am patit la fel, daca in primele luni de la un control la altul puneam cate 1-2 kg pe la 28-29 sapt am pus in 5 sapt 5 kg, 700 gr fetita si 4 kg mamicasi n-a fost nici o problema, doctorul nici nu a amintit nimic. Problema e acum ca nu le mai dau jos!!!!
Mirabella si comorile meleDavid siDaria
syd spune:
Mai fetelor,voi sunteti multumite de tara asta? Poate ca nu ies eu,dar mi se pare o tara rece,oameni la costum,iesiri la restaurant,prieteni putini,munca,servici,dodo.Nu tu mare,frig.
Intr-adevar e civilizata,cat de cat sigura,daca lucrezi ai un acoperis bun si mancare variata,nu lipseste.Dar oare o fi de-ajuns?Tare ma zboara gandul ca in alta tara e mai bine.
iren spune:
Syd, cre c-ai loat-o pi urmili mele Si pe mine ma cam bate gindu sa plec in California, cind aci e frig si ploo, da cum da soarele si ma vad cu fetele, cum imi dispare gindu de duca
Zici de oameni la costum? In Züri nu prea vezi, poate doar in centru, la ora prinzului , si foarte putin la periferie, depinde unde lucreaza nenii respectivi
Mey, pe tine te cam paste o depresie, sau ce-i cu tine? A dat caldura, ghioceii, hai, lasa tristetea si bucura-te de ce ai, nu de ce-ar putea fi in alta parte Am vorbit cu multa lume straina- aci gasesti toate natiile- si foarte multi zic ca-i una dintre cele mai bune tari, din majoritatea punctelor de vedere, da alea importante- sanatate, transport, etc, adica domeniile vitale, nu chestii "usoare" de genu "aci e mai frig, nu-i mare, lume plicticoasa, etc..." Astea nu prezinta prea mare importanta, iar daca ai prieteni care sa fie linga tine- cum am io
- nu mai vezi tot in cenusiu, si te bucuri de multele avantaje pe care le prezinta locuitul in Elvetia.
Te pup si capu sus
P.S. Moama, acu recitesc ce-am scris, si nu-mi vine sa cred ce roz vaz io tara asta, acu doo saptamini imi bagam picioarele-n ea de Elvetie si voiam in California, la caldura , si la lume care vorbeste o kestie pe care s-o inteleg, si-n care sa comunic fluent, adeka engleza
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
syd spune:
Nu ma paste depresia Iren,nu mai mult dacat sunt
Intr-adevar e sti in siguranta aici.la o adica ,n-as regreta sa schimb,pt ca personal tara asta nu mi-a oferit mare lucru.Ma gandesc cand ma cert cu soacra-mea,ori cu barbatul,imi spun daca nu-mi convine,sa plec in Ro,ca am uitat de unde vin.Si mi-as baga picioarele si-as pleca.Numai ca in Ro n-am stare,sistemul ma sufoca ,si as emigra.
Bon,vorbesc si eu ipotetic,nu ca ar fi cazul acum ,dar nu-i imposibil.
lorelei_19 spune:
Syd, ce-i drept cand te certi cu sotzu' si soacra, parca nicaieri nu mai vrei. Da lasa ca vine si timpu' tau si ai sa vezi ce bine o sa fie. Mai ales cand mai creste gandacelu' un pic
Iren, de-aku nu te mai prinde omu' pe-acasa, numa' la baruletzu' ala la privit masculii la jucat tenis, hai? si noua ne spui ca-ti scotzi copiii afara, da stim noi ce ganduri ascunse ai nu ai un loc si pentru mine pe-acolo??
Danielutza, cum te mai simti? ce mai face fata?
Adelushu, i-a trecut febra Juliei? ce-a avut??? Doamne ajuta sa fie sanatoasa.
miraklucker, fain de tot e la bodensee, woww, maine m-ash muta acolo. si e asha de ... international intre atatea tzari! zau ca mi-ar place
Haideti, fetelor, mai ziceti si voi ceva.
Lauraomar, sa-ti traiasca fetita, era si cazul, dupa trei barbatzi, sa vina si-o printzesa. Asteptam cupa de sampanie
pistachio spune:
buna,fetelor!mai ajung sa scriu si eu...in week-endul asta am fost la socrii asa ca n-am intrat deloc pe dc...
maine e ziua sotiorului meu iubit si nu stiu ce sa-i iau...
trebuie sa ma duc azi prin shoppi...
mai e putin si mergem acasa,in romania!(pe 2 aprilie)abia astept ca mi-e dor de toti de acasa!
va las acum ca alex vrea sa ma pupe si sa vina la mine in brate... ma tot trage de la comp!
va pup
alex 1 anisor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=/9aec
syd spune:
Merci Lorelei.
La multzi ani sotzului Pistachio! Ii cumperi ceva de care are nevoie sau ceva original si hazliu?
Danelutza spune:
Buna fetelor, m-am gindit sa va scriu cum au decurs analizele. Stitzi cum se zice, de ce tzi-e frica, de aia nu scapi. Mi-au gasit diabet gestatzional cum il cheama medicii, si cica nu are nimic in comun cu ceea ce am mincat. Pur si simplu s-a declansat. Acum mi-au dat o dieta si un aparat de masurat glicemia, asa ca de sase ori pe zi trebuie sa masor glicemia. Au trecut trei zile de cind fac acest lucru, m-am obisnuit dar ma simt ca un drogat, nu ma simt bine ca trebuie sa depind de un aparat. Cica nu afecteaza bebelusha, dar daca nu tzin sub control glicemia, corpul copilului produce insulina pentru a se apara de diabet si exista riscul sa fie un copil gras, care sa aiba probleme din cauza ca-i lipseste zaharul din singe. Si atunci iar nu e bine. Azi am fost din nou la control, doctorul parea destul de multzumit, mai ales ca nu am mai luat in greutate si glicemia e sub control.
Acum trebuie sa fiu tot timpul linistita si vesela, pentru ca atunci cind sint nervoasa se ridica porcaria asta de glicemie.
V-am innebunit cu problemele mele, dar voi sintetzi si surori si mama pentru mine. Va datzi seama ca nu am spus nimic mamei mele, si daca i-as fi spus cu ce m-ar fi ajutat, s-ar fi simtzit si ea rau.
Multzi pupici fetelor si avetzi grija de bebelushi.
Syd, zimbeste ca totushi e frumos aici, in general viatza e frumoasa, daca nu ai probleme grave, cele de suflet se pot rezolva.
Pistachio, la multzi ani sotzului tau.
Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
pistachio spune:
multumesc mult pt urari,fetelor!
syd,nevoie nu are de nimic deocamdata asa ca trebuie sa ma gandesc la ceva original si hazliu...dar nu stiu ce
azi n-am ajuns in shoppi dar maine vine soacra-mea si o sa ne ducem in zürich la cumparaturi asa ca sper sa-i gasesc ceva...
noapte buna si o zi frumoasa maine!
alex 1 anisor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=/9aec