Bebelusi de iulie-august 2004 (42)
Raspunsuri - Pagina 15
maaria spune:
Roberta, La multi ani!
Mame de Lucaci, si eu sunt in club, ati uitat oare? raportez ca Luca nu se dezice de club: adica merge cu "ce fac io sa faca toti!": salivam mai putin, maraiti la greu, iepuras...nici vorba da' de la Craciun e tot pe-aproape. am studiat si eu gingiuta si pe lateral se vede bine conturat dreapta jos (mama ce exprimare!). pe gingie insa niik.
vioi nevoie mare, chiuie, mama nu zice, la tata zice...dar fara glas. ce ma distreaza cum isi misca limba in gurita. un surdo mut l-ar intelege, heheheha
de rostogolit a facut-o pe la 4 luni si un pic, dar acum nu mai e important. sa bage toate cele in gura si sa chiuie e la moda.
cu somnu' la fel. eu am fost plecata o nopate de-acasa (mama denaturata, nu dati) si vai si amar pe bunica-sa ca n-au dormit in grup. a dat alarma din ora in ora. de mancat asa si asa, de dormit dupa amiaza in reprize de maxim 10 min...cam asta am gasit eu acasa dupa 24 ore lipsa. dar l-am dereglat inapoi.
ah, avem razboi civil deja. sta binisor in fundulet...dar e prea jos pt el. vrea tantos in picioare. azi chiar l-am luat pe picoarele mele si mare i-a fost bucuria ca paseste! era tot un zambet si-un chiot, semn ca "Mama, ai nimerit-o de data asta!", lol.
am si io o lista cu intrebari:
1. i-au aparut niste pete cam ciudate in zona coastelor. sunt aspre la pipait, nu se vad cine stie ce. ati patit? e cazul sa ma ingrijorez? i-am dat cu unguent si sa vad pana maine ce se intampla...poate pleaca de la sine.
2. de la ce varsta se ia premergator?
pupici
Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E
anapharm spune:
Buna Maria!
Sunt in apropiere si incerc sa te ajut.
1. Vezi ce se intampla in urmatoarele cateva zile. E bine sa nu folosesti unguent, fiindca nu cunosti ce este. Daca nu dispare de la sine, parerea mea este sa mergi la dr.
Stiu ca prima tendinta a nostra este sa folosim cat mai repede o crema sau altceva. Insa la fel de bine ai putea sa aplici o crema care chiar nu l-ar ajuta, ba din contra. Asa te-ar sfatui si un medic, nu folosi nimic pana nu se stie ce are.
2. Despre premergator am intrebat si eu. Am primit raspunsuri de genul: "pana la 9 luni nici sa nu te gandesti" Asa o fi!
Ma inscriu si eu pe lista aniversarilor: 9 Aprilie 1978 - Ana (anapharm)
Pupici de nani nani!
Ana & Raluca Maria Burtch
"Tiny little hands, tiny little feet. Miracles they are, so simple and sweet".
http://community.webshots.com/user/anapharm
kim222 spune:
Anapharm bine ai revenit...cum semnezi cam rarut...ai lipsit cu desavirsire asa ca esti la recuperari...ca vorba aia ai absente la greu...
Maria mama de Luca cum sa te uitam ....bag seama ca Luca nu se abate de la lucrurile facute in grup...hi.hi.hi....al meu nu mai vrea la orizontala de la 2 luni...poate si pentru ca nu am alaptat....Despre pete greu de diagnosticat fara sa fie vazute. Ai putina rabdare ..poate dispar...
Luca cel frumos
maaria spune:
L-am dat dupa baie cu Bepanten...sa vad ce iese.
Ana, am citit mesajele tale si ma bucur ca vii in Ro. ne vedem sigur, ca voi fi in buc din martie!
Olivia, Luca tau e veteran mama, cap de lista de la 2 luni:) al meu pe la 3luni a prins-o cu de-a-n-picioarelea (asta asa se scrie? ca arata ciudat lol).
io n-am sonm, mi-s varza:((
Maria si BB Luca (26.08.2004)
POZ(n)E
kim222 spune:
Mey Maria , mie mi-e un somn...dar cum sa dorm daca mai am 1 ora de stat la servici...noroc ca mai am de citi 5 pagini si termin cartea..nici cafea nu-si mai face efectul/.....Tu de ce ai insomnii?
Luca cel frumos
anapharm spune:
Bine v-am regasit!
Maria, venim in aprilie pe 9, ci nu martie. Esti acolo in aprilie?
Fetelor, nu ma lasai! Am scobit in gura ficamii, intr-o mana am tinut o lanterna si cu cealalta am ademenit-o cu suzeta! Am luat-o in balarii cu neuronii...
Ralucuta are dintisori! Au trecut de gingie - sunt cam 1 mm, dar se vad foarte bine (la lumina).
S-o manance mama de fata cuminte si frumoasa - o sa fim si iepuras cat de curand! yuppppppyyyyyyy!!!!!!!
Olivia, chiar ca am de recuperat! Doar sa nu ma exmatriculeze, ca absente am sa mai fac!
Vorbim curand! Va tin la curent cu noutati!
Ana & Raluca Maria Burtch
"Tiny little hands, tiny little feet. Miracles they are, so simple and sweet".
http://community.webshots.com/user/anapharm
mamica_iulie_august spune:
Va poftesc la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43228" target="_blank">Bebelusi de iul-aug 2004 (43)